Άρης — ΟΦΗ, πρώτη μάχη στα Πλεϊ Οφ

2020-06-06 05:45

Στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Άρης υποδέχεται τον ΟΦΗ, για την πρώτη μάχη των Πλεϊ Οφ της Super League. Οι δύο ομάδες, δεν έχουν ρεαλιστικές ελπίδες για την τέταρτη θέση, αφού είναι δέκα πόντους μακριά. Όμως θέλουν να κάνουν μία αξιοπρεπή πορεία στα πλεϊ οφ και να αποδείξουν ότι δεν συμμετέχουν τυχαία σε αυτά. Πάμε τα δούμε τα Αρης — ΟΦΗ προγνωστικα.

Με το μυαλό και στο κύπελλο Ελλάδας

Ο Άρης τερμάτισε στην πέμπτη θέση, ισοβαθμώντας με τον σημερινό αντίπαλο του στους 34 βαθμούς, υπερτερεί όμως στην ισοβαθμία. Θέλει την πέμπτη θέση, όπου αν δεν αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη, να πάρει αυτός την θέση του. Συμμετέχει επίσης στο κύπελλο Ελλάδας, όπου είναι σοβαρός στόχος του, αν και εφόσον συνεχιστεί ο θεσμός. Εκεί απομένουν οι επαναληπτικοί, όπου δοκιμάζεται με την ΑΕΚ.

Συνολικά σε 26 ματς είχε δέκα ισόπαλα αποτελέσματα, ενώ στο Βικελίδης, είχε απολογισμό επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας πετύχει 25 γκολ και δεχτεί 13 τέρματα. πριν την διακοπή δεν ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση, είχε χάσει με 1–2 από τον Ατρόμητο για την κανονική διάρκεια της κατηγορίας, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι της ήταν με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας, όπου ηττήθηκε με 2–1 και πρέπει να ανατρέψει την κατάσταση για να προκριθεί στον μεγάλο τελικό.

Σχεδόν μοιρασμένα τα σύνολο γκολ, έχοντας λίγα παραπάνω over 2,5 και γκολ γκολ. Ο Μίχαελ Ένινγκ ανακοίνωσε την αποστολή των “κιτρίνων”, από την οποία απουσιάζει ο τιμωρημένος Χαβιέ Ματίγια, αλλά και ο Νικολά Ντιγκινί.

H αποστολή: Κουέστα, Έμαν, Τσιλιγγίρης, Ροζ, Βέλεθ, Σόουζα, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Σάσα, Αμπού Μπα, Μαντσίνι, Μπρούνο Γκάμα, Μαρτίνες, Τόνσο, Ντουάρτε, Φετφατζίδης, Λάρσον, Ιντέγε, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης.

Να παίξει επιθετικά και ελεύθερα στην Θεσσαλονίκη

Ο ΟΦΗ, έχει τους ίδιους στόχους με τον Άρη, ενώ δεν συμμετέχει στο κύπελλο και μπορεί να αφοσιωθεί στα πλεϊ οφ. Αγωνίζεται επιθετικά και έχει τις λιγότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, μόλις τέσσερις σε 26 παιχνίδια. Μακριά από την Κρήτη, χάνει πολύ από την δυναμική του, έχοντας απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και εννιά ήττες, με γκολ 13 υπέρ και 26 κατά.

Τελείωσε την κανονική περίοδο, με δύο εντός έδρας νίκες με Ατρόμητο και Λαμία, ενώ ενδιάμεσα είχε ηττηθεί στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ. Στο τελευταίο παιχνίδι του, επιβλήθηκε με 3–0 της Λαμία, έχοντας διαμορφώσει το σκορ στα πρώτα 21 λεπτά του ματς. Την επόμενη αγωνιστική των πλεϊ οφ υποδέχεται την ΑΕΚ.

Μία από τα ίδια στα στατιστικά, έχοντας λίγα παραπάνω over 2,5 και Goal Goal. Ο Ρικάρντο Βαζ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης (4/6) και τέθηκε εκτός αποστολής, σε συνδυασμό με την απουσία του Τσιλιανίδη, δημιουργείται πρόβλημα στην δεξιά πλευρά της επίθεσης. Ο Γιάννης Δερμιτζάκης δεν προπονήθηκε, ενώ ο Φελίπε Σόουζα Φερέιρα συνέχισε για ακόμη μία μέρα ατομικό πρόγραμμα.

Στην 20μελή αποστολή, συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Γουάλι, Γιαννούλης, Νάστος, Κουτρουμπής, Βαφέας, Μπράουν, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Στάικος, Σακόρ, Βίκτορ, Νέιρα, Μεγιάδο, Ναμπί, Νοικοκυράκης, Δεληγιαννίδης, Σεμέντο, Μάνος, Φιγκεϊρέδο.

Αρης — ΟΦΗ προγνωστικα πλεϊ οφ Super League: Σίγουρα οι δύο ομάδες δεν θα έχουν φόρμα και θα είναι σαν παιχνίδι προετοιμασίας, περιμένω οι δύο ομάδες να προσπαθήσουν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο και θα βρουν δίχτυα τουλάχιστον μία φορά. Το γκολ γκολ μας δίνεται σε απόδοση 1,93 στις Ελληνικες στοιχηματικες εταιριες

Αρης — ΟΦΗ προγνωστικα @@ Goal Goal σε απόδοση 1,93

Η αυλαία στην μετακορονοϊου εποχή ανοίγει στην Νέα Σμύρνη, με την πρώτη αναμέτρηση στα πλεϊ αουτ ανάμεσα σε Πανιώνιος και Βόλο. Η μονομαχία έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον, με τους γηπεδούχους να καίγονται για το τρίποντο, για να αποκτήσουν ελπίδες παραμονής στην Super League. Ας δούμε πιο αναλυτικά τα Πανιωνιος — Βολος προγνωστικα.

Όπλο του η Νέα Σμύρνη

Ο Πανιώνιος βρίσκεται καθηλωμένος στην τελευταία θέση, κουβαλώντας και τιμωρία -6 βαθμών λόγω αδειοδότησης και θέλει μόνο τους βαθμούς της νίκης, για να έχει ελπίδες παραμονής στην κατηγορία. Απέχει έξι βαθμούς, από την θέση των μπαράζ παραμονής και επτά από την απευθείας σωτηρία. Έχει τις περισσότερες ήττες, την χειρότερη άμυνα και την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία.

Στο γήπεδο της έχει κάνει τις τρεις από τις τέσσερις νίκες του. Στο τελευταίο παιχνίδι του, έκανε υπέρβαση με την ΑΕΚ, πάλι εντός έδρας, μένοντας στο 1–1. Προηγήθηκε με τον νεαρό Δημήτρη Εμμανουηλίδη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και έχασε την νίκη, μέσα από τα χέρια της, με γκολ του Βίκτωρ Κλωναρίδη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Έχει περισσότερα no goal και λιγότερα παιχνίδια με κάτω από τρία γκολ.

Άνετος ο Βόλος

Ο Βόλος είναι άνετος βαθμολογικά με 27 βαθμούς και απόσταση ασφαλείας δέκα πόντων από τις δύο επικίνδυνες θέσεις. Δεν νομίζω ότι θα κινδυνεύσει αφού μπορεί να βρει τους βαθμούς για μία εύκολη παραμονή. Εκτός έδρας, έχει ρεκόρ δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και οχτώ ήττες, έχοντας βρει δίχτυα δέκα φορές και δεχτεί 26 τέρματα.

Στα τελευταία οχτώ παιχνίδια στην κανονική διάρκεια, είχε μόνο μία νίκη επί της Λαμίας στον Βόλο. Την τελευταία αγωνιστική, έχασε εύκολα στο ΟΑΚΑ, από τον Παναθηναϊκό με τελικό σκορ 4–1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, από την αρχή της αναμέτρησης και δεν μπόρεσε να αντιδράσει, το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει προσωρινά σε 2–1. ‘Εχει απόλυτα μοιρασμένα τόσο over-under όσο και γκολ γκολ.

Πανιωνιος — Βολος προγνωστικα πλεϊ άουτ Super League: Ο Πανιώνιος έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, να τα δώσει όλα και να πάρει βαθμολογική ανάσα με μία νίκη με κάθε τρόπο. Θα ρισκάρω και θα προτείνω τον άσσο σε απόδοση 2,15 στις Ελληνικες στοιχηματικες εταιριες

Πανιωνιος — Βολος προγνωστικα @@ 1 σε απόδοση

Στο Μπάι Αρένα του Λεβερκούζεν, διεξάγεται ίσως η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της αγωνιστικής ημέρας στην Bundesliga. Η Μπάγερν Λεβερκούζεν υποδέχεται την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου, σε μία σκληρή δοκιμασία με τις δύο ομάδες να έχουν βαθμολογικό κίνητρο και μάλιστα ισχυρό. Μην χάσουμε άλλο χρόνο, ας δούμε τα σημερινά Μπαγερν Λεβερκουζεν — Μπαγερν Μοναχου προγνωστικα

Με στόχο το Champions League

Η Λεβερκούζεν βρίσκεται στην πέμπτη θέση και θέλει το τρίποντο για να είναι ζωντανή για την πρώτη τετράδα, κυνηγώντας της μέχρι το τέλος, το κίνητρο της συμμετοχής στο επόμενο Champions League είναι ισχυρό. Στο γήπεδο της έχει απολογισμό επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ 26 υπέρ και 17 κατά.

Στα τέσσερα παιχνίδια μετά την διακοπή μετράει τρεις εκτός έδρας νίκες και μία ήττα. Επιβλήθηκε των Βέρντερ Βρέμης με 1–4, της Γκλάντμπαχ με 1–3 και της Φραϊμπουργκ με 0–1, πριν το τελευταίο παιχνίδι είχε ηττηθεί από την Βόλφσμπουργκ με το εμφατικό 1–4. Ήταν κάκιστη με του Λύκους, όμως άφησαν πίσω της αυτή την εμφάνιση και επέστρεψαν στα τρίποντα με την Φραϊμπουργκ. Σήμερα το έργο της είναι σαφώς δύσκολο. Το πρόγραμμα της στρώνει στην συνέχεια και θα έχει περισσότερες ελπίδες για την τετράδα. Συνεχίζει επίσης στο κύπελλο Γερμανίας.

Συνολικά έχει 18 στα 29 over 2,5 και 16 γκολ γκολ. Μοναδικό απόντας είναι ο Λαρς Μπέντερ (17 συμ./2 γκολ/1 ασίστ), αφού ο Χάβερτς είναι κανονικά διαθέσιμος για την αναμέτρηση.

Άλλο ένα βήμα για τον τίτλο

Οι Βαυροί, έχοντας απόσταση επτά βαθμών από την δεύτερη Ντορτμουντ, είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, με διπλό σήμερα δεν νομίζω ότι δεν κατακτήσει τον τίτλο. Έχει τις περισσότερες νίκες στην Μπουντεσλίγκα και παράλληλα την καλύτερη επίθεση (86) και την καλύτερη άμυνα (28).

Επέστρεψε φουριόζα μετά την διακοπή του Κορονοϊου, κάνοντας τέσσερις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια, έχοντας πετύχει 13 γκολ σε αυτά τα ματς. Πέρασε από το Ντόρτμουντ με τελικό σκορ 0–1, χτίζοντας απόσταση ασφαλείας στην κορυφή του πρωταθλήματος. Την τελευταία αγωνιστική, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και επιβλήθηκε με 5–0 της Φορτούνα Ντισλεντορφ. Ακολουθούν δύο εντός έδρας ματς που μπορεί να κλειδώσει τον τίτλο.

Στατιστικά έχει 23 στα 29 over 2,5 και 15 αμφίσκορα. 17 παιχνίδια της είχαν πάνω από τρία τέρματα. Ο δανεικός από την Μπαρτσελόνα Φιλίπε Κουτίνιο, παραμένει στο περιθώριο λόγω τραυματισμού, ενώ ο αγώνας θα έρθει επίσης πολύ νωρίς για τους Νίκλας Σούλε και Κορεντίν Τολισό. Δεν αναμένεται να υπάρξουν εκπλήξεις στην αρχική σύνθεση.

Μπάγερ Λεβερκούζεν vs Μπάγερν Μονάχου στατιστικά και προϊστορία (h2h)

Οι Βαυαρικοί έχουν σημειώσει τρεις από τις πέντε τελευταίες νίκες.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν κερδίσει μόνο μία από τις πέντε τελευταίες συγκρούσεις τους

Και οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει στα προηγούμενα έξι παιχνίδια τους

Η προηγούμενη συνάντησή τους έληξε 1–2 υπέρ της Λεβερκούζεν

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες

Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Βέιζερ, Μπέντερ, Ταπσόμπα, Σινκγκράβεν, Αρανγκουϊζ, Ντεμιτμπεϊ, Μπελαραμπί, Αμιρί, Ντιαμπί, Χάβερτς

Μπάγερν Μονάχου: Νοϊερ, Παβάρντ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ντεβίες, Κίμιχ, Τιάγκο, Μίλερ, Κόμαν, Λεβαντόφσκι

Μπαγερν Λεβερκουζεν — Μπαγερν Μοναχου προγνωστικα: Θα είναι πολύ ενδιαφέρον και όμορφη αναμέτρηση, νομίζω ότι η Μπάγερν είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να περάσει από την Λεβερκούζεν, εξασφαλίζοντας κατά κάποιο τρόπο τον τίτλο. περιμένω επίσης, ότι θα έχουμε γκολ στο ματς και έτσι θα προτείνω το combo bet διπλού και over 2,5 σε απόδοση 1,78 στις Ελληνικες στοιχηματικες εταιριες

Μπαγερν Λεβερκουζεν — Μπαγερν Μοναχου προγνωστικα @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,78