Δευτέρα με Ολυμπιακό και μάχες παραμονής

2018-04-16 04:34

Καλημέρα σας, σήμερα Δευτέρα οι επιλογές είναι περιορισμένες με λίγα ματς, που όμως κάποια είναι σημαντικά, με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Θα ασχοληθώ με τρία ματς, την εύκολη αποστολή του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη και τα δύο παιχνίδι από Πρέμιερ Λιγκ και Μπουντεσλίγκα, ανάμεσα σε τέσσερις ομάδες που κινδυνεύουν άμεσα και θα γίνουν δύο σκληρές μάχες. Ας δούμε τα σημερινά προγνωστικα Δευτερας, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Εύκολο έργο για τον Ολυμπιακό

Η αγωνιστική στην Super League ολοκληρώνεται στο Καραϊσκάκη όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κέρκυρα, που έχει λίγες ελπίδες παραμονής, λόγω και του δύσκολου προγράμματος που έχει στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός, διεκδικεί μαζί με τον ΠΑΟΚ την δεύτερη θέση και σήμερα θέλει την νίκη για να είναι σε απόσταση βολής από τον αντίπαλο του. Στο Καραϊσκάκη έχει εννιά νίκες σε 13 ματς, έχοντας δεχτεί εννιά γκολ και σκοράρει 25 γκολ. Δεν είναι στα καλύτερα του, στα τρία τελευταία ματς, κέρδισε τον Πλατανιά και έμεινε ισόπαλος με Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό. Αυτό ήταν η αιτία να απομακρυνθεί ο κόουτς Γκαρθία, έτσι σήμερα στον πάγκο θα βρίσκεται ο Κόντης. Σχετικά μοιρασμένα τα αποτελέσματα του στα σύνολο γκολ, έχοντας λίγα παραπάνω γκολ γκολ.

Από την αποστολή, απουσιάζουν οι Μποτία και Ζιλέ, ο τιμωρημένος Σισέ, αλλά και οι «τελειωμένοι» Οτζίτζα και Σεμπά. Αντίθετα, μέσα είναι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης που ήταν αμφίβολος λόγω ενός μικροπροβλήματος αλλά και οι Βρουσάι, Βέργος και Ανδρούτσος.

Η Κέρκυρα, είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, που την οδηγεί στην Φουτμπολ Λιγκ, με 21 βαθμούς, απέχοντας πέντε βαθμούς από Λαμία και Απόλλων Σμύρνης. Έχει πολύ δύσκολο έργο, αφού μετά τον Ολυμπιακό θα αντιμετωπίσει τις Αστέρα Τρίπολης, ΑΕΚ και τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ακόμα δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας, έχει πέντε βαθμούς με πέντε ισοπαλίες. Προέρχεται από τρεις ισοπαλίες, οι δύο τελευταίες χωρίς σκορ, με ΠΑΣ, Λάρισα και Λαμία.

Τιμωρημένος είναι ο Κρητικός και τραυματίας ο Παμλίδης. Η αποστολή αποτελείται από τους: Κουτζαβασίλης, Γιαννακόπουλος, Λέκοβιτς, Αναστασίου, Αντέτζο, Σπίνουλας, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Αρτυματάς, Μπαλάφας, Σιόντης, Επστάιν, Μενσά, Γεωργίου, Ρόλε, Ζορμπάς, Τουράμ, Γεωργακόπουλος, Μυτίδης

Προγνωστικα Δευτερας Ολυμπιακός – Κέρκυρα: Η Κέρκυρα δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες παραμονής, θα αποκτήσει επιπλέον, μόνο με διπλό σήμερα, μετά τις αλλαγές και τα γκάζια στον Ολυμπιακό, αναμένω να είναι σοβαρός και να πάρει την νίκη, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 1,5 είναι σε απόδοση 1,60 στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες

Ολυμπιακός – Κέρκυρα @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,60

Μάχη παραμονής στο Λονδίνο

Η αγωνιστική στην Αγγλία κλείνει την αυλαία της στο Λονδίνο, όπου η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Στόουκ, με τις δύο ομάδες να κινδυνεύουν να υποβιβαστούν και να μην έχουν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες από εδώ και πέρα.

Η Γουέστ Χάμ, έχει 34 βαθμούς και απέχει έξι βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού και σίγουρα χρειάζεται ακόμα βαθμούς, δεν πρέπει να εφησυχαστεί. Στην έδρα της, μετράει έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ 19 υπέρ και 20 κατά. Συνολικά έχει λίγα παραπάνω over 2,5 και γκολ γκολ, με μοιρασμένα εντός έδρας. Μετά την νίκη επί της Σαουθάμπτον, την προηγούμενη αγωνιστική πήρε βαθμό της ισοπαλίας από την Τσέλσι εκτός έδρας.

Η Στόουκ, είναι στην προτελευταία θέση με 27 βαθμούς, απέχοντας έξι βαθμούς από την σωτηρία αυτή την στιγμή. Απαιτείται να ανεβάσει απόδοση και να πάρει βαθμούς για να αποκτήσει ελπίδες παραμονής. Μακριά από την έδρα της, έχει μόνο μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και δέκα ήττες, με γκολ 12 υπέρ και 36 κατά. Διαθέτει την χειρότερη αμυντική γραμμή με 63 γκολ παθητικό. Μία νίκη μετράει το νέο έτος, ενώ προέρχεται από τέσσερις συνεχείς ήττες.

Προγνωστικα Δευτερας Γουέστ Χαμ – Στόουκ: Η Στόουκ, είναι εκτός φόρμας, αντίθετα η Γουέστ Χαμ έχει την ευκαιρία με την βοήθεια της έδρας της, να κάνει ένα ακόμα βήμα παραμονής, ο άσσος είναι σε απόδοση 2,05 στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες

Γουέστ Χαμ – Στόουκ @@ 1 σε απόδοση 2,05

Λίγα γκολ στο Μαϊντζ

Στην Μπουντεσλίγκα η Μαϊντζ υποδέχεται την Φραϊμπουργκ, με τις δύο ομάδες να παλεύουν να αποφύγουν αρχικά την 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής στην κατηγορία.

Η Μαϊντζ είναι στην 16η θέση με 27 βαθμούς, πέντε πάνω από τον απευθείας υποβιβασμό και τρεις από την σωτηρία. Στην έδρα της έχει απολογισμό πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες, με γκολ 16 υπέρ και 19 κατά. Συνολικά έχει 17 στα 29 under 2,5 και εννιά στα 14 εντός έδρας. Μία νίκη έχει στα δέκα τελευταία ματς, ενώ προέρχεται από δύο ισοπαλίες με Γκλάντμπαχ και Κολωνία.

Η Φραϊμπουργκ, έχει 30 βαθμούς, τρεις παραπάνω από την σημερινή αντίπαλο της και σίγουρα χρειάζεται βαθμούς σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Μακριά από το κοινό της, έχει μόνο μία νίκη, έξι ισοπαλίες και επτά ήττες, έχοντας πετύχει 14 γκολ και δεχτεί 33 τέρματα. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της σε over και under 2,5. Προέρχεται από τρεις ήττες και τέσσερις ήττες στα πέντε πρόσφατα ματς.

Προγνωστικα Δευτερας Μαϊντζ – Φραϊμπουργκ: Οι δύο ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους, θα τα δώσουν όλα για τους βαθμούς, αναμένω σήμερα να είναι προσεκτικές και να μην πάρουν ρίσκα στο ματς, θα γίνει ματς με μικρό σκορ και λίγες φάσεις, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,55 στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες

Μαϊντζ – Φραϊμπουργκ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55

Προγνωστικα Δευτερας 16 Απριλίου 2018

Ολυμπιακός – Κέρκυρα @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,60

Γουέστ Χαμ – Στόουκ @@ 1 σε απόδοση 2,05

Μαϊντζ – Φραϊμπουργκ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55