Φουλ δράση στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης

2019-10-19 05:29

Επανεκκινούν τόσο τα πρωταθλήματα όσο και οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έχουμε πλέον παιχνίδι στο στοίχημα. Στο Καραϊσκάκη ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται την έκπληξη της φετινής Super League, ΟΦΗ, που εκτός του ότι είναι ψηλά στην βαθμολογία, παίζει ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο, που μπορεί να κάνει την ζημιά. Οι Ερυθρόλευκοι, θέλουν να κρατήσουν την έδρα της, για να πάνε ήσυχοι στο παιχνίδι του Champions League. Ενδιαφέρον ματς και δύσκολα Ολυμπιακος – ΟΦΗ προγνωστικα, για σήμερα.

Να παραμείνει στην κορυφή ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει μία ακόμα νίκη, παραμένοντας στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Μέχρι τώρα, μετράει μόλις μία βαθμολογική απώλεια, αυτή στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό, έχοντας σκοράρει σε έξι παιχνίδια, 12 γκολ, ενώ η εστία του, έχει παραβιαστεί δύο φορές. Μπροστά στο κοινό του, έχει το απόλυτο των νικών, χωρίς να έχει δεχτεί γκολ, σε τρία ματς.

Επιβλήθηκε εύκολα της Λαμία, με 2-0,με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος. Την τελευταία αγωνιστική, πέρασε από την δύσκολη έδρα του Κλεάνθης Βικελίδης, με τελικό σκορ 1-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο έκτο λεπτό, αλλά πριν την λήξη του ημιχρόνου, ανέτρεψε την κατάσταση, με τέρματα του Γιώργου Μασούρα και Ελ-Αραμμπί, σε διάστημα πέντε λεπτών. Εκμεταλλεύτηκε, ευστοχώντας στις ευκαιρίες που δημιούργησε στην αντίπαλη εστία.

Στατιστικά, σε δύο από τα έξι παιχνίδια του, είχαν πάνω από τρία γκολ και παράλληλα γκολ γκολ. Σε ένα παιχνίδι του είχε πάνω από τέσσερα γκολ. Σε όλες τις νίκες του, προηγούνταν στο ημίχρονο. Την Τρίτη υποδέχεται, την Μπάγερν Μονάχου, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, στο ίδιο γήπεδο, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η είδηση του τραυματισμού του Βαλμπουενά επισκίασε την προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς. Πέρα από τον Βαλμπουενά για διαφορετικούς λόγους εκτός αποστολής έμειναν οι Τσιμίκας, Μπενζιά, Σισέ, Μπα, Ελαμπντελαουί. Αντίθετα, μετά από καιρό ο Πορτογάλος κόουτς των ερυθρολεύκων πήρε στην αποστολή τον Μπρούνο, ενώ σε αυτήν βρίσκεται και ο Γκασπάρ.

Αναλυτικά οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς είναι οι εξής: Αλέν, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Ελ Αραμπί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Γκιλιέρμε, Κούτρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Μεριά, Παπαδόπουλος, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Σουντανί, Τοροσίδης, Τζολάκης.

Για την ζημιά στις αντεπιθέσεις ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ, αποτελεί την έκπληξη του πρωταθλήματος, παίζοντας παράλληλα και πολύ καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Βρίσκεται, μόλις τρεις πόντους μακριά από τον σημερινό αντίπαλο του. Έχοντας τέσσερις νίκες σε έξι ματς, είναι ενδεικτικό ότι διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 14 γκολ. Στην Κρήτη, μετράει εννιά βαθμούς σε τρία ματς.

Στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη, έμεινε ισόπαλος, ενώ την μοναδική του ήττα, την έχει κάνει στον Βόλο, χωρίς πάντως να την αξίζει, αφού ήταν καλύτερος, με περισσότερες τελικές για γκολ. Τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, ήταν εντός έδρας με Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο, όπου επιβλήθηκε με 3-1 και 4-1 αντίστοιχα. Και στις δύο αναμετρήσεις, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά τελικά μπόρεσε να αλλάξει την κατάσταση και να επιβληθεί με διαφορά τερμάτων τελικώς.

Είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, σχεδόν όλοι οι παίκτες του, με τον Τσιλιανίδη και Σεμέδο να ξεχωρίζουν με την απόδοση τους. Ο Γιώργος Σίμος, έχει δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, με πολλές επιθετικές δημιουργίες και μεσοεπιθετικό χτίσιμο, βρίσκοντας πολλά ευκαιρίες για γκολ. Είναι ικανός, να κάνει ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα της Super League.

Στις τέσσερις νίκες του, έχει πετύχει τουλάχιστον τρία γκολ. Δύο παιχνίδια του έληξαν με κάτω από τρία γκολ και μόνο ένα χωρίς να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Δεν έχει βρεθεί ποτέ πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, έχοντας όμως τέσσερα ισόπαλα αποτελέσματα.

Η αποστολή του ΟΦΗ

Στην αποστολή για την Αθήνα βρίσκεται όλα τα δυνατά όπλα των Κρητικών, όλοι όσοι δηλαδή που έχουν κάνει την εντυπωσιακή πορεία στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ αποτελείται από τους: Ουάλι, Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νάστος, Νέιρα, Μάνος, Ναμπί, Σεμέδο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο, Βαζ, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Μπράουν.

Ολυμπιακος – ΟΦΗ προγνωστικα Super League: Δεν θα είναι εύκολο ματς για τον Ολυμπιακό, αν δεν είναι συγκεντρωμένος και σοβαρός στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΟΦΗ, έχει επιθετικές αρετές και ταχύτητα στην μετάβαση από την άμυνα. Οι Κρητικοί μπορούν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Στις αποδόσεις των στοιχηματικών σελίδων, κατά την γνώμη μου έχουν κάνει λάθος στις αποδόσεις, δεν γίνεται να είναι φαβορί το over 2,5 και αουτσάϊντερ το γκολ γκολ. Μπορεί να σκοράρουν οι παίκτες του Σίμου, το γκολ γκολ μας δίνεται σε απόδοση 2,15 στις στοιχηματικές νόμιμες πλατφόρμες, μία απόδοση με μεγάλη αξία. Τύχη, έχει και το Combo Bet άσσου και γκολ γκολ σε απόδοση 2,75 πάλι στον στοιχιμαν.

Ολυμπιακος – ΟΦΗ προγνωστικα @@γκολ γκολ σε απόδοση 2,15

Εκτός από το ματς στο Καραϊσκάκη, η αγωνιστική περιλαμβάνει την αναμέτρηση στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Λάρισα, επιθυμώντας να κάνει μία νέα αρχή, έτσι ώστε να ξεκολλήσει από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Τα ματς είναι σημαντικό για τον Παναιτωλικό, που πρέπει να ξεκινήσει να μαζεύει βαθμούς, αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία. Πάμε κατευθείαν στα Παναιτωλικος – Λαρισα προγνωστικα για σήμερα.

Νέο ξεκίνημα με τον Μάκη Χάβο

Ο Παναιτωλικός με μόλις ένα πόντο, δεν είναι στην τελευταία θέση, λόγω της τιμωρίας του Πανιωνίου. Πήρε τον πρώτο του βαθμό, την τελευταία αγωνιστική, στην λευκή ισοπαλία στην Λαμία. Με βάση την εικόνα του ματς η Λαμία, ήταν καλύτερη και δεν άξιζε τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά το τρίποντο. Έχει σκοράρει τρία γκολ και δεχτεί δέκα συνολικά.

Στο Αγρίνιο, έχει ηττηθεί από την Ξάνθη με 1-2, σε ένα ματς που προηγήθηκε πρώτος, αλλά με δύο γρήγορα γκολ της Ξάνθης, άλλαξε το προβάδισμα, επίσης, έχασε από την ανώτερη ΑΕΚ, με γκολ του Λιβάγια. Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μακεδόνα τεχνικού Μάκη Χάβου. Ο 50χρονος προπονητής ξεκινά την τρίτη του θητεία στον σύλλογο και όλοι στην ομάδα, ελπίζουν σε μία νέα αρχή, σώζοντας την κατηγορία.

Στατιστικά, ξεκίνησε με τρία over 2,5 και γκολ γκολ, και συνέχισε με under 2,5 και όχι γκολ. Τέσσερα ημίχρονα ήταν ισόπαλα, ενώ στα άλλα δύο ήταν πίσω στο σκορ.

Με στόχο την εξάδα η Λάρισα

Η Λάρισα, είναι στην έβδομη θέση, μετρώντας απόλυτα μοιρασμένα αποτελέσματα, έχοντας δύο τέρματα παραπάνω από όσα έχει δεχτεί. Δεν άρχισε ιδανικά την σεζόν, όμως στα  πρόσφατα ματς, ήταν βελτιωμένη και σε τρία ματς, πήρε επτά βαθμούς.

Κέρδισε 3-0 την Ξάνθη εντός έδρας, έκανε τεράστιο διπλό στην Θεσσαλονίκη με 2-3 επί του Άρη, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. Προσφάτως, έμεινε στην λευκή ισοπαλία με την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι, με δυνατές μονομαχίες, σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, που δεν ευνοεί το ποδόσφαιρο. Η Λάρισα, με τον Κάτσε και Ουάρντα, ανεβαίνει επίπεδο, αποκτώντας ποιότητα, που της επιτρέπει να κάνει όνειρα για την πρώτη εξάδα.

Στατιστικά, έχει δύο στα έξι over 2,5 και γκολ γκολ, ενώ τέσσερα ημίχρονα τελείωσαν ισόπαλα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ασούμπρε που είχε πρόβλημα τραυματισμούς Η αποστολή της ΑΕΛ αποτελείται από τους: Κρίστινσον, Ρίστιτς, Ασούμπρε, Μπράλιτς, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Σεσέροβιτς, Γκόλια, Στάνκοβιτς, Ουάρντα, Χαλκιαδάκη, Ζίφκοβιτς, Καρανίκα, Μιχαήλ, Μόρα και Μπέρτο

Παναιτωλικος – Λαρισα προγνωστικα Super League: Σημαντικό παιχνίδι για τους γηπεδούχους, που θέλουν την νίκη. Δεν θα κοιτάξω τίποτα σε φόρμα, απουσίες και στατιστικά, θα ακολουθήσω τον νέο κόουτς, όπου θα αλλάξει πράγματα στην ομάδα, αλλά και την ψυχολογία σε όλη την ομάδα. Δεν νομίζω ότι θα χάσει ο Παναιτωλικός σήμερα, θα ποντάρω συντηρητικά στον άσσο σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) σε απόδοση 1,45 στις στοιχηματικές νόμιμες πλατφόρμες

Παναιτωλικος – Λαρισα προγνωστικα @@ 2 DNB σε απόδοση 1,45

Η αγωνιστική ημέρα στην Λα Λίγκα, ολοκληρώνεται στο νησί της Μαγιόρκα στο μεγαλύτερο νησί των Βαλεαρίδων. Η Μαγιόρκα υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης, με τις δύο ομάδες να επιθυμούν να επιστρέψουν από την διακοπή με θετικό αποτέλεσμα, η κάθε μία για δικούς της λόγους. Η Μαγιόρκα για να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις, ενώ οι Μαδριλένοι να παραμείνουν στην κορυφή της διοργάνωσης. Υπάρχει φαβορί στα Μαγιορκα – Ρεαλ Μαδριτης προγνωστικα, στην αναμέτρηση.

Για την υπέρβαση οι Νησιώτες

Η Μαγιόρκα με επτά βαθμούς είναι στην ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζεται σίγουρα βαθμούς. Ότι καλό κάνει, είναι στο γήπεδο της, όπου έχει πάρει, όλους τους φετινούς βαθμούς της, εκτός έδρας έχει τρεις στις τρεις ήττες, έχοντας πετύχει μόλις δύο γκολ σε αυτά τα ματς.

Η Μαγιόρκα, ξεκίνησε με νίκη στην σεζόν, στην συνέχεια όμως είχε έναν βαθμό σε έξι ματς, σκοράροντας μόνο σε ένα παιχνίδι. Στο τελευταίο ματς, πριν την διακοπή, εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και την ανωτερότητα της, κερδίζοντας με σκορ 2-0 την Εσπανιόλ. Αντιμετωπίζει, επιθετικό πρόβλημα, αφού σκοράρει με αρκετή δυσκολία, συνολικά σε οχτώ ματς έχει βρει δίχτυα μόλις έξι φορές, ενώ στην άμυνα έχει δεχτεί 12 τέρματα

Στατιστικά, έχει έξι στα οχτώ under 2,5 και όχι γκολ, ενώ στο ημίχρονο είχε τρία ισόπαλα αποτελέσματα. Η Μαγιόρκα δεν έχει κερδίσει κανέναν από τους τελευταίους 5 αγώνες ενάντια στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Να δείξει την ποιότητα της στο Νησί

Η Ρεάλ Μαδρίτης, έχει εκμεταλλευτεί τις απώλειες των άλλων διεκδικητών του τίτλου και βρίσκεται στην πρώτη θέση με 18 βαθμούς, δύο πάνω από την Μπαρτσελόνα. Παραμένει αήττητη, με πέντε νίκες και τρεις ήττες, έχοντας πετύχει διπλάσια γκολ (16) από όσα έχει δεχτεί (8). Μακριά από την Μαδρίτη, έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Μπορεί στα τρία πρώτα ματς, να είχε δύο βαθμολογικές απώλειες, όμως στα επόμενα πέντε ματς, μετράει τέσσερις νίκες και μία λευκή ισοπαλία με την Ατλέτικο, εκτός έδρας. Μετατέθηκε το Ελ Κλάσικο, λόγω της έκρυθμης κατάστασης στην Καταλονία, με αφορμή τη φυλάκιση αυτονομιστών Καταλανών πολιτικών. Το τρίποντο είναι αυτοσκοπός σήμερα, για να συνεχίσει με ηρεμία στα δύσκολα επόμενα ματς.

Τα over – under είναι μοιρασμένα, όπως και τα γκολ γκολ, ενώ δεν έχει βρεθεί πίσω στο σκορ σε κανένα ημίχρονο. Την Τρίτη, πηγαίνει στην Τουρκία, για να αντιμετωπίσει την Γαλατασαραϊ, όπου και εκεί χρειάζεται τους βαθμούς της νίκης, αφού μετά από δύο ματς στον όμιλο, έχει μόλις ένα πόντο και δίκαια βρίσκεται στην τελευταία θέση.

Μαγιορκα – Ρεαλ Μαδριτης προγνωστικα La Liga: Νομίζω ότι οι δύο σύλλογοι έχουν διαφορά ποιότητας και δυναμικότητας, έτσι περιμένω η Ρεάλ Μαδρίτης να βγάλει τις αρετές της στο Νησί και να κερδίσει. Η Μαγιόρκα θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα με μαζική άμυνα, επιπλέον η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει το μυαλό της στο Champions League. Θα ποντάρω στο combo bet διπλό και under 4,5 σε απόδοση 1,93 στις στοιχηματικές νόμιμες πλατφόρμες

Μαγιορκα – Ρεαλ Μαδριτης προγνωστικα @@ 2 & under 4,5 σε απόδοση 1,93

Φουλ δράση στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, ειδικά σήμερα Σάββατο, καθώς αγωνίζονται σχεδόν όλες οι σημαντικές ομάδες, που έχουν μεσοβδόμαδα παιχνίδια για το Champions League. Κάποιο πολύ μεγάλο ντέρμπι απουσιάζει, αλλά το ενδιαφέρον παραμένει μεγάλο στα προγνωστικα ποδοσφαιρο.

Ξεσπά στο Λονδίνο η Μάντσεστερ Σίτι

Πάλι πίσω έμεινε η Μάντσεστερ Σίτι στο πρωτάθλημα βαθμολογικά όπως πέρσι και ειδικά μετά την ήττα της από την Γουλβς την προηγούμενη αγωνιστική με 2-0. Σήμερα παίζει μέσα στο Λονδίνο με την Κρίσταλ Πάλας και θέλει να ξεσπάσει, αλλά αν αξίζει κάτι εδώ στοιχηματικά είναι το Goal/Goal. Χαμηλά πληρώνει και ο άσος της Τσέλσι με τη Νιούκαστλ, αλλά και ο άσος της απογοητευτικής Τότεναμ με την Γουότφορντ, αν και είναι τα πρώτα σημεία στα ζευγάρια αυτά. Ωραίο ματς το Έβερτον – Σαουθάμπτον, με το Goal/Goal να πληρώνει 1,60 στις στοιχηματικές νόμιμες πλατφόρμες.

Κερδίζουν τα φαβορί στην Μπουντεσλίγκα

Από ήττα σοκ προέρχεται στην Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν, χάνοντας από την Χόφενχαϊμ εντός έδρας με 2-1, αλλά σήμερα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στα τρίποντα μέσα στο Άουγκσμπουργκ. Όλα τα λεφτά σήμερα πάντως είναι το ντέρμπι ανάμεσα στη Ντόρτμουντ και την Γκλάντμπαχ, με τον άσο να έχει τον πρώτο λόγο στο 1,55. Όπως και στην μάχη της Λειψίας απέναντι στην Βόλφσμπουργκ, αν και οι «λύκοι» φέτος μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι. Δυνατή κόντρα το Βέρντερ – Χέρτα, όπου μπορεί να πάει παντού, αλλά και τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής.

Το επίκεντρο στο «Ολίμπικο»

Με τρία παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής στην Serie A της Ιταλίας και το πρώτο χρονικά στις 16.00 ανάμεσα στην Λάτσιο και την Αταλάντα είναι όλα τα λεφτά. Δύο ομάδες που σκοράρουν όποτε θέλουν, όμως πίσω δεν είναι και τόσο σταθερές. Με λίγη τύχη μπορεί να περάσει το Over 3,5 σε απόδοση 2,25 στις στοιχηματικές νόμιμες πλατφόρμες. Ανάξια σχολιασμού τα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας, καθώς τόσο η Νάπολι, όσο και η Γιουβέντους έχουν φαινομενικά εύκολο έργο απέναντι σε Βερόνα και Μπολόνια αντίστοιχα, οπότε οι άσοι πληρώνουν αναμενόμενα χαμηλά.

Νικηφόρα Ρεάλ, Μπάρτσα και Ατλέτικο

Σχεδόν όλες οι μεγάλες ομάδες στην Λα Λίγκα της Ισπανίας αγωνίζονται σήμερα Σάββατο, καθώς ακολουθούν αναμετρήσεις για το Champions League. Νωρίς στις 14.00 η ανεβασμένη Μπαρτσελόνα παίζει μέσα στο Εϊμπάρ και έχει σαφώς τον πρώτο λόγο, ενώ ξεχωρίζει μακράν το ματς της Ατλέτικο στην Μαδρίτη, με αντίπαλο την Βαλένθια. Έστω και οριακά, οι «ροχιμπλάνκος» μπορούν να το κερδίσουν και να επιβεβαιώσουν τον άσο στο 1,70 στις στοιχηματικές νόμιμες πλατφόρμες. Αργότερα, τον πρώτο λόγο έχει και η Χετάφε κόντρα στην Λεγκανές, ενώ το βράδυ το διπλό της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Μαγιόρκα πληρώνει χαμηλά.

προγνωστικα ποδοσφαιρο Έβερτον – Σαουθάμπτον goal/goal σε απόδοση 1,60

προγνωστικα ποδοσφαιρο Ντόρτμουντ – Άουγκσμπουργκ άσος σε απόδοση 1,53

προγνωστικα ποδοσφαιρο Λάτσιο – Αταλάντα over 3,5 σε απόδοση 2,25

προγνωστικα ποδοσφαιρο Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια άσος σε απόδοση 1,70