Για το αποτέλεσμα στην Ουγγαρία η ΑΕΚ

2018-08-22 02:56

Καλημέρα σας, ολοκληρώνονται σήμερα οι πρώτοι αγώνες του Πλεϊ Οφ του Champions League, με την ΑΕΚ να μπαίνει στο παιχνίδι. Χτες, ο ΠΑΟΚ, κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Πορτογαλία και πλέον τα πάντα είναι στα πόδια του. Το ίδιο θέλει να κάνει η ΑΕΚ στην Ουγγαρία, με την Βίντι και να πάρει την πρόκριση με την βοήθεια του ΟΑΚΑ. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε τα προγνωστικα Βιντι – ΑΕΚ, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Μπορεί το αποτέλεσμα η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Βίντι, σε ουδέτερο γήπεδο για την πρώτη αναμέτρηση των Πλεϊ Οφ του Champions League. Η ΑΕΚ αν επαναλάβει τις εμφανίσεις με την Σέλτικ, έχει αρκετές πιθανότητες να περάσει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Βίντι, για να φτάσει εδώ, συμμετείχε σε τρεις προκριματικούς γύρους, στον πρώτο γύρο απέκλεισε την αδύναμη Ντουντελάντζε με νίκη εντός και ισοπαλία εκτός. Στον επόμενο γύρο απέκλεισε την Λουντογκόρετς με τα ίδια αποτελέσματα, στον προηγούμενο γύρο έβγαλε εκτός την Μάλμε, με δύο ισοπαλίες, παίρνοντας την πρόκριση χάρις στο εκτός έδρας γκολ.

Για το πρωτάθλημα Ουγγαρίας έχει δώσει τέσσερα ματς και βρίσκεται στη πέμπτη θέση, με ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο απολογισμός της είναι δύο ισοπαλίες και δύο νίκες, πρόσφατα επιβλήθηκε με 0-3 της Χόνβεντ.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου απέκλεισε την Σέλτικ. Πήρε ισοπαλία 1-1 στη Σκωτία, παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο για περίπου μισή ώρα. Στον επαναληπτικό, πήρε εύκολα την νίκη με τελικό σκορ 2-1, σκοράροντας από την αρχή του ματς. Δεν έχει άλλο επίσημο παιχνίδι, διότι το πρωτάθλημα ξεκινά το προσεχή Σαββατοκύριακο.

Στην Ουγγαρία ταξιδεύει κανονικά ο Πέτρος Μάνταλος. Αντίθετα στην Αθήνα θα μείνουν οι τραυματίες Λούκας Μπογέ και Χρήστος Αλμπάνης, ο ανέτοιμος Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, αλλά και ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς που πλέον δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Ουζουνίδη.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Βίντι είναι η εξής: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Χουλτ, Γιαννούτσος, Σιμόες, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Κλωναρίδης, Πόνσε.

Προγνωστικα Βιντι – ΑΕΚ: Σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες, αφού μία από τις δύο θα λάβει μέρος στους ομίλους του Champions League. Η ΑΕΚ θα παραταχθεί με στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, κάθε γκολ σε αυτή την φάση μετράει πολύ, αναμένω πολύ κλειστό ματς, με λίγα γκολ και φάσεις, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,40 στις εταιριες στοιχηματων, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αγορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.

Προγνωστικα Βιντι – ΑΕΚ @@ Under 2,5 σε απόδοση 1,40  

Η σειρά της ΑΕΚ να πάρει την σκυτάλη από τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Champions League, με την πρώτη αναμέτρηση να είναι στην Ουγγαρία απέναντι στην έκπληξη που ακούει στο όνομα ΜΟΛ Βίντι. Στο πρόγραμμα υπάρχουν ακόμη δύο ζευγάρια στα πλέι οφ, όπως και ορισμένα παιχνίδια στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, που μας δίνουν περισσότερες επιλογές στα προγνωστικά πάμε στοίχημα.

Ίδια σοβαρότητα όπως με Σέλτικ η ΑΕΚ

Το μεγάλο βήμα μέχρι το επόμενο έγινε στην ΑΕΚ, μετά την σπουδαία πρόκριση επί της πιο έτοιμης Σέλτικ με συνολικό σκορ 3-2. Φαινομενικά το εμπόδιο της ΜΟΛ Βίντι είναι πιο βατό, όμως σε κάτι τέτοιου είδους αναμετρήσεις γίνεται η… στραβή. Την απαιτούμενη προσοχή ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ώστε να έρθει ένα σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Ένα εκτός έδρας γκολ θα είναι ότι πρέπει για την Ένωση, όμως το έργο της μόνο εύκολο δεν είναι. Πάντα εκτός ο στόπερ Τσιγκρίνσκι, ενώ επανέρχεται ο ακραίος μπακ Λόπες. Ισορροπημένο ζευγάρι, καθώς το ματς είναι στην Ουγγαρία και η ισοπαλία είναι κοντά στο 3,10.

Με την δύναμη της έδρας ο Άγιαξ κόντρα σε Ντιναμό Κιέβου

Το ταλέντο και η φανέλα μίλησαν στον προηγούμενο γύρο και έτσι ο Άγιαξ δεν δυσκολεύτηκε να περάσει το εμπόδιο της Σταντάρ Λιέγης με συνολικό σκορ 5-2. Στην καλύτερη του ημέρα, ο δευτεραθλητής Άγιαξ μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα στο Άμστερνταμ και με τον χρόνο αναμένεται καλύτερος. Μάλιστα, ήρθε και η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, όμως πολύ δύσκολα με σκορ 1-0 απέναντι στην Φένλο εκτός έδρας, καθώς το «χρυσό» τέρμα ήρθε στο 90′ από το σημείο του πέναλτι. Πάντα υπολογίσιμη η Ντιναμό Κιέβου, αλλά δεν έχει την ποιότητα του Άγιαξ. Προβάδισμα στον άσο σε απόδοση 1,70.

Φουριόζα για το σκορ πρόκρισης η Γιουνγκ Μπόις

Μόνο πυροτέχνημα δεν αποδείχθηκε η περσινή σεζόν για την Γιουνγκ Μπόις, όπου κατάκτησε το πρωτάθλημα και μάλιστα εύκολα. Αυτό γιατί ξεκίνησε ακόμη πιο εντυπωσιακά με 4/4 στην σεζόν και με επιβλητικές εμφανίσεις. Μεγάλο στοίχημα όμως να βρεθεί στους ομίλους του Champions League και μπροστά της έχει το εμπόδιο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Πάντα υπολογίσιμοι οι Κροάτες, όμως έχουν νεανικό σύνολο και στην Ελβετία θα περάσουν δύσκολες στιγμές. Ο άσος στο 1,80.

Το «Μπριτάνια» δίνει την πρώτη νίκη στην Στόουκ

Στο πρόγραμμα και τα παιχνίδια της Τσάμπιονσιπ, οπότε οι φίλοι της Αγγλίας δεν είναι καθόλου παραπονεμένοι και σήμερα Τετάρτη. Ξεχωρίζει το Στόουκ – Γουίγκαν και με την δύναμη της έδρας τους οι γηπεδούχοι είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν το πρώτο τρίποντο στην σεζόν. Ο άσος στο 2,10. Επιλογή ρίσκου έχουμε και στο Άστον Βίλα – Μπρέντφορντ, όπου θα πάμε με την φανέλα και τον άσο. Δύσκολα τα υπόλοιπα ζευγάρια και ξεχωρίζει βάσει απόδοσης η ισοπαλία στο Μπόλτον – Μπέρμιγχαμ στις εταιριες στοιχηματων

προγνωστικά πάμε στοίχημα ΜΟΛ Βίντι – ΑΕΚ ισοπαλία σε απόδοση 3,10

προγνωστικά πάμε στοίχημα Άγιαξ – Ντιναμό Κιέβου άσος σε 1,70

προγνωστικά πάμε στοίχημα Γιουνγκ Μπόις – Ντιναμό Ζάγκρεμπ άσος σε απόδοση 1,80

προγνωστικά πάμε στοίχημα Στόουκ – Γουίγκαν άσος σε απόδοση 2,10