Αθηναϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

2018-04-01 03:39

Καλημέρα σας, σημαντική αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ, όπου μπορεί να κριθούν κάποια πράγματα, από την κορυφή εώς τον πάτο της βαθμολογίας. Στο ΟΑΚΑ διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, όπου μπορεί να κριθεί ο φετινός τίτλος, ενώ στα υπόλοιπα ματς είναι μάχες για την παραμονή και την πέμπτη θέση. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε τις αναλύσεις και τα προγνωστικα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο η ΑΕΚ

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα ακόμα Αθηναϊκό ντέρμπι, που πάντα αναμένεται με ενδιαφέρον και προσφέρει έντονες συγκνήσεις σε όλο το φίλαθλο κοινό.

Η ΑΕΚ, μετά τα όσα έχουν γίνει στην Τούμπα, έχει βρεθεί στην πρώτη θέση με 57 βαθμούς πέντε πάνω από τον ΠΑΟΚ και έξι από τον Ολυμπιακό, που αγωνίστηκαν χτες. Με νίκη σήμερα η ΑΕΚ, θα αποκτήσει διαφορά οχτώ πόντων και θα γίνει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον φετινό τίτλο. Στο ΟΑΚΑ, είναι πανίσχυρη με 11 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, με γκολ 27 υπέρ και πέντε κατά. Μέχρι τώρα, έχει ηττηθεί μόνο δύο φορές και διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή με 12 γκολ παθητικό. Η τελευταία της ήττα, ήταν τον περασμένο Οκτώβριο. Συνολικά έχει 16 στα 24 under 2,5 και no goal, ενώ έχει μόνο τρία γκολ γκολ εντός έδρας.

Τιμωρημένος είναι ο επιθετικός Μάρκο Λιβάγια και είναι εκτός αποστολής. Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, για την αναμέτρηση είναι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Κονέ, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Γιακουμάκης, Αραούχο, Κλωναρίδης.

Ο Παναθηναϊκός έχει 32 βαθμούς και απέχει από την πέμπτη θέση τρεις πόντους, επομένως κάθε ματς είναι σημαντικό για αυτόν. Μακριά από το ΟΑΚΑ, είναι κάκιστος, με μόνο μία νίκη και έξι ισοπαλίες και ήττες, με γκολ εννιά υπέρ και 18 κατά. Κάπως ανεβασμένος πρόσφατα, όντας αήττητος στα τέσσερα τελευταία, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στα πιο πρόσφατα με Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης. Συνολικά έχει 20 στα 25 under 2,5 και δέκα στα 13 εκτός έδρας.

Τραυματίας είναι ο μεσοεπιθετικός Άλτμαν, ενώ επιστρέφει στην αποστολή ο Λουτσιάνο. Αναλυτικά στην αποστολή βρίσκονται οι Διούδης, Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβετσιος, Αυλωνίτης, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Μυστακίδης και Λουτσιάνο.

Προγνωστικα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Και οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς η κάθε μία για διαφορετικό λόγο, αναμένω ένα κλειστό ματς, με λίγα γκολ και φάσεις, όπως άλλωστε κάνουν οι δύο ομάδες πολύ συχνά στα φετινά παιχνίδια τους, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,60 στις εταιριες στοιχηματων με live streaming, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός @@ under 2,5 σε απόδοση 1,60

Μονομαχία πεντάδας στην Νέα Σμύρνη

Στην Νέα Σμύρνη θα γίνει η μάχη για την πεντάδα, ανάμεσα σε Πανιώνιο και Ξάνθη, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν μόλις δύο βαθμούς, στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Πανιώνιος έχει 33 πόντους, δύο πίσω από την Ξάνθη, η οποία καταλαμβάνει την πέμπτη θέση. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα του συνολικά, ενώ εντός έχει απολογισμό πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ 20 υπέρ και 14 κατά. Συνολικά έχει 18 στα 25 under 2,5 και οχτώ στα 12 εντός έδρας. Δεν είναι στα καλύτερα του, μόνο την Λαμία έχει κερδίσει πρόσφατα, ενώ δεν έχει τρίποντο στα τέσσερα τελευταία.

Έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα, εκτός λόγω τραυματισμού είναι οι Ζερόμ Γκιοατά, Ουάσινγκτον Σαντάντα, Βαλεντίνος Βλάχος, Λάζαρος Λάμπρου και Χρήστος Τασουλής. Αναλυτικά, η αποστολή των «κυανέρυθρων» είναι η εξής: Μπανανά, Ντουρμισάι, Κότνικ, Νόβακ, Σπιριντόνοβιτς, Γεσίλ, Βουκελάτος, Κόρμπος, Μακρύλλος, Μασούρας, Μπαντής, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σιώπης, Σταυρόπουλος..

Η Ξάνθη, έχει τον πρώτο λόγο για την πέμπτη θέση, όλα εξαρτώνται από τα δικά πόδια, αν κερδίζει, δεν μπορεί κανείς να την απειλήσει. Μακριά από το γήπεδο της, έχει ρεκόρ τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες, με γκολ 10 υπέρ και 15 κατά. Συνολικά έχει 19 στα 25 under 2,5 και εννιά στα 12 εκτός έδρας. Την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε με 1-0 του Παναιτωλικού.

Χωρίς τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό Χρήστο Λισγάρα θα παραταχθεί η Ξάνθη. Οι «εκλεκτοί» του Σέρβου προπονητή του συλλόγου της Θράκης, Μίλαν Ράσταβατς, για την αναμέτρηση είναι: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Συλλά, Σβάρνας, Φλίσκας, Μελιόπουλος, Μεχία, Καμαρά, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Τζουρίτσκοβιτς, Μπρίτο, Κίκε, Τριάδης, Κάστρο, Γέντρισεκ.

Προγνωστικα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Θα γίνει μία σκληρή μάχη, που μπορεί να κρίνει κάποια πράγματα, αμυντικά θα παραταχθούν και οι δύο ομάδες και δεν βλέπω να ανοίγει το σκορ, θα κριθεί στις λεπτομέρειες, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,50 στις εταιριες στοιχηματων με live streaming

Πανιώνιος – Ξάνθη @@ under 2,5 σε απόδοση 1,50

Με την δύναμη της έδρας η Κέρκυρα

Στο νησί των Φαιάκων θα γίνει μία μάχη παραμονής ανάμεσα σε Κέρκυρα και Λαμία, με τις δύο ομάδες να είναι ακριβώς πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις του υποβιβασμού.

Η Κέρκυρα είναι οριακά πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού με 20 βαθμούς, ένα πάνω από την προτελευταία θέση και τέσσερις πίσω από την σημερινή αντίπαλο της. Ότι καλό κάνει είναι στο γήπεδο της, αφού μακριά από αυτό δεν έχει ακόμα νίκη, εντός μετράει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ 11 υπέρ και 15 κατά. Προέρχεται από δύο ισοπαλίες με ΠΑΣ Γιάνεννα και Λάρισα εκτός έδρας.

Δεν έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης. Οι «εκλεκτοί» του προπονητή των Επτανήσιων, Γιάννη Μαντζουράκη είναι οι παρακάτω: Κουτζαβασίλης, Γιαννακόπουλος, Λέκοβιτς, Αναστασίου, Αντέτζο, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Αρτυματάς, Κρητικός, Μπαλάφας, Σιόντης, Επστάιν, Κόντος, Ρόλε, Ζορμπάς, Τουράμ, Γεωργακόπουλος, Παμλίδης, Μυτίδης.

Η Λαμία, έχει ένα μικρό μαξιλαράκι ασφαλείας πέντε βαθμών από την σωτηρία, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρη, χρειάζεται κάποιους βαθμούς. Εκτός έδρας, έχει απολογισμό δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες, έχοντας πετύχει μόνο επτά γκολ και δεχτεί 18 τέρματα. Τέσσερις βαθμούς έχει μαζέψει στα δύο τελευταία ματς, κερδίζοντας τον Πλατανιά και παίρνοντας ισοπαλία με τον Λεβαδειακό

Με πέντε απουσίες θα παραταχθεί η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, Παντελιάδης και Όμο είναι τιμωρημένοι, ενώ τραυματίες είναι οι Αναστασόπουλος, Καραγιάννης, αλλά και ο Ακόστα που έχει προσβληθεί από ίωση.

Η αποστολή των «κυανόλευκων» είναι: Παπαδόπουλος, Πίτκας, Αναστασιάδης, Πριντέτα, Κουκόλης, Μπεν Τζεμιά, Ασίγκμπα, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Κουτρομάνος, Αντρονίκ, Μπουλούλης, Μπλάζιτς, Πίτι, Φράγκος, Τσούκαλος, Βάντερσον και Μπούτνικ.

Προγνωστικα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Μεγαλύτερη ανάγκη βαθμών έχει η Κέρκυρα, με την βοήθεια της έδρα της μπορεί να μην χάσει σήμερα, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην Λαμία, ο άσσος σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) είναι σε απόδοση 1,55 στις εταιριες στοιχηματων με live streaming

Κέρκυρα – Λαμία @@ 2 DNB σε απόδοση 1,55

Από τις τελευταίες ευκαιρίες του Απόλλων Σμύρνης

Στην Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την Λάρισα, σε μία από τις τελευταίες ευκαιρίες του να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Απόλλων Σμύρνης, είναι στην προτελευταία θέση με 19 βαθμούς, ένα πίσω από την Κέρκυρα και σίγουρα χρειάζεται βαθμούς, με πέντε αγωνιστικές να απομένουν. Στην Ριζούπολη, έχει απολογισμό τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας πετύχει 12 γκολ και δεχτεί 14 τέρματα. Την προηγούμενη αγωνιστική, κέρδισε για πρώτη φορά τον νέο έτος, επιβλήθηκε με 2-1 του Παναιτωλικού. Συνολικά έχει 17 στα 24 under 2,5 και οχτώ στα 12 εντός έδρας.

Ο επιθετικός Στόουκς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή παρά το γεγονός ότι στη προπόνηση αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα. Η αποσολή αποτελείαι από τους: Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κοντοέ, Κύργια, Στάθη, Ντεβέσα, Ναδάλες, Κονέ, Σιατραβάνη, Αλμπάνη, Ελμπάζ, Μενδρινό, Ανιέτε, Καστιγέχος, Παπάζογλου, Χουάρεζ, Κούρο, Τσουκαλά, Ζησόπουλο και Στόουκς.

Από την άλλη η Λάρισα έχει 26 βαθμούς, επτά πάνω από την αντίπαλο της και δεν καίγεται άμεσα. Μακριά από τον κάμπο, χάνει δυναμική, έχοντας δύο νίκες, μία ισοπαλία και εννιά ήττες, έχοντας σκοράρει δέκα γκολ και δεχτεί 27 τέρματα. Μόνο τον ουραγό Πλατανιά έχει κερδίσει το 2018, στα δύο τελευταία ηττήθηκε από τον Λεβαδειακό και έμεινε στην λευκή ισοπαλία με την Κέρκυρα εντός έδρας. Συνολικά μετράει 16 στα 25 under 2,5, με τα 15 να είναι με no goal.

Φερνάντο Γουάλας και Αντνάν Αγκάνοβιτς είναι ανέτοιμοι και δεν θα βοηθήσουν την ομάδα τους.  Οι «εκλεκτοί» του Σωτήρη Αντωνίου είναι: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Ζίζιτς, Μόρας, Ρέντζας, Χούμπτσεβ, Μασούρας, Λαγός, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Λεοζίνιο, Ντέλετιτς, Μλαντένοβιτς, Κρίζμαν, Περόνε, Ναζλίδης

Προγνωστικα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Μεγάλο ματς για τον Απόλλων Σμύρνης, ώστε να κάνει ένα βήμα παραμονής στην μεγάλη κατηγορία, η Λάρισα, είναι άλλη ομάδα εκτός έδρας, περιμένω να παραταχθούν και οι δύο με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς και να γίνει ένα πολύ κλειστό ματς με λίγα γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,45 στις εταιριες στοιχηματων με live streaming

Απόλλων Σμύρνης – Λάρισα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,45

Προγνωστικα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Κυριακή 01 Απριλίου 2018

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός @@ under 2,5 σε απόδοση 1,60

Πανιώνιος – Ξάνθη @@ under 2,5 σε απόδοση 1,50

Κέρκυρα – Λαμία @@ 2 DNB σε απόδοση 1,55 

Απόλλων Σμύρνης – Λάρισα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,45

 Καλημέρα σας, συνεχίζονται οι μάχες σε όλη την Ευρώπη, όπου όλα τα πρωταθλήματα μπαίνουν στην τελική ευθεία τους και η αγωνία κορυφώνεται. Η αναγκαιότητα βαθμών αυτή την εποχή, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή των σημείων μας. Σήμερα, υπάρχουν παιχνίδια όπου μπορείς να βασιστείς σχεδόν από όλη την Ευρώπη. Πάμε κατευθείαν να δούμε τα προγνοστικα Κυριακης, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Με γκολ το ντέρμπι του Λονδίνου

Η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, ολοκληρώνεται στο Λονδίνο, όπου η Τσέλσι υποδέχεται την Τότεναμ, που αποτελεί μία μάχη για την τετράδα και το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Η Τσέλσι είναι στην πέμπτη θέση με 56 βαθμούς, πέντε πίσω από την σημερινή αντίπαλο της και επομένως δεν έχει κανένα περιθώριο για νέα βαθμολογική απώλεια. Στην έδρα της είναι ισχυρή με απολογισμό δέκα νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ 26 υπέρ και 11 κατά. Μετά από δύο ήττες από Γιουναϊτεντ και Σίτι, την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας την Κρίσταλ Πάλας με 2-1.

Από την άλλη η Τότεναμ, με νίκη σήμερα θα αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μακριά από το γήπεδο της, μετράει οχτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ισοπαλίες, έχοντας πετύχει 28 υπέρ και 16 κατά. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ. Παραμένει αήττητη, από τα μέσα Δεκεμβρίου, ενώ προέρχεται από τέσσερις συνεχείς νίκες, δεχόμενη μόνο ένα γκολ σε αυτά τα παιχνίδια.

Προγνωστικα Κυριακης Τσέλσι – Τότεναμ: Σημαντική αναμέτρηση για τις δύο ομάδες, θα γίνει μία σκληρή μάχη, αναμένω ανοικτό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν από τις δύο πλευρές, μπορούν να σκοράρουν από ένα τέρμα και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ, το οποίο είναι σε απόδοση 1,73 στις εταιριες στοιχηματων με live streaming ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιοτα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα

Τσέλσι – Τότεναμ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,72

Καίγεται η Λιλ

Στην Γαλλική Λιγκ 1, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής η Λιλ υποδέχεται την Αμιάν, με τα περιθώρια πλέον να είναι ασφυκτικά. Η αναμέτρηση θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας του γηπέδου της Λιλ.

Η Λιλ, έχει πέσει στην προτελευταία θέση με 28 βαθμούς, δύο πόντους μακριά από την σωτηρία και τρεις από την σημερινή αντίπαλο της. Εντός έδρας, έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες, με γκολ 17 υπέρ και 22 κατά. Συνολικά έχει 19 στα 30 over 2,5 και εννιά στα 15 εντός έδρας.Παραμένει χωρίς νίκη εδώ και έξι παιχνίδια, την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-1 από την Μονακό, παρότι προηγήθηκε πρώτη στην αναμέτρηση.

Η Αμιάν, έχει 31 βαθμούς, απέχοντας δύο βαθμούς, από την θέση των μπαράζ παραμονής. Μακριά από το κοινό της, έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και εννιά ήττες, έχοντας σκοράρει μόλις εννιά γκολ και δεχτεί 18 τέρματα. Έχει τα περισσότερα under 2,5 στην κατηγορία και μόνο δύο over 2,5 εκτός έδρας σε 15 ματς. Μία νίκη έχει από Γενάρη και έπειτα, στα δύο τελευταία έμεινε ισόπαλη με Ντιζόν και Τρουά, με σκορ 1-1.

Προγνωστικα Κυριακης Λιλ – Αμιάν: Η Λιλ έχει μεγάλη ανάγκη για βαθμούς, έχει την ποιότητα να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Αμιαν και να πάρει την νίκη. Η απουσία οπαδών από τις κερκίδες, ίσως δεν της φορτώσουν επιπλέον άγχος, ο άσσος είναι σε απόδοση 2,05 στις εταιριες στοιχηματων με live streaming

Λιλ – Αμιάν @@ 1 σε απόδοση 2,05

Εύκολη αποστολή για την Βιγιαρεάλ

Στην Λα Λιγκα η ουραγός Μάλαγα υποδέχεται την Βιγιαρεάλ που παλεύει για Ευρωπαϊκή έξοδο την επόμενη σεζόν.

Η Μάλαγα είναι καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας, με μόνο 14 βαθμούς, απέχοντας άλλους τόσους από την σωτηρία αυτή την στιγμή, επομένως δεν έχει ελπίδες παραμονής. Μετράει 21 ήττες σε 29 παιχνίδια, έχοντας την χειρότερη επίθεση με μόλις 16 γκολ σε 29 ματς. Έπειτα από σερί ηττών, την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να πάρει λευκή ισοπαλία στο Βίγκο απέναντι στην Θέλτα.

Η Βιγιαρεάλ είναι στην πέμπτη θέση με 47 βαθμούς, μακριά από την Βαλένθια, αλλά κοντά στις υπόλοιπες ομάδες που είναι πίσω της και την κυνηγούν. Μακριά από το Ελ Μαδριγάλ, έχει έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες, με γκολ 15 υπέρ και 18 κατά. Σχεδόν μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ. Προέρχεται από δύο νίκες, μάλιστα την τελευταία αγωνιστική επιβλήθηκε με 2-1 της εξαιρετικής Ατλέτικο Μαδρίτης.

Προγνωστικα Κυριακης Μάλαγα – Βιγιαρεάλ: Η θέση και οι βαθμοί της Μάλαγα τα λένε όλα, η Βιγιαρεάλ είναι πολύ καλή ομάδα και μπορεί να περάσει με διπλό, το οποίο είναι σε απόδοση 2,10 στις εταιριες στοιχηματων με live streaming

Μάλαγα – Βιγιαρεάλ @@ 2 σε απόδοση 2,10

Προγνωστικα Κυριακης 01 Απριλίου 2018

Τσέλσι – Τότεναμ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,72

Λιλ – Αμιάν @@ 1 σε απόδοση 2,05

Μάλαγα – Βιγιαρεάλ @@ 2 σε απόδοση 2,10