Γερμανία vs Ουγγαρία: Preview και προγνωστικά

2024-09-07 00:10

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν εγκαινιάζει μια νέα περιοχή στη Γερμανία καθώς αντιμετωπίζει τους βασικούς αντιπάλους της, την Ουγγαρία εντός έδρας, καθώς οι ομάδες ξεκινούν την εκστρατεία τους στο UEFA Nations, στην League A.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν βρίσκεται σε μια μοναδική θέση για να εγκαινιάσει μια νέα εποχή για τη Γερμανική ποδοσφαιρική ομάδα μετά την αποχώρηση αρκετών μεγαλύτερων αστέρων. Είναι μια ευκαιρία για το πρώην αφεντικό της Μπάγερν Μονάχου να ανανεώσει τα πράγματα και να φτιάξει μια ομάδα που μπορεί να διατηρήσει τα στάνταρ του καθώς η Γερμανία ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Ουγγαρία αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου είναι ισχυρό φαβορί στις στοιχηματικες εταιριες.

Η Γερμανία είναι ευλογημένη με μερικά κορυφαία ταλέντα, ενώ η σημερινή της ομάδα έχει το σωστό μείγμα νεότητας και εμπειρίας. Ο Νάγκελσμαν μπορεί να είχε επιβλέπει ένα άλλο απογοητευτικό μεγάλο τουρνουά έχοντας αποχωρήσει από το Euro έναντι της νικήτριας Ισπανίας. Ωστόσο, προς τιμήν του, δεν είχε σχεδόν καθόλου χρόνο για να δημιουργήσει μια ομάδα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του.

Η Ουγγαρία είναι μια από τις υποτιμημένες ομάδες στην Ευρώπη και έχει το ταλέντο να αμφισβητήσει τις κορυφαίες ομάδεςστην ήπειρο. Ωστόσο, και αυτοί πρέπει να βρουν συνέπεια στο παιχνίδι τους και να χτίσουν δυναμική. Μια δύσκολη πρόκληση στον όμιλό τους και η επιθυμία να τερματίσουν ανάμεσα στους δύο πρώτους θα δώσει το απαιτούμενο κίνητρο για καλή απόδοση.

Η τρέχουσα αποστολή του Μάρκο Ρόσι υπαγορεύει ότι φέρνει κάποια ισορροπία όσον αφορά τα αποτελέσματα. Στο Euro, η Ουγγαρία συνέχισε τη σειρά των αγώνων χωρίς νίκη σε αυτή τη διοργάνωση, η οποία τελικά έληξε με νίκη επί της Σκωτίας στον τελευταίο αγώνα των ομίλων. Παρόλα αυτά, έχασαν μια θέση στους γύρους νοκ άουτ, στην διαφορά τερμάτων. Ωστόσο, υπήρχαν ενδείξεις ότι αυτή η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί σε πολλά μέτωπα.

Το παιχνίδι με τη Γερμανία στον όμιλο του Nations Leagueφέρνει μια μεγάλη δοκιμασία. Η Ουγγαρία θα είναι πρόθυμη να διεκδικήσει τις φιλοδοξίες της σε αυτόν τον όμιλο, καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Γερμανική ομάδα, εκτός από την Ολλανδία και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Έτσι, ο Ρόσι θα έχει ως στόχο να τερματίσει τουλάχιστον δεύτερος σε αυτόν τον όμιλο.

Ειδήσεις ομάδας
Γερμανία

Μια σειρά από διεθνείς αποχωρήσεις πολλών καταξιωμένων Γερμανών σταρ θα ανοίξει τις πόρτες για όσους περίμεναν υπομονετικά στο παρασκήνιο εδώ και καιρό. Επικεφαλής μεταξύ αυτών είναι ο Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν, ο οποίος θα μπορούσε τελικά να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη θέση №1 μετά την αποχώρηση του Μάνουελ Νόιερ από το διεθνές ποδόσφαιρο.

Με τον Τόνι Κρόος και τον Ιλκάι Γκουντογκάν να είναι επίσης εκτός, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα μπορούσε να αναζητήσει να χτίσει μια νέα μεσαία γραμμή, καθώς μπορεί ακόμα να αξιοποιήσει την εμπειρία και τα νιάτα ορισμένων από τα υπάρχοντα αστέρια του. Για παράδειγμα, ο Πασκάλ Γκρος θα μπορούσε να έχει μια συντονισμένη πορεία ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες στη μεσαία γραμμή, με τους Ρόμπερτ Άντριχ, Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς και Γκρος να βρίσκονται στα βασικά σχέδια του προπονητή.

Στα μετόπισθεν, μπορεί να φέρει τον Νίκο Σλότερμπεκ στη θέση του Αντόνιο Ριούντιγκερ, κάτι που μπορεί να είναι η μόνη αλλαγή εκεί, καθώς ο νέος αρχηγός Γιόσουα Κίμιχ συνεχίζει στο ρόλο του δεξιού μπακ.

Η επιθετική γραμμή θα είναι το πιο συναρπαστικό μέρος αυτής της γερμανικής εξέλιξης, καθώς ο Νάγκελσμαν μπορεί να θέλει να οικοδομήσει γύρω από τους Κάι Χάβερτς, Φλόριαν Βιρτς και Τζαμάλ Μουσιάλα. Θα μπορούσε να φέρει τον Κρις Φιούριχ για αυτήν την αναμέτρηση με την Ουγγαρία στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, αν και αυτή η μία θέση μπορεί να είναι ακόμα διαθέσιμη στο μέλλον.

Ουγγαρία

Ο Μάρκο Ρόσι θα επιλέξει μια ανταγωνιστική ενδεκάδα για να αντιμετωπίσει τη Γερμανία, με αρχηγό τον αστέρα της Λίβερπουλ, Ντόμινικ Σζομποσλάι, με τους πρώην συμπαίκτες του στη Λειψίας, Πέτερ Γκουλάτσι και Βίλι Όρμπαν να εμφανίζονται στην πίσω γραμμή. Ο Ρόσι θα έχει επίσης τον Ρόλαντ Σάλαϊ, ο οποίος επίσης γνωρίζει πολύ καλά την Bundesliga.

Ο προπονητής απομάκρυνε μερικούς παίκτες του από αυτή την τρέχουσα ομάδα, με τους Ατίλα Φιόλα, Λάζλο Κλαϊνχάισλερ, Άνταμ Λανγκ, Κάλλουμ Στάιλς και Ατίλα Σαλάι να λείπουν από την επιλογή. Ωστόσο, ο Μπαρνάμπας Βάργκα επιστρέφει μετά από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι που υπέστη κόντρα στη Σκωτία. Θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής για την Ουγγαρία απέναντι στη Γερμανία.

Στη μεσαία γραμμή, οι Άνταμ Νάγκι και Άντρας Σέφερ θα πάρουν τη θέση τους, με υποστήριξη από τους Μπέντεγκουζ Μπόλα και Μιλός Κέρκεζ στους ρόλους των εξτρέμ. Ο Ρόλαντ Σάλαϊ θα συμπληρώσει τον Σζομποσλάι στο επιθετικό τρίτο, με το δίδυμο πίσω από τον επιθετικό Βάργκα.

Γερμανία – Ουγγαρία προγνωστικά

Η Ουγγαρία δεν είναι στην καλύτερη φόρμα, αν και εξακολουθεί να είναι μια από τις υποτιμημένες ομάδες στην Ευρώπη που είναι ικανές να αντιμετωπίσουν τις παραδοσιακές μεγάλες ομάδες. Ωστόσο, θα έρθουν σε αυτή τη σύγκρουση υπό λίγη πίεση για να πάρουν κάτι που θα μπορούσε να έχει αντίστροφη επίδραση στα σχέδιά τους.

Εν τω μεταξύ, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα αφήσει την εντύπωσή του για το πώς θέλει να παίξει αυτή η ομάδα προς τα εμπρός και θα μπορούσε ρεαλιστικά να αποκαλέσει την τρέχουσα ομάδα δική του. Ως εκ τούτου, αυτό θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για τον πρώην προπονητή της Μπάγερν, καθώς η Γερμανία θέλει να κερδίσει στον εναρκτήριο αγώνα της Nations League.

Στα προγνωστικά έχει τύχη να κερδίσει η Γερμανία σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 1,82 στις στοιχηματικες εταιριες.