Κρίνεται η πρωτιά στο Αγγλία – Βέλγιο στον όμιλο

2018-06-28 02:13

Καλημέρα σας, ολοκληρώνονται σήμερα οι όμιλοι, με την διεξαγωγή της τρίτης αγωνιστικής του έβδομου και όγδοου ομίλου, όπου θα προκύψουν οι τέσσερις τελευταίες ομάδες της επόμενη φάσης. Στον έβδομο όμιλο, η πρόκριση έχει κριθεί, το μόνο που απομένει είναι η σειρά κατάταξης, ανάμεσα με Αγγλία και Βέλγιο που παίζουν μεταξύ τους, όπου τα πάντα είναι ανοικτά. Ας δούμε τις προτάσεις στο Αγγλια – Βελγιο Μουντιαλ, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Όλα ρευστά στο Αγγλια – Βελγιο

Η αναμέτρηση Αγγλια -Βελγιο, θα κρίνει ποία ομάδα θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο, αφού έχουν περάσει και οι δύο ομάδες. Αυτή την στιγμή, έχουν τους ίδιους βαθμούς, την ίδια διαφορά τερμάτων και έχουν πετύχει τα ίδια γκολ.  Όποια ομάδα κερδίσει θα τερματίσει πρώτη, σε περίπτωση ισοπαλίας, θα κριθεί στο Fair Play, δηλαδή από τις κάρτες, όπου η Αγγλία έχει μία λιγότερη. Αν όλα είναι ίδια θα γίνει κλήρωση από την FIFA.

Η Αγγλία κέρδισε την Τυνησία στην πρεμιέρα, με τελικό σκορ 1-2, με δύο γκολ του Χάρι Κεϊν, μάλιστα το νικητήριο γκολ έγινε στις καθυστερήσεις του ματς, με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο δεύτερο ματς, είχε εύκολο έργο απέναντι στον αδύναμο Παναμά, ήδη στο ημίχρονο το σκορ ήταν 5-0, προηγήθηκαν νωρίς και όλα πήραν τον δρόμο τους.

Το Βέλγιο ήταν εντυπωσιακό στα δύο ματς, κέρδισε με 3-0 τον Παναμά, και 5-2 την Τυνησία, δείχνοντας σε όλους την τρομερή ποιότητα που έχει σε όλους τους τομείς. Όταν καταφέρει να ανοίξει το σκορ, χαλαρώνει και όλα γίνονται εύκολα, διαθέτοντας εξαιρετικό ρόστερ, με ποιότητα και εμπειρία.

Αγγλια – Βελγιο Μουντιαλ: Σημαντικό ματς για τις δύο ομάδες, που έχουν τη δυνατότητα ακόμα και να επιλέξουν αντίπαλο, αφού ο όγδοος όμιλος διεξάγεται νωρίτερα και θα γνωρίζουν τα αποτελέσματα και την κατάταξη. Τα πάντα είναι ανοικτά στην αναμέτρηση, θα ποντάρω στα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, διαθέτουν εξαιρετικές επιθετικές γραμμές και την ποιότητα να σκοράρουν τουλάχιστον μία φορά, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,80 στις αδειοδοτημενες εταιριες στοιχηματος, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Αγγλια – Βελγιο @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,80

Για το γόητρο Παναμάς και Τυνησία

Το άλλο ματς του ομίλου είναι παντελώς αδιάφορο βαθμολογικά, αλλά οι δύο αντίπαλοι θα παίξουν για το γόητρο και την υστεροφημία τους. Έχουν από μηδέν βαθμούς, έχοντας ηττηθεί από Αγγλία και Βέλγιο.

Η Τυνησία έχει σκοράρει τρεις φορές και δεχτεί επτά γκολ, ενώ ο Παναμάς, έχει πετύχει μόλις ένα γκολ και δεχτεί εννιά τέρματα.

Παναμάς – Τυνησία Μουντιαλ: Αδιάφορο ματς, περιμένω να γίνει ένα ανοικτό ματς, όπου θα το απολαύσουν όλοι οι παίκτες, έτσι μπορεί να δούμε ένα ανοικτό ματς με γκολ, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,75 στις αδειοδοτημενες εταιριες στοιχηματος

Παναμάς – Τυνησία @@ over 2,5 σε απόδοση 1,75

Αγγλια – Βελγιο Μουντιαλ Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Αγγλια – Βελγιο Μουντιαλ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,80

Παναμάς – Τυνησία @@ over 2,5 σε απόδοση 1,75

Καλημέρα σας, τελευταία αγωνιστική σήμερα των ομίλων και θα ολοκληρωθούν όλες οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στην επόμενη φάση του θεσμού. Στον όγδοο και τελευταίο όμιλο γίνεται μία μάχη ανάμεσα σε τρεις ομάδες, για δύο θέσεις. Η Πολωνία είναι αποκλεισμένη, οι υπόλοιπες τρεις ομάδες, έχουν ένα βαθμό διαφορά και έχουν τις ίδιες ελπίδες πρόκρισης του Μουντιαλ. Πάμε κατευθείαν να δούμε τις προβλεψεις στοιχημα Μουντιαλ για σήμερα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Παιχνίδι πρόκρισης για Σενεγάλη και Κολομβία

Σενεγάλη και Κολομβία κοντράρονται στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Σενεγάλη έχει τέσσερις βαθμούς και +1 γκολ διαφορά τερμάτων, ενώ η Κολομβία έχει τρεις βαθμούς και +2 γκολ διαφορά τερμάτων. Η Κολομβία θέλει νίκη για να είναι σίγουρη, ενώ με ισοπαλία θέλει ήττα της Ιαπωνίας με την Πολωνία. Η Σενεγάλη εκτός από την νίκη, της κάνει και η ισοπαλία.

Η Σενεγάλη στην πρεμιέρα επιβλήθηκε με 1-2 της Πολωνίας, προηγήθηκε με 0-2, μείωσε η Πολωνία, αλλά δεν μπόρεσε να χάσει την νίκη. Στο δεύτερο ματς, με την Ιαπωνία δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την πρόκριση της, προηγήθηκε δύο φορές, αλλά ισάριθμες φορές δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης. Έκανε το 1-2 στο 71΄λεπτό, αλλά το προβάδισμα κράτησε μόνο επτά λεπτά, με τον Χόντα να κάνει το τελικό 2-2.

Η Κολομβία στην πρεμιέρα ήταν άτυχη, μόλις στο τρίτο λεπτό έμεινε με δέκα παίκτες και με πέναλτι βρέθηκε πίσω στο σκορ, έφερε το ματς στα ίσια, αλλά στο δεύτερο μέρος, δεν άντεξε και δέχτηκε δεύτερο τέρμα, χάνοντας με 1-2. Στο δεύτερο αγώνα, επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 της Πολωνίας, φανερώνοντας την ποιότητα της, εκμεταλλευόμενη την κάκιστη παρουσία της αντιπάλους της.

Προβλεψεις στοιχημα Μουντιαλ Σενεγάλη – Κολομβία: Ματς που κρίνει την πρόκριση, οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν με αξιώσεις την πρόκριση, η Κολομβία είναι φαβορί στις στοιχηματικές εταιρίες, αλλά το παιχνίδια δεν θα είναι εύκολο για αυτήν, θα μείνω μακριά από το τελικό αποτέλεσμα και θα ποντάρω στα λίγα γκολ, λόγω της αναγκαιότητας των βαθμών και της σκοπιμότητας για αποτέλεσμα των δύο ομάδων, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,75 στις αδειοδοτημενες εταιριες στοιχηματος

Σενεγάλη – Κολομβία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,75

Μονόπλευρο ενδιαφέρον στο Ιαπωνία – Πολωνία

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Πολωνία είναι αδιάφορη και αποκλεισμένη, ενώ η Ιαπωνία έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης. Η Ιαπωνία αν δεν χάσει, θα περάσει στην επόμενη φάση, αφού οι άλλες δύο ομάδες παίζουν μεταξύ τους. Υπάρχει βέβαια και το σενάριο της διπλής ισοβαθμίας ανάμεσα σε Κολομβία και η Ιαπωνία. Αυτό θα συμβεί αν η Ιαπωνία χάσει από την αδιάφορη Πολωνία και η αναμέτρηση Κολομβία-Σενεγάλη λήξει ισόπαλη.

Η Ιαπωνία, έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της, εκεί που κανείς δεν το περίμενε. Κέρδισε την Κολομβία με 1-2, ενώ έμεινε ισόπαλη με την Σενεγάλη με σκορ 2-2, αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, δεν τα παράτησε και τελικά πήρε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Η Πολωνία, ήταν απογοητευτική και στα δύο ματς που έδωσε, δίκαια ηττήθηκε με 1-2 από την Σενεγάλη και 0-3 από την Κολομβία. Σε καμία περίπτωση, δεν ήταν η ομάδα των προκριματικών, με συνοχή και επιθετικό πλουραλισμό.

Προβλεψεις στοιχημα Μουντιαλ Ιαπωνία – Πολωνία: Το κίνητρο είναι με την Ιαπωνία, είναι μία συμπαγής ομάδα και πολλά τρεξίματα, υπομονή που δεν τα παρατά ποτέ. Η Πολωνία έκανε κάκιστο τουρνουά και μπορώ να την εμπιστευτώ. Θα ποντάρω στην μαχητικότητα της Ιαπωνίας, ώστε να μην χάσει σήμερα, ο άσσος σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) είναι σε απόδοση 1,80 στις αδειοδοτημενες εταιριες στοιχηματος

Ιαπωνία – Πολωνία @@ 1 DNB σε απόδοση 1,80

Προβλεψεις στοιχημα Μουντιαλ Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Σενεγάλη – Κολομβία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,75

Ιαπωνία – Πολωνία @@ 1 DNB σε απόδοση 1,80