Φενέρμπαχτσε εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

2024-10-24 01:48

Η Φενέρμπαχτσε θα υποδεχθεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Στάδιο Σουκρού Σαράτσογλου στην πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του τρίτου γύρου στο Γιουρόπα Λιγκ.

Είναι ένας αγώνας μεταξύ του πρώην προπονητή της Γιουνάιτεντ Ζοζέ Μουρίνιο και του υπό πίεση Έρικ τεν Χαγκ. Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις τους νικητές, αλλά το γεγονός ότι η Φενερμπαχτσέ έχει το πλεονέκτημα έδρας μπορεί να κρίνει τον αγώνα. Μπορείτε να δείτε τον αγώνα σε live streaming, μέσα από τις στοιχηματικές πλατφόρμες

Η Φενέρμπαχτσε έχει τέσσερις βαθμούς μετά από δύο αγώνες, επικρατώντας της Βελγικής ομάδας Ουνιόν Σαιν-Ζιλουάζ και ισοπαλία 1-1 με την Τβεντε. Τα εγχώρια αποτελέσματα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο, τα Καναρίνια έχουν υποχωρήσει οκτώ βαθμούς πίσω από την κορυφαία Γαλατασαράι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πέντε ανησυχίες για τραυματισμούς. Οι τελευταίες αναφορές επιβεβαίωσαν ότι ο αριστερός μπακ Τζέιντεν Οουστερβόλντε υπέστη ρήξη του πρόσθιου χιαστού κόντρα στη Σαμσουνσπόρ το περασμένο Σαββατοκύριακο και πιθανότατα θα χάσει το υπόλοιπο μέρος της σεζόν.

Αυτά είναι τα χειρότερα νέα για τον Μουρίνιο. Τέσσερις επιπλέον παίκτες είναι εκτός τραυματίας — οι Τζενγκίζ Ουντέρ, Ισμαΐλ Γιουκσέκ, Μπράιτ Οσάγι-Σάμιουελ και Ιρφάν Εγριμπαγιάτ.

Το χειρότερο, οι Φίλιπ Κόστιτς, ο Ογκούζ Αϊντίν, ο Μπαρτούγκ Ελμάζ και ο Λεβέντ Μερκάν έχουν μείνει εκτός αποστολής του συλλόγου για το Europa League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε πολύ περίπλοκη κατάσταση. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς από οκτώ ματς. Οι οπαδοί είναι απογοητευμένοι, έχουν κουραστεί να περιμένουν καλύτερες στιγμές.

Ο Έρικ τεν Χαχ δέχεται μεγάλη πίεση, αλλά μέχρι στιγμής κατάφερε να επιβιώσει. Το γεγονός ότι έχασαν 3-0 από τη Λίβερπουλ και 3-0 από την Τότεναμ -και οι δύο στο Ολντ Τράφορντ- τους εξόργισε. Τα αποτελέσματα στην Ευρώπη δεν είναι πολύ καλύτερα.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν μόλις δύο βαθμούς από τους δύο πρώτους γύρους του Γιουρόπα Λιγκ. Η εκτός έδρας ισοπαλία με την Πόρτο θα μπορούσε κάπως να καταπιεί, αλλά η εντός έδρας ισοπαλία με την Τβέντε σίγουρα όχι.

Ο Τεν Χαγκ έχει κάποιους τραυματισμούς και ανησυχίες για τιμωρία ενόψει αυτού του αγώνα. Ο αρχηγός Μπρούνο Φερνάντες είναι τιμωρημένος μετά την αποβολή του εναντίον της Πόρτο στον προηγούμενο γύρο. Η απουσία του είναι τεράστιο μειονέκτημα για τον Τεν Χαγκ καθώς δεν έχει επαρκή αντικαταστάτη.

Όσον αφορά τους τραυματισμούς, οι Κόμπι Μέινου, Χάρι Μαγκουάιρ, Λουκ Σο, Τιρέλ Μαλάσια, Μέισον Μάουντ και Τόμπι Κόλιερ είναι όλοι εκτός παιχνιδιού. Ο Κασεμίρο αξιολογείται ως αμφίβολος μετά την απομάκρυνσή του από την Μπρέντφορντ με τραυματισμό στη γάμπα. Ο Λένι Γιόρο επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά φαίνεται ότι αυτός ο αγώνας έρχεται πολύ νωρίς για αυτόν.

Προγνωστικα Φενέρμπαχτσε εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Περιμένω ότι η Φενέρμπαχτσε θα κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Ο βασικός λόγος για την επιλογή μου είναι το πλεονέκτημα έδρας. Το στάδιο στην Κωνσταντινούπολη θα είναι ο 12ος παίκτης των Τούρκων. Είναι αήττητη στα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ, κερδίζοντας τέσσερα από αυτά. Επιπλέον, η Φενέρμπαχτσε κέρδισε τις δύο τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι βρίσκονται σε πολύ περίπλοκη κατάσταση και ο Τεν Χαγκ πρέπει να σκεφτεί τον επερχόμενο αγώνα με τη Γουέστ Χαμ, το επόμενο Σαββατοκύριακο. Η απουσία του αρχηγού Μπρούνο Φερνάντες είναι επίσης ένα τεράστιο μειονέκτημα για τον Τεν Χαγκ, καθώς δεν έχει επαρκή αντικαταστάτη.

Επιλογή Φενερμπαχτσέ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η Φενερμπαχτσέ κερδίζει @ 3,01 στις στοιχηματικες με live streaming