Δεύτερη αγωνιστική στο Europa League

2019-10-04 04:16

Στην Ολλανδία, για τον τελευταίο όμιλο του Europa League, η Άλκμααρ υποδέχεται την ντεφορμέ Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ. Πρόκειται, να γίνει ένα ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα ματς και παράλληλα ενδιαφέρον, ώστε να δούμε αν θα επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα η Μάντσεστερ. Οι δύο αντίπαλοι, είναι φαβορί για την πρόκριση και το αποτέλεσμα θα κρίνει τις πρώτες θέσεις του ομίλου. Πολύ δύσκολα τα σημερινά προγνωστικα Αλκμααρ – Μαντσεστερ Γιουναιτεντ.

Για το αποτέλεσμα οι Ολλανδοί

Η AZ Άλκμααρ θα φιλοξενήσει την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ στο δεύτερο αγώνα της διοργάνωσης στο στάδιο De Grolsch Veste στο Ενσκέντε. Ο Ολλανδικός σύλλογος, απέκλεισε τρεις ομάδες για να φτάσει μέχρι εδώ. Την Χάκεν, την Ρουμάνικη Μαριουπολ και στα Paly Off την Αντβέρπ από το Βέλγιο, χωρίς να ηττηθεί σε κανένα από αυτά τα ματς.  Μέχρι στιγμής η AZ είχε τρεις επιτυχείς συμμετοχές στον θεσμό τις περιόδους 2011/12 και 2013/14 και 2016/17.

Η Ολλανδική ομάδα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, στο Βελιγράδι, 2-2 με την Παρτιζάν. Προηγήθηκε πρώτη, όμως η αντίπαλος της ανέτρεψε την κατάσταση, με την Άλκμααρ να ισοφαρίζει άμεσα. Στο πρωτάθλημα Ολλανδίας, είναι έναν βαθμό μόνο πίσω από την Αϊντχοφεν και Άγιαξ, έχοντας έξι νίκες σε οχτώ παιχνίδια. Προέρχεται από τέσσερις συνεχείς νίκες, οι πιο πρόσφατες χωρίς να παραβιαστεί η εστία της. Σε οχτώ παιχνίδια, έχει δεχτεί μόνο τρία γκολ. Ο Ντάνι Ντε Βιτ Dani de Wit εξακολουθεί να αναρρώνει έχοντας σπασμένη μύτη. Ο σημαντικός αμυντικός Γίονας Σβένσσον είναι τιμωρημένος λόγω της κόκκινης κάρτας με την Παρτιζάν.

Να βρει ρυθμό  Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ ξεκίνησε στο γκρουπ με νίκη 1 – 0 επί της Αστάνα από το Καζακστάν. Ο νεαρός Μάσον Γκρίνγουντ σημείωσε το πρώτο του τέρμα, το οποίο μάλιστα έδωσε και νίκη στην ομάδα του στο Europa League. Ο 17χρονος δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτή τη νύχτα, διότι είναι ο νεότερος σκόρερ της Γιουναϊτεντ στην Ευρώπη. Ο τεχνικός Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ξεκίνησε με τρεις έφηβους – Γκρινγούντ, Κονγκ και Άνχελ Γκόμες – οι περισσότεροι σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι από το Νοέμβριο του 2009.

Οι Red Devils βρίσκονται σε καλή κατάσταση στο Europa League καθώς είναι αήττητοι στα 12 τελευταία παιχνίδια στην διοργάνωση, κρατώντας σε οκτώ από αυτά μηδέν παθητικό. Ωστόσο, η τρέχουσα φόρμα της δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο. Η Μάντσεστερ, είναι στην μέση του βαθμολογικού πίνακα στην Premier League, έχοντας δύο νίκες σε επτά παιχνίδια. Στα δύο τελευταία, ηττήθηκε με 2-0 από την Γουέστ Χαμ και έμεινε ισόπαλη 1-1 με την Άρσεναλ. Οι Red Devils είναι ήδη δώδεκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και οι οπαδοί είναι απογοητευμένοι.

Ο Σόλσκιερ αισθάνεται τεράστια πίεση, όπως και οι παίκτες. Για αυτόν τον αγώνα έχει πολλά προβλήματα. Ο Πολ Πογκμπά πιθανότατα δεν θα διακινδυνεύσει μία συμμετοχή, λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, ενώ ο Άντονι Μαρτιάλ, Λούκε Σο και Φιλ Τζόουνς είναι σίγουρα εκτός.

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες:

AZ Άλκμααρ: Μπιζότ; Ρχιν, Βλααρ, Γουϊτενς, Γουιντάλ; Κλασιέ, Κουπμεϊνερς, Μιντσο; Στενγκς, Ιντρίσσι, Μποαντου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρομέρο; Ρόχο, Τουανζέμπε, Μαγκουαϊρ, Νταλότ; Μάτιτς, Φρεντ; Μάτα, Λίνγκαρντ, Ράσφορντ; Γκρίνγουντ

Προγνωστικα Αλκμααρ – Μαντσεστερ Γιουναιτεντ:  Περιμένω ότι η Άλκμααρ θα παραμείνει αήττητη σε αυτόν τον αγώνα. Ο βασικός λόγος για την επιλογή μου είναι η φόρμα της Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε κακή κατάσταση και θα παίξουν χωρίς το βασικό αστέρι τους Πολ Πογκμπά. Οι Red Devils δεν κερδίζουν με ευκολία, σκοράροντας με αρκετή δυσκολία. Ίσως είναι πολύ δύσκολο για τον Σόλσκιερ να βρει επαρκείς αντικαταστάσεις, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η διπλή ευκαιρία 1Χ είναι σε απόδοση 1,60 στις στοιχηματικές εταιρίες

Προγνωστικα Αλκμααρ – Μαντσεστερ Γιουναιτεντ @@ 1X σε απόδοση 1,60

Το Europa League παίρνει σειρά σήμερα, με πολλά παιχνίδια σαφώς, αφού διεξάγεται η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης. Σπουδαία τα περισσότερα ζευγάρια και μερικά με φαβορί, που μπορούν να επιβεβαιωθούν σε μεγάλο ποσοστό. Επιλογές υπάρχουν για όλες τις περιπτώσεις στο παμε στοιχημα Europa League.

Δύσκολο έργο για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μέτρια η εικόνα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι τώρα στην σεζόν και ας κέρδισε στην πρεμιέρα την Αστάνα με 1-0. Σήμερα δοκιμάζεται στην έδρα της Αλκμάαρ και η λογική λέει ότι ο Σόλσκιερ θα κάνει αλλαγές. Επίφοβα τα πάντα εδώ, αν και το Goal/Goal έχει τύχη στο 1,70. Στα παιχνίδια που είναι νωρίς ένα ακόμη μεγάλο όνομα παίζει εκτός έδρας και πρόκειται για την Ρόμα, που αντιμετωπίζει την ΒΑΚ Πέλετς στην Αυστρία. Μπορεί η τελευταία να κέρδισε στο Γκλάντμπαχ με 4-0, αλλά τώρα οι «τζιαλορόσι» ξέρουν τι να συναντήσουν. Το διπλό σε απόδοση 1,73 στις στοιχηματικές εταιρίες

Δυνατή συνάντηση στο Ρότερνταμ

Από τα πιο δυνατά ζευγάρια της ημέρας είναι αναμφίβολα το Φέγενορντ – Πόρτο. Δύο ομάδες με μεγάλη ιστορία στην Ευρώπη, αλλά δεν θα έλεγαν όχι για μια καλή διάκριση φέτος στο Europa League. Αμφότερες διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά και μπορούν να επιβεβαιώσουν το Goal/Goal στο 1,67. Μια άλλη Πορτογαλική ομάδα, η Σπόρτινγκ προσπαθεί να βρει τα πατήματα της με το νέο προπονητή και χρειάζεται τη νίκη σήμερα απέναντι στην Λασκ Λιντζ για να πάρει τα πάνω της. Εξάλλου, έχασε στο Αϊντχόφεν με 3-2 και το τρίποντο σήμερα αποτελεί μονόδρομος. Ο άσος στο 1,75.

Στην Σεβίλλη ο ΑΠΟΕΛ

Το πιο δύσκολο έργο έχει ο ΑΠΟΕΛ σήμερα, καθώς αντιμετωπίζει την αξιόλογη φέτος Σεβίλλη και ως γνωστόν πολυνίκη του Europa League. Με την αμυντική εικόνα που έβγαλε ο πρωταθλητής Κύπρου στην ήττα από τη Ντουντελάνζ με 4-3, το Over 2,5 δείχνει πιθανό στο 1,60. Από εκεί και πέρα επιλογή μας δίνει και το Τραμπζονσπόρ – Βασιλεία, καθώς οι δύο ομάδες είναι σε εξαιρετική κατάσταση μεσοεπιθετικά και το Over 2,5 πληρώνει 1,80. Στο Λονδίνο η Άρσεναλ υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Σταντάρ Λιέγης και ενδέχεται να έχουμε φεστιβάλ τερμάτων, ενώ χαμηλό ασάκι υπάρχει στην Ρώμη ανάμεσα στην Λάτσιο και την Κλουζ, στην τιμή του 1,55 στις στοιχηματικές εταιρίες

παμε στοιχημα Europa League Αλκμάαρ – Μάντεστερ Γιουνάιτεντ goal/goal σε απόδοση 1,70

παμε στοιχημα Europa League Βακ Πέλετς – Ρόμα διπλό σε απόδοση 1,73

παμε στοιχημα Europa League Φέγενορντ – Πόρτο goal/goal σε απόδοση 1,67

παμε στοιχημα Europa League Σπόρτινγκ – Λασκ Λιντζ άσος σε απόδοση 1,75

παμε στοιχημα Europa League Λάτσιο – Κλουζ άσος σε απόδοση 1,55

Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και σε αυτή ανοίγουν οι αγωνιστικές στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως η Μπουντεσλίγκα, η Λα Λίγκα, η Serie A, η Γαλλία και όχι μόνο. Επιλογές σαφώς υπάρχουν στα προγνωστικά, με τις ομάδες να έχουν μπροστά τους και τη διακοπή λόγω των προκριματικών του Euro.

Πήρε φόρα η Χέρτα

Της πήρε κάποιο χρονικό διάστημα της Χέρτα να βρει τα πατήματα της στο πρωτάθλημα και όλα δείχνουν καλύτερα πλέον, με δύο σερί νίκες. Ειδικά το 4-0 μέσα στην έδρα της Κολωνίας έκανε αίσθηση και ανέβηκε αρκετές θέσεις στην βαθμολογία. Το ζητούμενο είναι να συνεχίσει θετικά όσο πάει και ειδικά στον σημερινό βατό αγώνα, με αντίπαλο την βατή Φορτούνα Ντίσελντορφ. Οι φιλοξενούμενοι απογοητεύουν τις τελευταίες αγωνιστικές και η φόρμα είναι ξεκάθαρα με την ομάδα της πρωτεύουσας. Έστω και οριακά μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,87 στις εταιριες στοιχηματος

Προβάδισμα Μπέτις με Εϊμπάρ

Πολλά αμυντικά προβλήματα για την Μπέτις στο «Μαδριγάλ» και η ήττα με σκορ 5-1 την προηγούμενη αγωνιστική τα λέει όλα. Γενικά ψάχνει ακόμη τα πατήματα της, αλλά εντός έδρας έχει κάνει μερικά σημαντικά αποτελέσματα. Το υλικό της είναι θετικό σε όλες τις γραμμές και αν παρουσιαστεί σοβαρή σήμερα με την Εϊμπάρ μπορεί να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Εξάλλου δεν θέλει να μείνει τόσο νωρίς πίσω βαθμολογικά, καθώς θέλει να κυνηγήσει την έξοδο στην Ευρώπη. Επίσης απέναντι της έχει μια ομάδα στα μέτρα της και ο άσος πληρώνει 2,05.

Αρκετά γκολ σε Serie A και Σαμπιονά

Με ισορροπημένο παιχνίδι ανοίγει η αγωνιστική στην Serie A της Ιταλίας, όπου η Μπρέσια φιλοξενεί την Σασσουόλο. Οι δύο ομάδες προσπαθούν και τα καταφέρνουν τις περισσότερες φορές να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, ασχέτως αν δεν ακολουθούν συνήθως κάποια θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο, αμφότερες διαθέτουν αρκετή ποιότητα μεσοεπιθετικά και έχει αξία στοιχηματικά το Over 2,5 στο 1,80. Αναμέτρηση και στο πρωτάθλημα της Γαλλίας, με την Αμιάν να υποδέχεται την αφερέγγυα Μαρσέιγ. Οι δύο ομάδες βρίσκουν τον τρόπο να σκοράρουν μέχρι στιγμής και σε τιμές αουτσάιντερ το Over 2,5 στο 2,12 αξίζει της προσοχής μας στις εταιριες στοιχηματος

προγνωστικά στοιχήματος Χέρτα – Φορτούνα Ντίσελντορφ άσος σε απόδοση 1,87

προγνωστικά στοιχήματος Μπέτις – Εϊμπάρ άσος σε απόδοση 2,05

προγνωστικά στοιχήματος Μπρέσια – Σασσουόλο over 2,5 σε απόδοση 1,80

προγνωστικά στοιχήματος Αμιάν – Μαρσέιγ over 2,5 σε απόδοση 2,12