Φουλ πρόγραμμα το Σάββατο

2019-09-21 05:17

Για την τέταρτη αγωνιστική της Super League, στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός υποδέχεται την ΑΕΚ, σε ένα σημαντικό ματς, με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ειδικά για τους γηπεδούχους. Ο Παναιτωλικός, δεν έχει ακόμα βαθμό και καίγεται ώστε να το αλλάξει, ενώ η ΑΕΚ, να πάρει το τρίποντο για να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Θα είναι μία ενδιαφέρουσα μάχη, με τις ομάδες να παλεύουν για τους βαθμούς και την ποιοτική εμφάνιση. Ας δούμε τις σημερινές προτάσεις στο Παναιτωλικος – ΑΕΚ παμε στοιχημα.

Για τους πρώτους βαθμούς ο Παναιτωλικός

Οι Αγρινιώτες, δεν έχουν βαθμό ακόμα και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, μόνο πάνω από τον Πανιώνιο, που έχει τιμωρία αφαίρεσης βαθμών. Αν συνεχίσει έτσι, θα ξεκινήσει να έχει προβλήματα, όσον αφορά την εύκολη παραμονή της. Στην πρεμιέρα, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην Τούμπα, χάνοντας 2-1. Την μείωση του σκορ, την έκανε στις καθυστερήσεις και δεν δικαιούται κάτι παραπάνω. Την δεύτερη αγωνιστική, μπροστά στο κοινό του, ήταν πολύ καλύτερος από την Ξάνθη, αλλά τελικά ηττήθηκε. Προηγήθηκε με 1-0. με πέναλτι, άμεσα όμως η Ξάνθη, αρχικά ισοφάρισε και λίγα λεπτά μετά σκόραρε για το τελικό 1-2.

Το προηγούμενο Σάββατο, ηττήθηκε πάλι με 3-1 στην Κρήτη από τον ΟΦΗ. Έμεινε με δέκα παίκτες, από το 29΄ λεπτό του αγώνα, λόγω της απευθείας αποβολής του Μιμιτο Μπιαϊ. Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ, που ήταν καλύτερος, κάνοντας πολλές τελικές για γκολ, πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Μείωσε, προσωρινά ο Παναιτωλικός, ο Τσιλιανίδης, όμως έκανε τρία τα γκολ της ομάδας του, κλειδώνοντας το τρίποντο. Σκοράρει και δέχεται εύκολα το γκολ, οι Αγρινιώτες, για αυτό το λόγο έχουν μόνο over 2,5 και γκολ γκολ σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος γκολκίπερ Κρίστοφερ Κνετ, που είχε τραυματιστεί, έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και ήταν απολύτως καλά σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Αντίθετα εκτός έμεινε ο Ντουάρτε που χτύπησε στην προπόνηση ενώ ακόμα δεν είναι έτοιμοι οι Μαρσιάλ, Ρομάν και εκτός είναι και ο τιμωρημένος Μιμίτο.

Στην αποστολή του Παναιτωλικού βρίσκονται οι: Κνετ, Μπάλμπι, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Μοράρ, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Λουσέρο, Καββαδίας, Φυτόπουλος, Σανιά, Παρράς, Θεοδωρόπουλος, Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Σιέστεντ.

Να συνεχίσει νικηφόρα

Ο Δικέφαλος, μετά την ήττα στην πρεμιέρα και τη απομάκρυνση του Καρντόσο, είναι μία άλλη ομάδα. Προέρχεται από δύο νίκες στο πρωτάθλημα, που του επιτρέπει να μείνει κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Την δεύτερη αγωνιστική πήρε τεράστιο διπλό στην Τρίπολη, με γκολ του Σιμόες στις καθυστερήσεις. Προηγήθηκε δύο γκολ, αλλά χρειάστηκε γκολ στις καθυστερήσεις για να πάρει τους βαθμούς της νίκης. Την προηγούμενη αγωνιστική, πραγματοποίησε μία μεστή εμφάνιση, χωρίς να απειληθεί από την αντίπαλο της, κερδίζοντας με 2-0. Τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος. Συνολικά είχε 16 τελικές προσπάθειες για γκολ, έναντι δύο της Λαμίας.

Ο Νίκος Κωστένογλου, έχει συσπειρώσει τους παίκτες της ΑΕΚ, παίζουν με βάση τις δυνατότητες τους και μπορούν πλέον να κοιτούν το μέλλον με αρκετή αισιοδοξία. Χωρίς, να έχουν την απαιτούμενη αγωνιστική κατάσταση, βγάζουν πλέον την ποιότητα τους στον αγωνιστικό χώρο. Με νίκη, σήμερα, θα έχει ψυχολογία για τον ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πέτρος Μάνταλος, ξεπέρασε το πρόβλημά του και θα ταξιδέψει κανονικά στο Αγρίνιο.,Αντίθετα, εκτός έμεινε ο τραυματίας Νέλσον Ολιβέιρα, όπως και ο Νταβίντ Σιμάο που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο.

Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής: Μπάρκας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Ζεράλδες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γιακουμάκης, Λιβάγια.

Παναιτωλικος – ΑΕΚ παμε στοιχημα Super League: Ο Παναιτωλικός δεν είναι τόσο κακός, ώστε να έχει μηδέν βαθμούς, η άμυνα του τον προδίδει τις περισσότερες φορές. Η ΑΕΚ μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες, της αντιπάλους της και να κερδίσει σήμερα. Δεν θα έχει εύκολο έργο η ΑΕΚ, αλλά έχει την ποιότητα και την ψυχολογία ώστε να τα καταφέρει. Το διπλό στο 1,60 δεν έχει μεγάλη αξία, αλλά είναι πολύ πιθανό. Το διπλό σε συνδυασμό με το over 1,5 είναι σε απόδοση 2,05 στις σελίδες για πάμε στοίχημα

Παναιτωλικος – ΑΕΚ παμε στοιχημα @@ 2 & over 1,5 σε απόδοση 2,05

Η τετάρτη αγωνιστική της Ελληνικής Σούπερ Λιγκ, εκτός από την αναμέτρηση στο Αγρίνιο, περιλαμβάνει δύο σημαντικές αναμετρήσεις σε Βόλο και Τρίπολη. Συγκεκριμένα ο Βόλος υποδέχεται τον εξαιρετικό ΟΦΗ, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης τον Ατρόμητο. Μετά την λήξη των ματς, θα μπορούμε να κρίνουμε, ποίες ομάδες θα συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, ενώ μπορεί να υπάρξουν αλλαγές, κυρίως στην τεχνική ηγεσία. Πάμε κατευθείαν να δούμε τις σημερινές προβλεψεις στοιχηματος, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Συνεχίζει αήττητος ο ΟΦΗ

Στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ, που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του μέχρι τώρα. Αναμένεται μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, που θα δείξει μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι δύο αντίπαλοι.

Ο Βόλος, έπειτα από τις νίκες με Πανιώνιο εκτός έδρας με σκορ 1-2 και εντός έδρας νίκη επί του Άρη με 1-0, ηττήθηκε εύκολα στο Καραϊσκάκη. Στο Φάληρο, βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς, στο δεύτερο μέρος, στο τελευταίο 20λέπτο, δέχτηκε τέσσερα γκολ, ενώ έμεινε και με δέκα παίκτες, αυτό το διάστημα. Κατά διαστήματα, έχει παίξει καλά, χωρίς να αξίζει πάντα τα θετικά αποτελέσματα, ενώ σίγουρα έχει φανερές αδυναμίες. Μπορεί να παλέψει για την εύκολη σωτηρία. Είναι πολύ καλός, στο παιχνίδι αντεπιθέσεων.

Ο 24χρονος Χανιώτης δεξιός μπακ, Αντώνης Ντεντάκης, επιστρέφει στην αποστολή των Θεσσαλών, ενώ ο Λευτέρης Λύρατζης δεν είναι διαθέσιμος μιας και αποβλήθηκε στο Φάληρο και είναι τιμωρημένος.

Ο ΟΦΗ, με τον Σίμο στην τεχνική ηγεσία του, έχει ξεκινήσει ιδανικά στην σεζόν, παραμένοντας αήττητος, έχοντας μία ισοπαλία και δύο νίκες. Την πρώτη αγωνιστική, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο Βικελίδης από τον Άρη, προηγούμενος πρώτος. Στα επόμενα δύο παιχνίδια, πήρε δύο σημαντικές νίκες με το ίδιο τελικό σκορ 3-1. Επιβλήθηκε στο ΟΑΚΑ του Παναθηναϊκού, εκμεταλλευομένος τα λάθη του αντιπάλου του και αξιοποιώντας την ταχύτητα του στον ανοικτό χώρο. Στην Κρήτη το Σάββατο, κέρδισε τον Παναιτωλικό, με τον Τσιλιανίδη να σκοράρει δύο φορές, κάνοντας 15 τελικές, με εννιά μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ναμπί, Σόουζα, Ουάλεϊ και ο Θανάσης Ντίνας. Ο πρώτος φέτος στα τρία ματς που έχουν προηγηθεί ήταν εκ των κινητήριων μοχλών των κρητικών και βοήθησε τα μέγιστα σε αυτό το σούπερ ξεκίνημα της ομάδας του Ηρακλείου.

Προβλεψεις στοιχηματος Βόλος – ΟΦΗ: Ο κόουτς Σίμος έχει δημιουργήσει ένα όμορφο σύνολο στον ΟΦΗ, μπορεί να κερδίζει και εκτός έδρας. Ο Βόλος έχει αδυναμίες και αναμένω σήμερα, οι Κρητικοί, τουλάχιστον σήμερα να μην χάσουν. Το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) μας δίνεται σε απόδοση 2,10 στις σελίδες για πάμε στοίχημα, και μπορεί αν μπει στο παιχνίδι μας.

Βόλος – ΟΦΗ @@ 2 draw no bet σε απόδοση 2,10

Καίγονται για αποτέλεσμα Αστέρας και Ατρόμητος

Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος, δεν έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν και απαιτείται σήμερα να πάρουν αποτέλεσμα και βαθμούς. Η ηττημένη ομάδα, ίσως να αντιμετωπίσει προβλήματα εσωστρέφειας και γίνουν αλλαγές στον σύλλογο.

Ο Αστέρας, μετράει μόνο ήττες στα τρία πρώτα ματς, αν και έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία, ενώ είχε και δύσκολα αγωνιστικό πρόγραμμα. Ηττήθηκε με 1-0 στο Καραϊσκάκη, 2-3 από την ΑΕΚ εντός έδρας, ισοφαρίζοντας δύο φορές και δεχόμενη το γκολ της ήττας στις καθυστερήσεις του ματς. Την προηγούμενη αγωνιστική, έχασε και στην Ξάνθη, με τελικό σκορ 2-1. Ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας την κατοχή και περισσότερες τελικές για γκολ, αλλά πλήρωσε τα αμυντικά κενά και λάθη. Δεν άξιζε την ήττα και περιμένω να ανέβει αγωνιστικά βαθμολογικά.

Ο Ατρόμητος, μετράει δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Έμεινε ισόπαλος με την Λάρισα με 1-1, στην επόμενη έμεινε στο 2-2 στην Λαμία, όπου βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ. Την τελευταία αναμέτρηση, ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ, με σκορ 2-3. Ισοφάρισε από 0-2 σε 2-2 και με γκολ στις καθυστερήσεις, έμεινε άποντος από το ματς. Τα τρία παιχνίδια του, ήταν με γκολ γκολ, ενώ έχει δεχτεί έξι γκολ σε τρία ματς. Παρουσιάζει έντονα αμυντικά θέματα, ενώ έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έχει στη διάθεση του τους Μέγιερι, Κιβρακίδη, Ανδρούτσο ενώ την Παρασκευή υπήρξε πρόβλημα και με τον Ουγκράι ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής.

Προβλεψεις στοιχηματος Αστέρας Τρίπολης – Ατρομητος: Δεν μπορώ να ποντάρω σε μία ομάδα, με άμυνα που δέχεται εύκολα ευκαιρίες και γκολ. Ο Αστέρας, μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και τα μεσοαμυντικά θέματα του Ατρόμητου και να κερδίσει. Είναι σημαντικό για τους Αρκάδες, να πάρουν το τρίποντο και την ανάλογη ψυχολογική ανάταση, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο άσσος μας προσφέρεται σε απόδοση 2,15 στις σελίδες για πάμε στοίχημα

Αστέρας Τρίπολης – Ατρομητος @@ 1 σε απόδοση 2,15

Προβλεψεις στοιχηματος Σούπερ Λιγκ 21 Σεπτεμβρίου 2019

Βόλος – ΟΦΗ @@ 2 draw no bet σε απόδοση 2,10

Αστέρας Τρίπολης – Ατρομητος @@ 1 σε απόδοση 2,15

Τα πρωταθλήματα συνεχίζονται κανονικά αυτό το διήμερο και σήμερα Σάββατο η δράση είναι γεμάτη σε όλη την Ευρώπη. Σημαντικότερο ματς όλων, το ντέρμπι στο Μιλάνο ανάμεσα στην Μίλαν και την Ίντερ, ενώ επιλογές μας δίνουν επίσης η Πρέμιερ Λιγκ, η Λα Λίγκα και η Μπουντεσλίγκα στα παμε στοιχημα προγνωστικα.

Ξεσπά στην Γουότφορντ η Μάντσεστερ Σίτι

Ήδη δύο απώλειες μετρά στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι και είδε την Λίβερπουλ να ξεφεύγει στην βαθμολογία στους πέντε πόντους. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα λογικά θα επιστρέψει στα τρίποντα σήμερα απέναντι στην Γουότφορντ, παιχνίδι που μπορεί να μας χάρισε αρκετά γκολ. Το Over 3,5 πληρώνει 1,70 στις σελίδες για πάμε στοίχημα. Ενδιαφέρουσα συνάντηση από εκεί και πέρα το Λέστερ – Τότεναμ, με τις δύο ομάδες να δείχνουν καλά σε όλους τους τομείς. Αρκετά πιθανό το Goal/Goal, ενώ η Έβερτον έχει τον πρώτο λόγο για τον άσο απέναντι στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Άνετα η Μπάγερν, το ενδιαφέρον στην Βρέμη

Αρκετά φαβορί περιλαμβάνει η δράση στην Μπουντεσλίγκα και ειδικά η Μπάγερν δεν αναμένεται να συναντήσει προβλήματα απέναντι στη νεοφώτιστη Κολωνία. Το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι αλλού στην Γερμανία και συγκεκριμένα στο Χέρτα – Πάντερμπορν, όπου ο άσος έχει το προβάδισμα στο 1,73. Ωραίο παιχνίδι στην Βρέμη ανάμεσα στην Βέρντερ και την Λειψία, με την ομάδα του Νάγκελσμαν να είναι σε καλή κατάσταση, ενώ έχει έστω και οριακά τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Με ρίσκο λοιπόν στο διπλό στις σελίδες για πάμε στοίχημα

Το Μιλάνο στο πόδι για το Μίλαν – Ίντερ

Μεγάλη βραδιά στο Μιλάνο για το ντέρμπι της πόλης ανάμεσα στην Μίλαν και την Ίντερ στις 21.45. Από την μία οι «ροσονέρι» μετρούν δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ οι «νερατζούρι» το τρία στα τρία. Σαν εικόνα πάντως δεν πείθουν ιδιαίτερα, αλλά είναι στις δυνατότητες τους να σκοράρουν έστω μια φορά στο παιχνίδι και να επιβεβαιώσουν το Goal/Goal στο 1,75. Νωρίτερα, αρκετά τέρματα περιμένουμε και στην αναμέτρηση της Ουντινέζε με την Μπρέσια, όπως το Over 2,5 στο φαινομενικά εύκολο παιχνίδι της πρωταθλήτριας Γιουβέντους, με αντίπαλο την Βερόνα.

Νίκες για τα φαβορί στην Ισπανία

Σημεία δυνατών ομάδων ξεχωρίζουν στην Λα Λίγκα της Ισπανίας, καθώς οι «μεγάλοι» του πρωταθλήματος έχουν φαινομενικά βατά εμπόδια. Συγκεκριμένα η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην έδρα της Γρανάδα, αλλά το διπλό πληρώνει χαμηλά, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Θέλτα. Περισσότερη στοιχηματική αξία στον άσο της ανεβασμένης Βιγιαρεάλ απέναντι στην Βαγιαδολίδ, που πληρώνει 1,62 στις σελίδες για πάμε στοίχημα. Πιο ισορροπημένο από όλα το Λεβάντε – Εϊμπάρ, όπου όλα δείχνουν πιθανά.

παμε στοιχημα προγνωστικα Μάντσεστερ Σίτι – Γουότφορντ over 3,5 σε απόδοση 1,70

παμε στοιχημα προγνωστικα Έβερτον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ άσος σε απόδοση 1,68

παμε στοιχημα προγνωστικα Χέρτα – Πάντερμπορν άσος σε απόδοση 1,73

παμε στοιχημα προγνωστικα Γιουβέντους – Βερόνα over 2,5 σε απόδοση 1,57

παμε στοιχημα προγνωστικα Μίλαν – Ίντερ goal/goal σε απόδοση 1,75

παμε στοιχημα προγνωστικα Βιγιαρεάλ – Βαγιαδολίδ άσος σε απόδοση 1,62