Γρίφος τα σημερινά παμε στοιχημα προγνωστικα

2019-12-01 04:46

Έφτασε η ώρα να συγκρουστούν οι πρωτοπόροι στην Super League. Στο Στάδιο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στην μάχη που όλο το φίλαθλο κοινό αναμένει με αγωνία. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και η νικήτρια ομάδα θα αποκτήσει προβάδισμα για τον φετινό τίτλο. Η αντιπαλότητα είναι μεγάλη σε όλα τα επίπεδα. Λογικά θα μιλάμε μέρες για το παιχνίδι. Ο Ισπανός διαιτητής, Σάντσεθ Μαρτίνεθ, ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχουν ξένοι διαιτητές και στο VAR.Πάμε κατευθείαν να δούμε τα σημερινά Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ προγνωστικα.

Με την δύναμη του κόσμου του στο γήπεδο του

Οι Ερυθρόλευκοι στο γήπεδο τους, έχει το απόλυτο των νικών, με έξι νίκες, σκοράροντας 14 φορές και δεχόμενη μόλις ένα γκολ. Συνολικά σε 11 ματς έχουν δεχτεί μόλις τέσσερα γκολ, που είναι η καλύτερη επίδοση στην κατηγορία.

Δεν εντυπωσιάζουν με την απόδοση τους στα πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος. Στα τρία τελευταία ματς, μετρούν δύο ισοπαλίες και μία νίκη, δίνοντας την ευκαιρία στον σημερινό αντίπαλο τους, να τους φτάσει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Στην Ξάνθη, έμεινα στην λευκή ισοπαλία, χωρίς να πιέσουν και απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία της γηπεδούχου. Στην συνέχεια, κέρδισαν εύκολα τον Ατρόμητο με 2-0, τα δύο τέρματα πέτυχαν Ποντένσε και Ελ Αραμπί, σε διάστημα δύο λεπτών. Την προηγούμενη Κυριακή, δεν πέρασαν από την Νέα Σμύρνη, πήραν προβάδισμα, όμώς σε μία αντεπίθεση ο Πανιώνιος, σκόραρε με τον Εμμανουηλίδη και έκλεψε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Την Τρίτη, στο Λονδίνο, πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με 0-2 της Τότεναμ, ένα τραγικό λάθος του Μεριά, επέτρεψε στην γηπεδούχο να μειώσει σε 1-2, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, η Τότεναμ ισοφάρισε άμεσα και τελικά με άλλα δύο γκολ, πήρε την νίκη και παράλληλα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Λόγω της άμυνας του, μετράει οχτώ στα 11 under 2,5 και 4 στα 6 εντός έδρας. Μόνο τέσσερα παιχνίδια του έληξαν με γκολ γκολ. Πέντε ημίχρονα, ήταν ισόπαλα, ενώ στα υπόλοιπα έξι πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος στο σκορ. Ο Γιασίν Μεριά, λίγες μέρες μετά το σημαντικό λάθος με την Τότεναμ, έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού άφησε έξω και τους Γκασπάρ, Μπενζιά και Λοβέρα, καθώς ασφαλώς και τους Σισέ, Λάζαρο και Φορτούνη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Τοροσίδη, Σεμέδο, Μπα, Παπαδόπουλο, Τσιμίκα, Κούτρη, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρα, Σουντανί, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Για το repeat στο Φάληρο

Ο ΠΑΟΚ, θέλει να κρατήσει το αήττητο και να επαναλάβει την περσινή επιτυχία του στο Καραϊσκάκη. Αν κερδίσει σήμερα, θα αυξήσει τις πιθανότητες του και για τον φετινό τίτλο. Έχει τρεις βαθμολογικές απώλειες, όλες στα ντέρμπι με Αρη, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Έχει την καλύτερη επιθετική γραμμή με 22 γκολ ενεργητικό, η άμυνα του έχει δεχτεί 11 γκολ.

Άφησε γρήγορα πίσω του, την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, κάνοντας δύο νίκες με ΟΦΗ και Λάρισα. Πέρασε με μία μεστή εμφάνιση από την Κρήτη με τέρμα του Μίσιτς, δείχνοντας ότι μπορεί και μακριά από την Τούμπα. Την προηγούμενη εβδομάδα, επιβλήθηκε με 1-0 της Λάρισας, παίζοντας πάλι όσο χρειάζεται για την νίκη. Έχει ανέβει επίπεδο, κερδίζοντας με άνεση τις μικρότερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Ακολουθεί εύκολο πρόγραμμα, για να χτίσει σερί τίτλου.

Αντίθετα με τον Ολυμπιακό, έχει οχτώ στα 11 over 2,5 και επτά αμφίσκορα. Σε οχτώ ημίχρονα ήταν μπροστά στο σκορ, σε δύο ισόπαλα και μόνο με τον Παναθηναϊκό, βρέθηκε πίσω στο σκορ. O Aμπέλ Φερέιρα άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Ζαμπά και Βέρνμπλουμ και τους Στοχ, Λάμπρου και Μιχάι.

Οι 19 ποδοσφαιριστές για το ματς με τον Ολυμπιακό είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Άκπομ, και Σβιντέρσκι» αναφέρει η ενημέρωση του Δικεφάλου.

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ προγνωστικα Super League: Κάθε πρόβλεψη σε ένα τέτοιο ντέρμπι, είναι παρακινδυνευμένη και μπορεί να μας εκθέσει. Οι δύο ομάδες, θα τα δώσουν όλα και κάθε λάθος μετράει πολύ. Σίγουρα η έδρα έχει τον πρώτο λόγο, όμως θα προτείνω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Διαθέτουν εξαιρετικές επιθετικές γραμμές, με περίσσεια ποιότητα, ενώ αμυντικά έχουν ευάλωτα σημεία. Νομίζω υπάρχει αξία στο γκολ γκολ, σε απόδοση 2,0 στην ιστοσελίδα Στοιχημαν.

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ προγνωστικα @@ Goal Goal σε απόδοση 2,00

Το μεγάλο ντέρμπι που κλείνει την αυλαία της 15ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω της. Οι «ροχιμπλάνκος» θέλουν να αποδείξουν ότι ανήκουν στην ελίτ του Ισπανικού ποδοσφαίρου, ενώ η Μπαρτσελόνα που δεν πείθει θέλει να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή. Πρόσωπο του αγώνα αδιαμφισβήτητα ο Αντουάν Γκριέζμάν, που επιστρέφει στο παλιό του σπίτι με σκοπό να… δαγκώσει το χέρι που τον τάιζε τόσα χρόνια. Δύσκολα σε κάθε περίπτωση τα Ατλετικο – Μπαρτσελονα προγνωστικα.

Θέλει αλλά δεν μπορεί η Ατλέτικο

Πάλεψε όσο περισσότερο μπορούσε στο Τορίνο μεσοβδόμαδα απέναντι στην Γιουβέντους για το Champions League, αλλά τελικά ηττήθηκε με 1-0 και πλέον θα πρέπει να διεκδικήσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του θεσμού την τελευταία αγωνιστική. Ο κίπερ Όμπλακ φέρει μεγάλη ευθύνη στο γκολ, ενώ σε ακόμα ένα ματς ήταν αναποτελεσματική στις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο πρωτάθλημα παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία, με δύο νίκες εντός και τρεις ισοπαλίες εκτός έδρας. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε προσπάθησε να «πωρώσει» τους παίκτες του εν’ όψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα, αλλά στο αγωνιστικό κομμάτι έχει πολλές απουσίες. Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμού ο Στέφαν Σάβιτς και ο επιθετικός Ντιέγκο Κόστα (11 συμ./2 γκολ/2 ασίστ), ενώ αμφίβολος δίνεται ο αμυντικός Χοσέ Μαρία Χιμένες (8 συμ.).

Επιστρέφει «σπίτι» ο Γκριεζμάν

Πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις στο εντός έδρας ματς με την Ντόρτμουντ, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και κέρδισε χωρίς πολλές δυσκολίες με 3-1. Κατά διαστήματα απέδωσε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο με τον Λιονέλ Μέσι πλέον να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αν αποτελεί γι ακόμα μία σεζόν το βαρόμετρο για το σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι «μπλαουγκράνα» στο πρωτάθλημα συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη θέση, αλλά εκτός έδρας προβληματίζει με 3 νίκες, 3 ήττες και μία ισοπαλία.

Πρόσωπο της αναμέτρησης θα είναι σίγουρα ο Αντουάν Γκριεζμάν, που όσο περνάει ο καιρός προσαρμόζεται περισσότερο στην Βαρκελώνη και άπαντες περιμένουν να δουν πολλά περισσότερο από το Γάλλο σταρ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν σίγουρα οι Σέρχιο Μπουσκέτς (11 συμ./1 γκολ/2 ασίστ), Νέλσον Σεμέδο (12 συμ. 2 ασίστ) και Ουσμάν Ντεμπελέ (5 συμ./ 1 γκολ), ενώ ενδέχεται αν επιστρέψει ο Τζόρντι Άλμπα (6 συμ./ 1 γκολ)

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες:

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ομπλάκ, Τριπιέρ, Φελίπε, Ερμόσο, Λόντι, Κόκε. Γιορέντε, Ερρέρα, Βιτόλο, Φέλιξ, Μοράτα

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτι, Τζούνιορ, Αρθρουρ, Βιντάλ, Ντε Γιονγκ, Κριεζμάν, Σουάρεζ, Μέσσι

Ατλετικο – Μπαρτσελονα προγνωστικα La Liga: Μοιρασμένο το σετ των αποδόσεων, με την Μπαρτσελόνα να έχει πολλά σκαμπανεβάσματα φέτος στην απόδοσή της και την Ατλέτικο να μην πείθει γενικότερα. Η ομάδα του Σιμεόνε, δεν έχει καλή προϊστορία, δεν έχει καταφέρει να νικήσει στη Βαρκελώνη για την La Liga, χάνοντας 13 από τα 18 μεταξύ τους παιχνίδια. Βλέπω ξανά κάτι παρόμοιο. Η εικόνα των δύο ομάδων στο τελευταίο ματς μας οδηγούν να κινηθούμε προς τα δεξιά, αφού αν ο Μέσι αποδώσει τα αναμενόμενα, αυτομάτως οι “μπλαουγκράνα” γίνονται το φαβορί. Διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) σε απόδοση 1,83 στις στοιχηματικές πλατφόρμες

Ατλετικο – Μπαρτσελονα προγνωστικα @@ 2 DNB σε απόδοση 1,83

Στην Premier League, διεξάγεται μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ανάμεσα στην Λέστερ και την ‘Εβερτον. Η γηπεδούχος, πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού που θυμίζει ημέρες 2016. Αντίθετα, η Έβερτον, είναι χαμηλά στην βαθμολογία και κινδυνεύσει με υποβιβασμού και καίγεται για βαθμούς. Ας δούμε τα σημερινά Λεστερ – Εβερτον προγνωστικα.

Ημέρες 2016 ζει η Λέστερ

Η Λέστερ Σίτι βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 29 πόντους. Παραμένει η πιο ευχάριστη έκπληξη της σεζόν. Ο προπονητής Μπρένταν Ρότζερς κάνει καταπληκτική δουλειά και οι οπαδοί είναι πλήρως ικανοποιημένοι, με την πορεία της ομάδας. Μερικοί από αυτούς αρχίζουν να ονειρεύονται για το “νέο θαύμα”. Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, οι Αλεπούδες ήταν πρωταγωνιστές στην έκπληξη, κατακτώντας τον τίτλο, υπό τις οδηγίες του Κλαούντιο Ρανιέρι πριν από τρία χρόνια. Ένας διάσημος φίλαθλος Λεϊγκ Χέρμπερτ, του οποίου το στοίχημα κέρδισε £ 20,000 όταν η Λέστερ κέρδισε την Premier League, υποστήριξε ότι θα κερδίσουν τον τίτλο και πάλι αυτή τη σεζόν. Μόνο που αυτή τη φορά οι πιθανότητες είναι χαμηλότερες. Αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο, αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Η φόρμα της είναι εξαιρετική, έχει σε σειρά πέντε νίκες στην Premier League, κερδίζοντας αυτούς τους αγώνες με ένα εντυπωσιακό συνολικό σκορ 17-1. Οι αλεπούδες χτύπησαν την Μπέρνλι με 2-1, διέλυσαν την Σαουθάμπτον με 9-0 στο Σεντ Μαίρι, κέρδισαν 2-0 της Κρίσταλ Πάλας και Άρσεναλ, καθώς και την Μπράιτον το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η Λέστερ έχει τον τέταρτο μεγαλύτερο αριθμό δημιουργημένων ευκαιριών (139) στην Premier League. Ο Τζέιμι Βάρντι είναι σε άριστη κατάσταση και έγινε ο πρώτος παίκτης που σημείωσε 12 γκολ στην Premier League αυτή τη σεζόν. Η Λέστερ έχει ένα εύκολο αγωνιστικό πρόγραμμα στην επόμενη περίοδο καθώς θα φιλοξενήσει Γουότφορντ και Νόργουϊτς και θα ταξιδέψει στην έδρα της Άστον Βίλλα. Βλέπω μια αξιοπρεπή ευκαιρία να επεκτείνει το νικηφόρο σερί της και να παραμείνει στην δεύτερη θέση.

Ο Ρότζερς έχει την πλειοψηφία των παικτών του έτοιμους για αυτόν τον αγώνα, μόνο ο αναπληρωματικός Μάθιου Τζέιμς παραμένει εκτός. Ο αμυντικός Τζόνι Έβανς  (13 συμ./ 1 ασίστ) λογικά θα ξεπεράσει το πρόβλημα του και θα είναι έτοιμος εγκαίρως για αυτόν τον αγώνα.

Σε δύσκολη θέση η Έβερτον

Η Έβερτον έχει μόνο δεκατέσσερις βαθμούς και είναι επικίνδυνα κοντά στη ζώνη υποβιβασμού. Η πραγματική της φόρμα είναι ανάμεικτη, με μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα στους τελευταίους τρεις αγώνες στην Premier League. Επιβλήθηκε της Σαουθάμπτον με 2-1, μοιράστηκε τους βαθμούς με την Τότεναμ και έχασε 2-0 απ’ο την Νόργουϊτς. Παρ ‘όλα αυτά, συνολικά έχει χάσει επτά από τα 13 παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο εκτός έδρας απολογισμός της είναι επίσης φτωχή, έχουν πάρει μόλις τέσσερις πόντους. Ο τεχνικός Μάρκο Σίλβα βρίσκεται υπό τεράστια πίεση. Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, πραγματοποίησε συνάντηση αμέσως μετά το παιχνίδι με την Νόργουιτς το Σάββατο για να συζητήσει για το μέλλον του. Ο μέτοχος πλειοψηφίας Φαρχάντ Μοσίρι, διευθυντής ποδοσφαίρου και ο πρόεδρος αποφάσισαν να του δώσουν μια άλλη ευκαιρία.

Ο πρώην τεχνικός Μόγιες είναι πρώτος υποψήφιος, αλλά υπάρχει αρνητική αντίδραση από τους οπαδούς. Η Έβερτον έχει εξαιρετικά σκληρό πρόγραμμα την επόμενη περίοδο καθώς θα αντιμετωπίσει τέσσερις από τις κορυφαίες ομάδες – Λίβερπουλ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ. Για να είναι χειρότερο, ο Πορτογάλος προπονητής έχει προβλήματα τραυματισμών αυτή τη στιγμή. Ο Αντρέ Γκόμες (8 συμ.) και ο Ζαν Φιλίπ Γκμπαμίν (2 συμ.) είναι σίγουρα εκτός, ενώ οι Μπερνάρντ (8 συμ. /2 γκολ) και Φάμπιαν Ντελφ (7 συμ.) αμφότεροι θα αξιολογηθούν την ημέρα του αγώνα.

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες:

Λέστερ: Σμάϊχελ, Περεϊρα, Έβανς, Σογιουντσού, Τσίλγουελ, Μπάρνς, Μάντισον, Ν’ Ντιντι, Τιελεμανς, Περέζ, Βάρντι

Έβερτον: Πικφόρντ, Κόλεμαν, Κιν, Μίνα, Ντίνι, Σνιντερλέν, Ντέιβις, Ριτσαρλισόν, Σίγκουρντσόν, Γουόλκοτ, Κάλβερτ-Λιούιν

Λεστερ – Εβερτον προγνωστικα Premier League: Η Λέστερ Σίτι είναι σε εξαιρετική φόρμα, με πέντε νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, κερδίζοντας αυτούς τους αγώνες με εντυπωσιακή διαφορά γκολ. Η Έβερτον, είναι εκτός φόρμας, αγωνίζεται με άγχος και όλα είναι ρευστά. Οι Αλεπούδες φαίνεται να είναι ασταμάτητες αυτή τη στιγμή και αναμένω να συνεχίσουν νικηφόρα, ο άσσος μας προσφέρεται σε απόδοση 1,70 στις στοιχηματικές πλατφόρμες

Λεστερ – Εβερτον προγνωστικα: Λέστερ Σίτι  να κερδίσει @ 1.70

Το μεσημέρι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Απαιτείται ο γηπεδούχος να επιστρέψει στις νίκες, για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της εξάδας, αλλά και για να ικανοποιήσει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στις κερκίδες. Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να κάνει την ζημιά, για τον στόχο της εύκολης παραμονής στην κατηγορία. Δύσκολο σε κάθε πρόβλεψη, τα σημερινά Παναθηναικος – Αστερας προγνωστικα

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις

Ο Παναθηναϊκός, δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Βρίσκεται στην 10η θέση με 13 βαθμούς, έχοντας κάκιστο απολογισμό στο ΟΑΚΑ, με μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Έχει αρνητικό συντελεστή τερμάτων -5 γκολ.

Οι καλές εμφανίσεις με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, δεν είχε συνέχεια, μένοντας στην λευκή ισοπαλία στο Αγρίνιο. Στην Τούμπα, έχασε την νίκη, μέσα από τα χέρια του, με πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ, έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο μέρος, ανατρέποντας το 0-2 σε 3-2, κάνοντας μία πολύτιμη νίκη. Την προηγούμενη εβδομάδα, δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Παναιτωλικό, και πήρε μόλις έναν βαθμό. Σήμερα, η νίκη μπορεί να χαρακτηριστεί ως αυτοσκοπός.

Συνολικά, έχει ένα παραπάνω under 2,5 και ένα γκολ γκολ. Σε πέντε από 11 ημίχρονα, έχει βρεθεί πίσω στο σκορ. Ο Γιώργος Δώνης άφησε εκτός αποστολής τον Γιοάν Μολό, στέλνοντας μήνυμα στον Γάλλο επιθετικό. Μέσα ο Ούφε Μπεκ μετά από ένα μήνα. Εκτός έμεινε κι ο Φάνης Μαυρομάτης καθώς ο Γιώργος Δώνης έχει αρκετές επιλογές στο κέντρο της άμυνας.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού είναι η εξής: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Κολοβός, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

Χάνεται μακριά από την Τρίπολη

Ο Αστέρας Τρίπολης, προσπερνά μόνο τον Πανιώνιο και τον Παναιτωλικό στην βαθμολογία, έχοντας όμως απόσταση ασφαλείας επτά βαθμών και δύσκολα θα κινδυνεύσει στο τέλος. Εκτός έδρας, έχει ηττηθεί τέσσερις φορές σε έξι παιχνίδια, έχοντας δεχτεί εννιά τέρματα.

Έχει βρει σταθερότητα και στα πέντε πρόσφατα ματς έχει ηττηθεί μόνο στην Θεσσαλονίκη από τον Άρη. Την προηγούμενη αγωνιστική, μπροστά στο κοινό του, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως έμεινε με δέκα παίκτες στο 57΄λεπτό και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει στο 100% το τρίποντο. Επομένως, έμεινε στην λευκή ισοπαλία με τον Βόλο.

Στατιστικά, μετράει επτά στα 11 over 2,5 και οχτώ στα 11 αμφίσκορα. Τα αποτελέσματα στο ημίχρονο του είναι 4-4-3.

Παναθηναικος – Αστερας προγνωστικα Super League: Δεν θα είναι εύκολη αναμέτρηση για τον Παναθηναϊκό, πρέπει να είναι σοβαρός και να πιάσει απόδοση εφάμιλλη με της ΑΕΚ, για να κερδίσει. Ο Αστέρας Τρίπολης, χάνει δυναμική εκτός έδρας, ενώ έχει πολλές αδυναμίες σε όλες τις γραμμές. Θα ποντάρω στον άσσο, χωρίς να είναι εντυπωσιακή η απόδοση στο 1,60 στις στοιχηματικές πλατφόρμες

Παναθηναικος – Αστερας προγνωστικα @@ 1 σε απόδοση 1,60

Το Κυριακάτικο κουπόνι αποτελεί πάντα έναν… γρίφο για τους παίκτες του στοιχήματος, αφού ναι μεν οι αναμετρήσεις και οι επιλογές είναι πάρα πολλές, αφετέρου όμως αυτό πολλές φορές μπερδεύει το κοινό. Εμείς από αυτήν εδώ την στήλη θα προσπαθήσουμε γι ακόμα μία φορά να ξεχωρίσουμε τις αναμετρήσεις που έχουν περισσότερες πιθανότητες να μας στείλουν στο ταμείο, με τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις στα παμε στοιχημα προγνωστικα. Πάμε να τις δούμε πιο αναλυτικά όμως:

Ανώτερες οι φιλοξενούμενες

Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν: Έχει ρίξει ρυθμούς το τελευταίο διάστημα η Μονακό, που έχει σκοράρει μόλις 3 φορές στα τελευταία τέσσερα ματς και σήμερα θα στερηθεί και το Σλιμανί, που αποτελεί βαρόμετρο. Η Παρί θα έχει μετά από καιρό μαζί τους Εμπαπέ και Νέϊμαρ στην ίδια ενδεκάδα και αυτά τα ματς τα χρησιμοποιεί για να τεστάρει πράγματα ο Τούχελ. 2 κ Over 1,5, σε απόδοση 1,62 στις στοιχηματικές πλατφόρμες

Βερόνα – Ρόμα: Με όπλο την καλή της άμυνα η Βερόνα έχει καταφέρει να κάνει από πολύ νωρίς βήματα παραμονής στην κατηγορία. Τα 11 γκολ που έχει δεχθεί αποτελεί την δεύτερη καλύτερη επίδοση, πίσω από την Γιούβε. Σκοπός της πάντα είναι να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου και η Ρόμα που έδωσε και ματς την Πέμπτη στην Τουρκία αναμένεται να αντιμετωπίσει δυσκολίες. Χ2 κ Under 3,5, 1,73 στις στοιχηματικές πλατφόρμες

Γκολ σε Ελβετία και Ολλανδία

Λουκέρνη – Σεν Γκάλεν: Οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερις κολλητές ήττες και προβλημάτισαν εκ νέου. Η Σεν Γκάλεν θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το ντέρμπι της Βασιλείας με την Γιουνγκ Μπόϊς για όφελός της και με την εικόνα που παρουσιάζει στα τελευταία ματς δεν είναι απίθανο να τα καταφέρει. Θα καλύψουμε παρόλα αυτά το διπλό με την ισοπαλία, αφού και οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τους βαθμούς. Χ2 κ Over 1,5 σε απόδοση 1,80 στις στοιχηματικές πλατφόρμες

Τβέντε – Άγιαξ: Πως και πως περιμένουν αυτό το ματς παίκτες και κόσμος της Τβέντε, που θα δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα. Οι γηπεδούχοι έχουν επιβεβαιώσει το αμφίσκορο σε οκτώ από τα δέκα τελευταία ματς, ενώ και ο «Αίαντας» σε πολλές περιπτώσεις εκτός έδρας «αδιαφορεί» για την άμυνα. Περιμένω ο κόσμος να δώσει ώθηση στην Τβέντε, αλλά γκράντε φαβορί παραμένει ο Άγιαξ. G/G με 1,65 στις στοιχηματικές πλατφόρμες

Συνοπτικά παμε στοιχημα προγνωστικα

Λουκέρνη – Σεν Γκάλεν:Χ2 κ Over 1,5 (1,80)

Τβέντε – Άγιαξ: G/G (1,65)

Βερόνα – Ρόμα: Χ2 κ Under 3,5 (1,73)

Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν: 2 κ Over 1,5 (1,62)