Γαλλική υπόθεση στο παμε στοιχημα την Παρασκευή

2018-05-11 00:33

Καλημέρα σας, οδεύουμε πλέον προς την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, μία, δύο αγωνιστικές απομένουν, ώστε να πάρουν ανάσες οι παίκτες και να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το Μουντιάλ 2018. Σήμερα, θα ασχοληθώ, με παιχνίδια από την Γαλλία, αφού διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική στην Ligue 2, ενώ υπάρχει και ένα ματς από την μεγάλη κατηγορία. Ας δούμε τα προγνωστικά στο παμε στοιχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Με αυξημένες ελπίδες για το Champions League η Μαρσεϊγ

Η προτελευταία αγωνιστική στην Ligue 1 ξεκινά με την αναμέτρηση Γκινγκάμπ – Μαρσεϊγ, όπου υπάρχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τους Μασσαλούς να διεκδικούν το Champions League.

Η Γκινγκάμπ, βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι παντελώς αδιάφορη, χωρίς στόχους. Είναι καλύτερη στο γήπεδο της, με απολογισμό οχτώ νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Τα γκολ της και τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ είναι μοιρασμένα. Την τελευταία αγωνιστική, πηγαίνει στην Τουλούζ. Μετά την ισοπαλία στο Παρίσι, με την Παρί Σεν Ζερμέν με 2-2, την προηγούμενη αγωνιστική, ηττήθηκε με 3-1 από την Ντιζόν.

Η Μαρσεϊγ, είναι στην τέταρτη θέση με 73 βαθμούς, ένα βαθμό πίσω από την Λυών και δύο από την Μονακό, έχοντας ελπίδες ακόμα και για την δεύτερη θέση που δίνει απευθείας είσοδο στους ομίλους του επόμενου Champions League. Επιπλέον, θα βρεθεί στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μόνο πέντε ήττες έχει σε 36 ματς, ενώ εκτός έδρας μετράει δέκα νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες, μ γκολ 33 υπέρ και 25 κατά. Συνολικά έχει 21 στα 36 over 2,5 και 20 γκολ γκολ. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την αδύναμη Αμιάν, με τις Λυών και Μονακό να έχουν από ένα δύσκολο ματς. Είναι αήττητη στα έξι πιο πρόσφατα ματς, την προηγούμενη αγωνιστική, επιβλήθηκε με 2-1 της Νις, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Παμε στοιχημα Γκινγκάμπ – Μαρσεϊγ: Δεν θα πω πολλά για αυτή την αναμέτρηση, σε αυτές τις αγωνιστικές το κίνητρο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, θα στηρίξω το διπλό σε απόδοση 1,80 στις στοιχηματικες εταιριες

Γκινγκαμπ – Μαρσεϊγ @@ 2 σε απόδοση 1,80

Τελευταία αγωνιστική στην Ligue 2

Στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, στην Ligue 2, διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική, που όμως έχουν κριθεί πολλές τελικές θέσεις και πολλές ομάδες δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Ας δούμε πως έχει η κατάσταση στην βαθμολογία και στις προτάσεις μας θα ακολουθήσουμε το κίνητρο, χωρίς να λάβω κάτι άλλο υπόψιν μου.

Απευθείας άνοδο: Οι δύο πρώτες θέσεις που δίνουν απευθείας άνοδο, έχουν κριθεί και μαθηματικά, η Ρεμς είναι πρωταθλήτρια και η Νιμ στην δεύτερη θέση, θα αγωνίζονται στην Ligue 1 του χρόνου.

Πλεϊ Οφ ανόδου: Η μάχη για τα Πλεϊ Οφ είναι ακόμα ανοικτή, η τρίτη θέση οδηγεί στον τελικό των μπαράζ, ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στην τέταρτη και πέμπτη θέση θα δώσουν αγώνα για να προκριθούν στο τελικό, αντιμετωπίζοντας την τρίτη ομάδα. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Αζαξιό, με τρεις βαθμούς διαφορά και τέσσερα γκολ περισσότερα στην διαφορά τερμάτων, έτσι χρειάζεται έναν βαθμό για να είναι σίγουρη βαθμολογικά, ενώ και με ήττα έχει ακόμα ελπίδες, αν δεν καλυφθεί η διαφορά τερμάτων.

Την τέταρτη και πέμπτη θέση διεκδικούν τέσσερις ομάδες, έχοντας διαφορά δύο βαθμών. Η βαθμολογία είναι

Μπρεστ – 64Β – +15Γ

Χάβρη – 63 Β – +17Γ

Λοριαν – 62Β – +18Γ

Κλερμόν – 62Β – +18Γ

Οι τέσσερις ομάδες είναι πολύ κοντά και όλες χρειάζονται τους βαθμούς νίκης.

Μάχη παραμονής: Η Τουρ είναι τελευταία και υποβιβασμένη, η Κουεβίλ έχει 30 βαθμούς και θέλει νίκη δική της και ήττα της Μπουργκ που έχει 33 βαθμούς, αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Η Νανσί έχει 35 βαθμούς και με ένα βαθμό, παραμένει στην κατηγορία, αφού έχει μεγάλη διαφορά τερμάτων από την Μπούργκ.

Παμε στοιχημα Ligue 2: Με βάση το κίνητρο προτείνω το διπλό της Μπρέστ, που είναι φορμαρισμένη απέναντι στην Σατορού. Εύκολη νίκη για την Χάβρη, που υποδέχεται την υποβιβασμένη Τουρ. Άσσο για την Νανσί, απέναντι στην αδιάφορη Ορλεάν, σε απόδοση 1,50 στις στοιχηματικες εταιριες

Προγνωστικα παμε στοιχημα 11 Μαϊου 2018

Γκινγκαμπ – Μαρσεϊγ @@ 2 σε απόδοση 1,80

Σατορού – Μπρέστ @@ 2 σε απόδοση 1,67

Νάνσι – Ορλεάν @@ 1 σε απόδοση 1,50