Για την 3η θέση Βέλγιο και Αγγλία στον μικρό τελικό

2018-07-14 03:40

Γεία σας, μία ημέρα πριν τον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου, διεξάγεται ο μικρός τελικός, για την τρίτη θέση του θεσμού. Ο μικρός τελικός, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι συνήθως ματς απογοητευμένων και δεν έχει όλα τα βλέμματα στραμμένα, σε σχέση με τον μεγάλο τελικό. Βέλγιο και Αγγλία θα παλέψουν σήμερα για την τρίτη θέση του Μουντιάλ και ελπίζουμε να δούμε ένα όμορφο παιχνίδι, με έντονες συγκινήσεις. Μην χάνουμε άλλο χρόνο ας δούμε τα προγνωστικα Βελγιο – Αγγλια, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Τον πρώτο λόγο στο Βέλγιο για την 3η θέση

Σήμερα το απόγευμα Βέλγιο και Αγγλία κοντράρονται για την τιμητική τρίτη θέση του Μουντιάλ 2018, ελπίζουμε να πραγματοποιηθεί μία ωραία μονομαχία.

Το Βέλγιο έκανε μία εξαιρετική πορεία και μπορεί να χαρακτηριστεί ως πετυχημένη, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα σε μία μεγάλη διοργάνωση. Έφτασε ένα βήμα πριν τον τελικό, αλλά έπεσε στην Γαλλία, όπου ηττήθηκε με 1-0, στην προηγούμενη ημιτελική φάση. Πριν από το ματς με την Γαλλία, δεν είχε ηττηθεί, στον όμιλο έκανε τρεις νίκες, κερδίζοντας μάλιστα την σημερινή αντίπαλο της με σκορ 1-0.

Στην φάση των 16 απέκλεισε την Ιαπωνία με ανατροπή από 0-2 σε 3-2, ενώ στην επόμενη φάση έστειλε σπίτι της την Βραζιλία, που ήταν το φαβορί για τον τίτλο, τέλος στην ημιτελική φάση αποκλείστηκε από την ανώτερη Γαλλία με 1-0. Σκόραρε 14 γκολ μέχρι τώρα και δέχτηκε έξι συνολικά στον θεσμό.

Από την άλλη η Αγγλία, μετά από καιρό, έκανε μία καλή πορεία σε ένα μεγάλο θεσμό. Πέρασε ως δεύτερη από τον όμιλο με δύο νίκες και μία ήττα. Στην φάση των 16, απέκλεισε την Κολομβία στα πέναλτι, μετά το 1-1 της κανονική διάρκειας. Στην προημιτελική φάση, είχε εύκολο έργο απέναντι στην Σουηδία, όπου την απέκλεισε με τελικό σκορ 2-0.

Στην ημιτελική φάση δεν μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο της Κροατίας, προηγήθηκε πρώτη, αλλά η Κροατία ήταν ανώτερη μπόρεσε να ισοφαρίσει και στην παράταση να πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.

Προγνωστικα Βελγιο – Αγγλια: Δύσκολο οι δύο ομάδες να έχουν ισχυρό κίνητρο σήμερα, θα δώσω ένα προβάδισμα στο Βέλγιο να πάρει την τρίτη θέση που έχει δείξει περισσότερη σταθερότητα, η 3η θέση για το Βέλγιο δίνεται σε απόδοση 1,70 στις στοιχηματικες εταιριες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις). Επίσης, αναμένω να γίνει ένα ανοικτό ματς με γκολ εκατέρωθεν, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,47. Να σκοράρουν ο Λουκάκου από το Βέλγιο και ο Κέϊν από την Αγγλία, μας δίνονται σε απόδοση 2,50.

Προγνωστικα Βελγιο – Αγγλια @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,4