Επανέναρξη με τα ματς της Παρασκευής

2018-10-19 02:16

Επιστροφή στην συνήθεια των πρωταθλημάτων από σήμερα Παρασκευή και οι συνηθισμένες Λίγκες κάνουν την αρχή στο ξεκίνημα ενός πλούιου τριημέρου. Όπως πάντως οι αγωνιστικές ανοίγουν με κάποια παιχνίδια τόσο στην Μπουντεσλίγκα, την Πριμέρα Ντιβιζιόν και όχι μόνο στα προγνωστικα Παρασκευης.

Με την δύναμη της έδρας η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

Δεν ήρθε στο καλύτερο δυνατό σημείο η διακοπή των πρωταθλημάτων για την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς πριν από αυτήν μετρούσε δύο σερί νίκες. Επίσης συνδύασε αυτά τα αποτελέσματα με καλό ποδόσφαιρο, σκοράροντας με σχετική άνεση και με κάθε τρόπο. Πάντως έχει την ευκαιρία να διευρύνει το σερί της και αυτή την εβδομάδα, αφού απέναντι της έχει τη νεοφώτιστη Φορτούνα Ντίσελντορφ, που δεν αποτελεί δα και κάποιο φόβητρο. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι δεδομένη, ενώ και η έδρα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο και πληρώνει 1,73 στις αδειοδοτημένες εταιρίες στοιχήματος.

Επιστρέφει στις νίκες η Θέλτα

Έχει ξεχάσει πότε κέρδισε για τελευταία φορά η Θέλτα και το θετικό της ξεκίνημα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν πήγε στράφι στις αγωνιστικές που ακολούθησαν. Η διακοπή του πρωταθλήματος όμως ενδεχομένως να της βγει σε καλό από εδώ και στο εξής, αφού είχε τον χρόνο να ηρεμήσει και να ανασυνταχθεί. Το ταλέντο στο ρόστερ της δεν λείπει ούτε φέτος έτσι και αλλιώς, ενώ στο Βίγκο είναι πάντα πιο αποτελεσματική. Απέναντι της η ευχάριστη έκπληξη, που ακούει στο όνομα Αλαβές, που ωστόσο πήρε πολλά περισσότερα μέχρι στιγμής από όσα άξιζε και δεν είναι για ψηλότερα. Μεγαλύτερη πίεση για το τρίποντο από μεριάς Θέλτα, που έχει καλό υλικό και με σύμμαχο τον κόσμο της μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ο άσος στο 1,93 στις αδειοδοτημένες εταιρίες στοιχήματος.

Φουλ επίθεση η Λιόν

Αν κάτι λείπει στην φετινή Λιόν είναι η σταθερότητα και η συνέπεια, καθώς είναι ικανή να κερδίσει την Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League όπως και έγινε, όμως να χάσει από την χειρότερη ομάδα του Σαμπιονά. Ωστόσο, οι δυνατότητες της είναι αρκετές σαν σύνολο, ειδικά μεσοεπιθετικά και θα πιέσει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Εξάλλου έχει υποπέσει σε αρκετές γκέλες μέχρι στιγμής και απέναντι στη Νιμ η νίκη αποτελεί μονόδρομος. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αρκετά επικίνδυνοι ανεξαρτήτως αντίπαλης ομάδας και δεν αποκλείεται να βρει κάποιο τέρμα στην αναμέτρηση. Ένα γκολ νωρίς θα ανοίξει πολύ περισσότερο τον ρυθμό και το Over 2,5 δείχνει μια πολύ πιθανή επιλογή σε απόδοση 1,55 στις αδειοδοτημένες εταιρίες στοιχήματος.

προγνωστικα Παρασκευης Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Φορτούνα Ντίσελντορφ άσος σε απόδοση 1,73

προγνωστικα Παρασκευης Θέλτα – Αλαβές άσος σε απόδοση 1,93

προγνωστικα Παρασκευης Λιόν – Νιμ over 2,5 σε απόδοση 1,55