Δυνατές μάχες για την πρόκριση στο Τσαμπιονς Λιγκ

2019-12-10 05:11

Για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο Μεάτσα η Ιντερ υποδέχεται την αδιάφορη Μπαρτσελόνα. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, Οι Ισπανοί είναι σίγουρα πρώτοι, ενώ η Ίντερ θέλει το ίδιο αποτέλεσμα με την Ντόρτμουντ, που ισοβαθμούν στους επτά βαθμούς. Υπερτερεί στην ισοβαθμία, ενώ η Ντόρτμουντ έχει πιο εύκολο έργο απέναντι στην αδιάφορη και αδύναμη Σλάβια Πράγας. Σε εννιά αναμετρήσεις η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει τις πέντε, μία φορά η Ίντερ, ενώ τρία έληξαν ισόπαλα. Πάμε κατευθείαν να δούμε τα Ιντερ – Μπαρτσελονα προγνωστικα.

Στους 16 με νίκη η Ίντερ

Η Ίντερ του Αντόνιο Κόντε, έχει απολογισμό δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, έχοντας πετύχει εννιά γκολ και δεχτεί επτά τέρματα. Θα μπορούσε να είχε κλειδώσει την πρόκριση, αν κρατούσε το προβάδισμα των δύο τερμάτων που είχε στο Ντόρτμουντ. Τελικά ηττήθηκε και τώρα πρέπει να κερδίσει την Μπαρτσελόνα. Την προηγούμενη αγωνιστική, δυσκολεύτηκε στην Τσεχία, όμως με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, πήρε την νίκη και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Στην Serie A, εκμεταλλεύεται τις γκέλες της Γιουβέντους και βρίσκεται στην πρώτη θέση με δύο βαθμούς διαφορά. Σε 15 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχει ηττηθεί μόνο από την Μεγάλη Κυρία, ενώ έχει κερδίσει τα 12. Την Παρασκευή, έμεινε στην λευκή ισοπαλία στην έδρα της με την αντίπαλο την Ρόμα.

Παραμένουν τραυματίες οι Αλέξις Σάντσες (1 συμ. στο CL), Στέφανο Σένσι (3 συμ. στο CL), Νικολό Μπαρέλα (4 συμ./ 1 γκολ στο CL) και Ρομπέρτο Γκαλιαρντίνι (4 συμ. στο CL).

Αδιάφορη η Μπαρτσελόνα

Οι Βάσκοι, είναι σίγουρα πρώτοι, με 11 βαθμούς, έχοντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας πετύχει επτά γκολ και δεχτεί μόνο τρία. Πριν 15 ημέρες, επιβλήθηκε εύκολα της Ντόρτμουντ, με τελικό σκορ 3-1. Είναι αδιάφορη και ενδέχεται κάποιοι παίκτες να πάρουν ανάσες και αναμένονται αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.

Στην Λα Λίγκα, ισοβαθμεί με την Ρεάλ Μαδρίτης, στους 34 βαθμούς. Δυσκολεύεται πολύ εκτός έδρας, έχοντας τρεις ήττες σε οχτώ ματς. Προέρχεται από τέσσερις συνεχείς νίκες στο πρωτάθλημα. Το Σάββατο, διέλυσε την Μαγιόρκα με σκορ 5-2, με τον Λιονέλ Μέσσι να πετυχαίνει τρία γκολ.

Τραυματίες είναι ο Ουσμάν Ντεμπελέ (4 συμ. στο CL), Νέλσον Σεμέδο (4 συμ. στο CL), Ζόρδι Άλμπα (3 συμ. στο CL) και Αρτούρ Ενρίκε (3 συμ. στο CL).

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες:

Ίντερ (3-5-2): Χαντάνοβιτς, Ντε Βρι, Γκοντίν, Σκρινιάρ, Καντρέβα, Βαλέρο, Βετσίνο, Μπρόζοβιτς, Μπιράγκι, Λοκάκου, Μαρτίνεθ

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Τερ Στέγεν, Ρομπέρτο, Πικέ, Λενγκλέ, Φιρπο, Μπούσκετς, Ράκιτιτς, Ντε Γιονγκ, Μέσσι, Σουάρες, Κριεζμάν

Ιντερ – Μπαρτσελονα προγνωστικα Champions League: Η Ίντερ, λόγω των επικείμενων αλλαγών της Μπαρτσελόνα και του ισχυρού κινήτρου είναι φαβορί στις στοιχηματικές σελίδες. Παρόλο αυτά, δεν θα έχει ένα εύκολο βράδυ, περιμένω να γίνει δυνατή μάχη, όπου θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Το αμφίσκορο είναι σε απόδοση 1,67 στις Ελληνικες εταιριες στοιχηματων

Ιντερ – Μπαρτσελονα προγνωστικα @@ Goal Goal σε απόδοση 1,67

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή μάχη στο «Ρεντ Μπουλ Αρίνα» του Σάλτσμπουργκ, ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Λίβερπουλ. Σε τεντωμένο σχοινί η αναμέτρηση για τους Αυστριακούς, που με νίκη θα πάρουν αυτοί την πρόκριση για τις «16» καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ. Ανοικτά τα σημερινά Σαλτσμπουργκ – Λιβερπουλ προγνωστικα.

Ψάχνει την έκπληξη η Σάλτσμπουργκ

Η φετινή πορεία της Σάλτσμπουργκ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι εξαιρετική, αφού η ομάδα της Αυστρίας έχει καταφέρει αν διεκδικεί την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Έχει εξασφαλίσει την 3η θέση και με νίκη σήμερα θα πάρει αυτή την πρόκριση, αφού υπερέχει στην ισοβαθμία της Λίβερπουλ. Η ομάδα έρχεται στο σημερινό ματς με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά και το 5-1 του Σαββάτου επί της Τιρόλ. Σε ακόμα ένα ματς η Σάλτσμπουργκ δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλο, ήταν καταιγιστική από την αρχή της αναμέτρησης και έφτασε σε μία άνετη επικράτηση.

Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί ενθουσιασμός, ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο και άπαντες περιμένουν την μεγάλη έκπληξη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο ματς του «Άνφιλντ» η Σάλτσμπουργκ στάθηκε όρθια, αλλά ηττήθηκε με 4-3 από τους «κόκκινους». Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός της ομάδας, Τζέσε Μαρτς, θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Φάρκας, Μπερνέντ και Κοϊτά.

Να «καθαρίσουν» την πρόκριση θέλουν οι «reds»

Η πορεία της προς τον φετινό τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ είναι εξαιρετική και πλέον φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί, αφού έχει αποκτήσει απόσταση 14 βαθμών από την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ πιο κοντά της βρίσκεται η Λέστερ στους 8 βαθμούς. Η Λίβερπουλ δεν έχει αντίπαλο στο «νησί» και το απέδειξε και στο τελευταίο ματς με την Μπόρνμουθ, όπου επικράτησε εύκολα με 3-0. Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο να έχει πληθώρα επιλογών στο ρόστερ του και το rotation δεν του έχει στοιχίσει στο παραμικρό. Οι «κόκκινοι» μετρούν 9 νίκες στα τελευταία δέκα επίσημα και σήμερα ταξιδεύουν στο Σάλτσμπουργκ για δύο αποτελέσματα.

Με ήττα από τους Αυστριακούς θα ψάχνουν μη νίκη της Νάπολι απέναντι στην Γκενκ για να προκριθούν, αλλά αυτό ούτε θέλει να το φαντάζεται ο Κλοπ. Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας θέλουν τη νίκη, ώστε να μην μπλέξουν σε σενάρια πρόκρισης. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν εκ νέου οι Φαμπίνιο και Ματίπ.

Σαλτσμπουργκ – Λιβερπουλ προγνωστικα Champions League:  Σίγουρα τον πρώτο λόγο έχει η Λίβερπουλ, λόγω εμπειρίας, ποιότητας και «φανέλας», αλλά το 1,85 στο διπλό είναι μη αποδεκτό, αφού στους «reds» κάνει και η ισοπαλία. Η Σάλτσμπουργκ είναι αναγκασμένη να ψάξει τη νίκη και στην έδρα της παίζει πάντα επιθετικά. Θεωρώ ότι οι δύο ομάδες θα βρουν από τουλάχιστον ένα γκολ στον αγώνα, με το over 2,5 να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Combo Bet G/G και Over2,5 σε απόδοση 1,55 στις Ελληνικες εταιριες στοιχηματων

Σαλτσμπουργκ – Λιβερπουλ προγνωστικα @@ G/G και Over2,5 σε απόδοση 1,55

Στο τελευταίο γκρουπ γίνεται σκληρή μάχη για την πρόκριση, τρεις ομάδες διεκδικούν τις δύο προνομιούχες θέσεις. Άγιαξ, Βαλένθια και Τσέλσι, μπορούν να πάρουν την πρόκριση. Σήμερα, ο Άγιαξ υποδέχεται την Βαλένθια. Ο νικητής της αναμέτρησης θα βρεθεί στην φάση των 16 του Champions League. Ας δούμε τα σημερινά Αγιαξ – Βαλενθια προγνωστικα.

Με την έδρα και την εμπειρία ο Άγιαξ

Ο Άγιαξ έχει δέκα βαθμούς, ενώ Βαλένθια και Τσέλσι από οχτώ, επομένως ο Άγιαξ θέλει να μην χάσει, ενώ η Βαλένθια θέλει το ίδιο αποτέλεσμα με την Τσέλσι, η οποία υποδέχεται την αδιάφορη Λιλ.

Ο Άγιαξ, έχει κερδίσει τρεις φορές, μία φορά έχει μείνει ισόπαλη και έχει ηττηθεί μία φορά. Έχει βρει δίχτυα 12 φορές και δεχτεί πέντε γκολ. Πριν δύο εβδομάδες πέρασε εύκολα από την Γαλλία, κερδίζοντας την Λιλ με 0-2. Προηγήθηκε μόλις στο δεύτερο λεπτό του ματς, ενώ λίγο πριν το ημίωρο διπλασίασε τα τέρματα της και ουσιαστικά κλειδώνοντας την νίκη.

Στην Ολλανδία, είναι στην πρώτη θέση με 41 βαθμούς και τρεις πόντους πάνω από την δεύτερη θέση. Την Παρασκευή, μετά από μία μέτρια εμφάνιση, έκανε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, χάνοντας με 0-2 από την Βίλεμ.

Τραυματίας είναι ο επιθετικός Ντέιβιντ Νέρες (8 συμ. στο CL) ερωτηματικό υπάρχει για τον Κουίνσι Προμές (5 συμ. στο CL/ 4 γκολ) και για τον Ζακαρία Λαμπιάντ (1 συμ. στο CL)

Όλα για όλα για την Βαλένθια

Η Βαλένθια, λογικά θα χρειαστεί αποτέλεσμα σήμερα, διότι είναι πολύ δύσκολο να χάσει η Τσέλσι από την Λιλ. Μέχρι τώρα, μετράει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, με γκολ οχτώ υπέρ και επτά κατά.

Την προηγούμενη αγωνιστική, κρατήθηκε ζωντανή, αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας από την Τσέλσι. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2. Ισοφάρισε οχτώ λεπτά την λήξη της κανονικής διάρκειας και σήμερα, έχει άλλη μία ευκαιρία. Στην Ισπανία, κάνει μέτρια πορεία, είναι στην όγδοη θέση με 26 βαθμούς, αλλά κοντά στις πρώτες θέσεις. Προέρχεται από δύο νίκες στο πρωτάθλημα, επιβλήθηκε της Βιγιαρεάλ με 2-1 και της Λεβάντε με σκορ 2-4.

Έχει σημαντικά θέματα απουσιών, δεν είναι διαθέσιμος λόγω τιμωρίας ο Εζεκιέλ Γκαράι (5 συμ. στο CL), ενώ τραυματίες είναι οι Κριστιάνο Πιτσίνι, Γκονσάλο Γκουέδες και Λι Κανγκ Ιν (5 συμ. στο CL). Αμφίβολοι είναι οι Ελιακίμ Μανγκαλά, Ζοφρέ Κοντογκμπιά (3 συμ. στο CL/1 γκολ), Ντένις Τσερίσεφ (4 συμ. στο CL/1 γκολ) και ο τερματοφύλακας Γιάσπερ Σίλεσεν (5 συμ. στο CL).

Αγιαξ – Βαλενθια προγνωστικα Champions League: Ουσιαστικά, πρόκειται για μονομαχία πρόκρισης. Σε αυτήν, θα επιλέξω τον γηπεδούχο Άγιαξ. Νομίζω έχει τον πρώτο λόγο, λόγω έδρας, εμπειρίας και ποιότητας. Η Βαλένθια είναι αναγκασμένη να κερδίσει, αν παράλληλα κερδίζει η Τσέλσι στο Λονδίνο. Έτσι, οι Ολλανδοί θα βρουν περισσότερους ελεύθερους χώρους για να κάνουν το έργο τους, πιο εύκολο. Ο άσσος σε απόδοση 1,60 στις Ελληνικες εταιριες στοιχηματων, είναι πολύ πιθανός

Αγιαξ – Βαλενθια προγνωστικα @@ 1 σε απόδοση 1,60

Το… πρώτο πιάτο της τελευταίας αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ θα σερβιριστεί για σήμερα Τρίτη, με τις αναμετρήσεις να παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον και τα σενάρια πρόκρισης να δίνουν και να παίρνουν για τις ομάδες. Το κίνητρο είναι αυτό που θα βγάλει σημεία σήμερα, αλλά και η φόρμα των ομάδων. Πάμε να δούμε λίγο πιο αναλυτικά τι έχουμε ξεχωρίσει στα προγνωστικα Τσαμπιονς Λιγκ:

Τσέλσι – Λιλ: Μονόπλευρο είναι το ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, με την Λιλ να είναι αποκλεισμένη και αν δίνει σήμερα το τελευταίο της Ευρωπαϊκό παιχνίδι τη φετινή σεζόν. Η Τσέλσι θέλει τη νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση σίγουρα, ώστε να μην μπλέξει σε σενάρια πρόκρισης. Στα τελευταία της παιχνίδια, ακόμα και στην ήττα από την Έβερτον με 3-1, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και σήμερα περιμένω απέναντι σε μία αντίπαλο που εκτός έδρας αποδυναμώνεται αισθητά να πάρει αυτό που θέλει. Χωρίς άγχος η Λιλ, που μπορεί να συνεισφέρει και αυτή στο σκοράρισμα. 1 και Over 2,5 σε απόδοση 1,65 στις Ελληνικες εταιριες στοιχηματων

Από ημίχρονο Νάπολι και Ντόρτμουντ

Ντόρτμουντ – Σλάβια Πράγας: Η τύχη της Ντόρτμουντ δεν είναι 100% στα δικά της… πόδια, αφού θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Ιντερ, που αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στο Μιλάνο. Οι Γερμανοί έχουν την υποχρέωση να καθαρίσουν από νωρίς την Σλάβια Πράγας και να φορτώσουν με πίεση την Ίντερ, που έχει πολύ δυσκολότερη αποστολή. Οι Τσέχοι από την πλευρά τους δίνουν το τελευταίο τους παιχνίδι στην διοργάνωση για φέτος και θα κοιτάξουν να διασκεδάσουν όσο περισσότερο γίνεται. Περιμένω από την Ντόρτμουντ να μπει δυνατά στο ματς και να προηγηθεί, περιμένοντας τα καλά νέα από το Μιλάνο. 1/1 σε απόδοση 1,75 στις Ελληνικες εταιριες στοιχηματων

Νάπολι – Γκενκ: Οι Ναπολιτάνοι συμπλήρωσαν εννέα ματς χωρίς νίκη μετά το ισόπαλο 1-1 με την Ουντινέζε στο πρωτάθλημα. Με μία νίκη σήμερα εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και δεν μπλέκει σε σενάρια πρόκρισης, με τις Λίβερπουλ και Σάλτσμπουργκ να μονομαχούν για το άλλο εισιτήριο. Καλύτερο θήραμα από την Γκενκ δεν θα μπορούσε να έχει, αφού οι Βέλγοι απογοητεύουν φέτος με μόλις 1 βαθμό σε 5 ματς και 16 γκολ παθητικό. Περιμένω ξέσπασμα από τη Νάπολι, που πάντα μπαίνει δυνατά στα εντός έδρας ματς και περιμένω να προηγηθεί από το ημίχρονο. 1/1 σε απόδοση 1,60 στις Ελληνικες εταιριες στοιχηματων

Συνοπτικά προγνωστικα Τσαμπιονς Λιγκ

Νάπολι – Γκενκ: 1/1 (1.75)

Τσέλσι – Λιλ: 1 και Over 2,5 (1,65)

Ντόρτμουντ – Σλάβια Πράγας: 1/1 (1,60)