Κλείνουν οι αγωνιστικές με σημεία την Πέμπτη στα προγνωστικα

2018-09-27 01:09

Ότι απέμεινε από το διήμερο συναντάμε την Πέμπτη, αφού οι αγωνιστικές των εμβόλιμων αγωνιστικών ολοκληρώνονται σήμερα με πρωταθλήματα σε Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία και πολλά άλλα προγνωστικα. Στην παρέα και το κύπελλο Ελλάδας, που συνεχίζεται με την πρώτη αγωνιστική των ομίλων.

Με αλλαγές στο κύπελλο ο Ολυμπιακός

Έστω και οριακά ο Ολυμπιακός έχει πετύχει το τέσσερα στα τέσσερα στο πρωτάθλημα και σειρά παίρνει το κύπελλο, με τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό. Σειρά και για τους αναπληρωματικούς παίκτες των «ερυθρόλευκων» να αποδείξουν τι αξίζουν και το Over 2,5 αποτελεί επιλογή στο 1,50. Δεν προκύπτει τίποτα το ιδιαίτερο από τα άλλα δύο ζευγάρια, με τον Άρη Αβάτου να υποδέχεται την Παναχαϊκή και ο Ηρόδοτος τον Απόλλων Πόντου.

Περνά από Έμπολι η Μίλαν

Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει η αγωνιστική στην Serie A σήμερα Πέμπτη και μας απασχολεί σημαντικά. Χρονικά προηγείται το Σπαλ – Σασουόλο, με τις δύο ομάδες να κλέβουν τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής με την πορεία τους στο Καμπιονάτο. Δεν θα τις χαλάσει μάλλον ο βαθμός της ισοπαλίας. Στις 22.00 παίρνει την σκυτάλη η Μίλαν, η οποία φιλοξενείται στην έδρα της Έμπολι και θέλει πάση θυσία το τρίποντο της νίκης για να μην μείνει πίσω βαθμολογικά. Έχει την φανέλα και το ρόστερ για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες, ώστε να μας δώσει το διπλό στο 1,67.

Εντυπωσιάζει η Αλαβές, το ενδιαφέρον στην Χιρόνα

Πολύ καλή πορεία στο ξεκίνημα της σεζόν για την Αλαβές, αφού με τρεις σερί νίκες έχει βρεθεί αναμενόμενα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Σήμερα παίζει με την Χετάφε και το έργο της μόνο εύκολο δεν είναι. Προτιμότερο στοιχηματικά το Goal/Goal. Αρκετά αμφίρροπο δείχνει και το Βαγιαδολίδ – Λεβάντε, με τους γηπεδούχους λόγω έδρας να έχουν το πάνω χέρι για την επικράτηση. Καλύτερο από όλα τα παιχνίδια στην Ισπανία σήμερα είναι το Χιρόνα – Μπέτις, καθώς έχουμε να κάνουμε με δύο ευχάριστες ομάδες, που δημιουργούν ευκαιρίες σε κάθε τους αναμέτρηση. Το Goal/Goal αποτελεί επιλογή και πληρώνει 1,70, στις στοιχηματικές εταιρίες.

Καλύτερο εκτός το Αμβούργο

Στο πρόγραμμα και η Τσβάιτε Λίγκα, όπου γίνονται τρελά πράγματα από το ξεκίνημα της χρονιάς. Όπως η ήττα του Αμβούργου εντός έδρας από την Ρέγκενσμπουργκ με 5-0 την περασμένη αγωνιστική. Μάλλον η ομάδα του μεγάλου λιμανιού δείχνει πιο αποτελεσματική μακριά από το γήπεδο της και σαφώς θέλει να ρεφάρει αυτό το αποτέλεσμα με ένα σημαντικό διπλό στην έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ. Το παιχνίδι σαφώς δεν είναι εύκολο για τους φιλοξενούμενους, αλλά έχουν το ρόστερ και την δυναμική, ώστε να βγάλουν το διπλό στο 2,25 στις στοιχηματικές εταιρίες

προγνωστικα στοιχήματος Ολυμπιακός – Λεβαδειακός over 2,5 σε απόδοση 1,50

προγνωστικα στοιχήματος Έμπολι – Μίλαν διπλό σε απόδοση 1,67

προγνωστικα στοιχήματος Χιρόνα – Μπέτις goal/goal σε απόδοση 1,70

προγνωστικα στοιχήματος Γκρόιτερ Φιρτ – Αμβούργο διπλό σε απόδοση 2,24