Ανοικτά μέτωπα στα πρωταθλήματα

2019-11-03 05:10

Η ημέρα στην Super League κλείνει την αυλαία της στην Τούμπα, με το πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σε ένα ντέρμπι, που έχει ισχυρό φαβορί τον γηπεδούχο, μετά από χρόνια, σύμφωνα με την δυναμική των δύο συλλόγων. Θα πρέπει αν είναι σοβαρός ο ΠΑΟΚ και δεν θα είναι εύκολο ματς, όπως προκύπτει από τις αποδόσεις των στοιχηματικών ιστοσελίδων. Πάμε να κάνουμε παιχνίδι με τα ΠΑΟΚ – Παναθηναικος προγνωστικα.

Με όπλο τον κόσμο και την έδρα ο ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος του Βορρά, έχει μεγάλη ευκαιρία με νίκη σήμερα, να φτάσει τον Ολυμπιακό, στην πρώτη θέση και στους 23 βαθμούς. Απαιτείται να βγάλει την ποιότητα του και να πάρει τους βαθμούς της νίκης. Μετράει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες με ΑΕΚ και Άρη.

Προέρχεται από τρεις νίκες σε Τρίπολη και Βόλο, ενώ ενδιάμεσα είχε κερδίσει την Λαμία στην Τούμπα. Την προηγούμενη αγωνιστική είχε εύκολο έργο στο κατάμεστο από φιλάθλους του Πανθεσσαλικό, κερδίζοντας με 0-2 τον Βόλο. Σκόρερ της αναμέτρησης, οι δύο εορτάζοντας Λημνιός και Πέλκας. Προσφάτως, έχει βελτιωθεί αμυντικά και για δύο ματς δεν έχει παραβιαστεί η εστία του. Μεσοεπιθετικά ξεχειλίζει από ποιότητα και μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο.

Μόνο ένα παιχνίδι του έληξε με κάτω από τρία γκολ και δύο χωρίς γκολ γκολ. Επιπλέον, μόνο με τον Άρη δεν βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο, σε όλα τα υπόλοιπα κέρδισε στο πρώτο μέρος.Νέα προβλήματα για τον Αμπέλ Φερέιρα δεν προέκυψαν με τους Μαουρίσιο και Βαρέλα να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και το Βέρνμπλουμ να μένει στο γυμναστήριο.

Την αποστολή αποτελούν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντούγκλας Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Στοχ, Ζαμπά, Άκπομ, Σβιντέρσκι.

Για μία καλή εμφάνιση στη Τούμπα

Ο Παναθηναϊκός, κάνει μία κάκιστη σεζόν, βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας, με απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Έχει σκοράρει έξι γκολ και δεχτεί τα διπλάσια. Δεν μπορεί να χτίσει ένα θετικό σερί επιτυχών αποτελέσματα και δίκαια, είναι στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Κέρδισε εκτός τον Πανιώνιο, ηττήθηκε από την Ξάνθη άδικα, πέρασε με διπλό από το Περιστέρι και ηττήθηκε από την Λάρισα στο ΟΑΚΑ. Στα τελευταία ματς, δείχνει να βρίσκει πατήματα και να είναι καλύτερος, βγάζοντας ποιότητα και συνεργασίες στον αγωνιστικό χώρο. Πρόσφατα, βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο πρώτο λεπτό, έπειτα από λάθος διώξιμο του Διούδη. Πίεσε στην συνέχεια, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, η ΑΕΛ χτύπησε στις αντεπιθέσεις και βρήκε δεύτερο γκολ με τον Ουάρντα.

Την Τετάρτη, πέρασε εύκολα από την Πάτρα με 0-3, επί της Παναχαϊκής, για τον πέμπτο γύρο του κυπέλλου Ελλάδος. Μετράει ένα παραπάνω under 2,5 και τέσσερα γκολ γκολ. Τα αποτελέσματα του είναι στο ημίχρονο 2-2-4.

Η τελευταία προπόνηση, που έγινε στο Κορωπί δεν είχε κάποιο απρόοπτο και ο Γιώργος Δώνης πήρε 22 παίκτες μαζί του. Οι 22 που πηγαίνουν Θεσσαλονίκη είναι οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Πούγγουρας, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μολό, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

ΠΑΟΚ – Παναθηναικος προγνωστικα Super League: Σίγουρα υπάρχει διαφορά ποιότητας και ο ΠΑΟΚ, έχει τον πρώτο λόγο, αλλά η απόδοση στον άσσο είναι πολύ μικρή. Δεν μπορεί να εμπιστευτείς τον Παναθηναϊκό, έχει πολλά θέματα ακόμα να λύσει. Θα πάω με την αναγκαιότητα του ΠΑΟΚ, combo bet άσσου και over 1,5 σε απόδοση 1,57 στις νόμιμες πλατφόρμες πάμε στοίχημα

ΠΑΟΚ – Παναθηναικος προγνωστικα @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,57

Στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιείται μία πολύ δυνατή και ενδιαφέρουσα μονομαχία, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο. Οι δύο ομάδες, δεν έχουν κανένα περιθώριο για βαθμολογική απώλεια και πρέπει να τα δώσουν όλα για την νίκη. Έχουν διαφορά τριών βαθμών και μετά το τέλος, μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις, αλλά και περισσότερη εσωστρέφεια. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, πάμε κατευθείαν στα ΑΕΚ – Ατρομητος προγνωστικα.

Με τα γνωστά στάνταρ της η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ, έχει 14 βαθμούς, οχτώ πίσω από την πρώτη θέση του πρωταθλήματος, με ρεκόρ τέσσερις νίκες και από δύο ισοπαλίες και ήττες, με γκολ 12 υπέρ και δέκα κατά. Δεν μπορεί να μείνει και άλλο μακριά από τις πρώτες θέσεις, επομένως το τρίποντο είναι αναγκαίο.

Την προηγούμενη Κυριακή, δεν έδειξε τίποτα στο Καραϊσκάκη και δίκαια ηττήθηκε με 2-0. Πριν το δεκάλεπτο, έμεινε πίσω στο σκορ με γκολ του Σεμέδο, με την ήττα της να κλειδώνει με το γκολ του Καμαρά. Ο Ολυμπιακός, έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ, ενώ η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά σε κανένα σημείο του αγώνα. Δεν έχει καμία σταθερότητα, είναι μία κρύο και μία ζέστη.

Στατιστικά, έχει από τέσσερα over και under 2,5 και τον ίδιο αριθμό στα γκολ γκολ. Τα αποτελέσματα της στο ημίχρονο είναι 1-5-2. Ο Μάνταλος προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα για δεύτερη σερί μέρα και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά αντίθετα, ο Μπακάκης έκανε ατομικό πρόγραμμα, κάτι που ίσχυσε και για τους Βασίλη Μπάρκα και Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπότος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Ολιβέιρα.

Όπως και πέρυσι στο ΟΑΚΑ

Ο Ατρόμητος, είναι στην έβδομη θέση με 11 βαθμούς και μοιρασμένο απολογισμό στο πρωτάθλημα. Έχει σκοράρει 15 γκολ και δεχτεί 11 τέρματα. Ούτε ο Ατρόμητος χαρακτηρίζεται από σταθερότητα και η θέση του Γιάννη Αναστασίου είναι υπό αμφισβήτηση.

Στα πρώτα τέσσερα ματς της σεζόν, είχε μόνο δύο πόντους, στα τέσσερα πρόσφατα όμως, μετράει τρεις νίκες και μία ήττα. Ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό, όμως την προηγούμενη αγωνιστική, επέστρεψε άμεσα στις νίκες, αφού επιβλήθηκε με 4-0 του αδύναμου Πανιωνίου.Άνοιξε τον χορό των γκολ με εκτέλεση πέναλτι, ενώ είχε τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ. Όσο εύκολα σκοράρει, τόσο εύκολα παραβιάζεται η εστία της.

Συνολικά έχει πέντε στα οχτώ over 2,5 και γκολ γκολ. Τέσσερα παιχνίδια του είχαν πάνω από τέσσερα γκολ. Τίποτα αξιοσημείωτο στο ημίχρονο. Με μοναδική απουσία αυτή του Μάντσον θα πάει στο ΟΑΚΑ ο Ατρόμητος.

ΑΕΚ – Ατρομητος προγνωστικα Super League: Δεν εμπνέει καμία ομάδα εμπιστοσύνη, είναι ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο. Χαμηλά ο άσσος και δεν έχει καμία αξία, ο Ατρόμητος έχει ποιότητα, μεσοεπιθετικά και μπορεί να κάνει την ζημιά , όπως την προηγούμενη σεζόν. Θα πάω με το γκολ γκολ, που μας προσφέρεται σε μεγάλη απόδοση, στο 2,30 και έχει περίσσεια αξία στο στοίχημα στις νόμιμες πλατφόρμες πάμε στοίχημα

ΑΕΚ – Ατρομητος προγνωστικα @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,30 Το βράδυ στην Serie A, στο Μιλάνο διεξάγεται ένα σημαντικό ματς ανάμεσα σε Μίλαν και Λάτσιο. Οι δύο σύλλογοι έχουν σαν στόχο την Ευρωπαϊκή έξοδο και θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για να τα καταφέρουν. Προέρχονται από νίκες και θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους. Το Σαν Σίρο θα είναι γεμάτο και όλο το φίλαθλο κοινό θα δει μία εξαιρετική μονομαχία. Ας δούμε τα Μιλαν – Λατσιο προγνωστικα.

Για 2η συνεχόμενη νίκη η Μίλαν

Η Μίλαν βρίσκεται στην 10η θέση έχοντας κερδίσει μόνο 13 πόντους από τους 10 αγώνες της σεζόν. Τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της.  σεζόν. Είναι επτά βαθμούς μακριά από την τέταρτη θέση και πέντε από την σημερινή αντίπαλο της. Η Μίλαν έχει κατακτήσει 18 πρωταθλήματα στην Ιταλία, αλλά δεν έχει κερδίσει τον τίτλο από το 2010-11. Ήδη έχουν δεύτερο κόουτς στην τεχνική ηγεσία τους, φέτος, ο Στέφανο Πιόλι διορίστηκε τον περασμένο μήνα μετά την απόλυση του Μάρκο Τζανπάολο από τα καθήκοντά του. Ο Πιόλι στα τρία ματς, έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα, κάνοντας την πρώτη νίκη εντός έδρας, με την Σπαλ το βράδυ της Πέμπτης. Το γκολ του Σούσο, ήταν αρκετό για να της δώσει την νίκη.

Η επιτυχία της Πέμπτης μπορεί να αποτελέσει ένα εφαλτήριο, έχουν καλή προϊστορία διότι έχουν κερδίσει τα τρία τελευταία παιχνίδια στην Serie A στο γήπεδο της με την Λάτσιο, συμπεριλαμβανομένης μιας νίκης 1-0 στον αντίστοιχο αγώνα της περασμένης σεζόν. Στατιστικά, έχουν μοιρασμένα αποτελέσματα με πέντε over – under και γκολ γκολ. Μία από τα ίδια στο ημίχρονο.

Ο Ματία Καλντάρα παραμένει μη διαθέσιμος λόγω τραυματισμού στο γόνατο, με τον Πιόλι να μην έχει νέες ανησυχίες για την ομάδα  του, είναι πολύ πιθανόν να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που κέρδισε την Σπαλ.

Για το σερί η Λάτσιο

Η Λάτσιο είναι στην πέμπτη θέση με 18 βαθμούς, τρεις πίσω από την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League. Παραμένει αήττητη στην έδρα της με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Η Λάτσιο αυτή τη στιγμή έχει κερδίσει τρία από τα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων δύο κατά της Φιορεντίνα και του Τορίνο. Μάλιστα, οι παίκτες του Φιλίπο Ιντζάγκι το βράδυ της Τετάρτης, με την Τορίνο κέρδισε με εύκολα 4-0 και ως εκ τούτου θα μπει στον αγώνα της Κυριακής γεμάτοι εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση. Μόνο η Αταλάντα (30) έχει σημειώσει περισσότερα γκολ από τη Λάτσιο (22), ενώ μόνο η Αταλάντα (6), η Ίντερ (8) και η Γιουβέντους (8) έχουν κερδίσει περισσότερους αγώνες.

Ο επιθετικός Τσίρο Ιμόμπιλε είναι σε φουλ φόρμα, σκοράροντας κατά βούληση. Ο 29χρονος έχει 12 γκολ σε μόλις 10 εμφανίσεις πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν, τέσσερις ασίστ, δύο πέτυχε εναντίον του Τορίνο το βράδυ της Τετάρτης. Σίλβιο Προτο και Ρικάρντο Κίσνα αναμένεται και πάλι να χάσουν το ματς. Συνολικά έχει επτά στα δέκα over 2,5, τα πέντε με γκολ γκολ, Πολλά γκολ είχαν και τα πέντε πρόσφατα ματς.

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες:

Μίλαν: Ντοναρούμα; Λεο Ντουάρτε, Μουσάτσιο, Ρομανιόλι, Ερναντέζ, Κεσιέ, Μπενασέρ, Πακουέτα, Τσαλχάνογλου, Πιατέκ, Σούσο

Λάτσιο: Στρακόσια, Ραντού, Ασέρμπι, Πάτρικ, Μαρουσίκ, Μιλινκοβιτς, Καταλντι, Αλμπέρτο, Λούλιτς, Καϊσέδο, Ιμμόμπιλε

Μιλαν – Λατσιο προγνωστικα Serie A: Από νίκες προέρχονται και δύο και θα τα δώσουν όλα για την νίκη, που είναι πολύ ανοικτή, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί. Θα μείνω μακριά από το τελικό αποτέλεσμα και θα ποντάρω στα γκολ. Θα ακολουθήσω το παιχνίδι της Λάτσιο, που σκοράρει και δέχεται εύκολα γκολ καιν θα προτείνω το γκολ γκολ, το οποίο είναι σε απόδοση 1,70 στις νόμιμες πλατφόρμες πάμε στοίχημα

Μιλαν – Λατσιο προγνωστικα@@ Goal Goal σε απόδοση 1,70

Η αγωνιστική στην Γαλλική Ligue 1 ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Σεντ Ετιέν – Μονακό. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά πολύ κοντά στην δεύτερη θέση, αφού στην κατηγορία όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά στην βαθμολογία. Προέρχονται από θετικά αποτελέσματα και αναμένεται μία πολύ όμορφη μάχη, που κάνει τα Σεντ Ετιεν – Μονακο προγνωστικά σχετικά δύσκολα.

Να μείνει αήττητη η γηπεδούχος

Η Σεντ Εετιέν είναι αήττητη από τότε που ο Κλοντ Πυέλ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στις αρχές Οκτωβρίου αλλά μερικά από τα αποτελέσματα δεν ήταν πολύ καλύτερα από αυτά που είχε ο Πριντάντ. Ο Σεντ Ετιέν κέρδισε δύο και έφερε δύο ισοπαλίες από τους τέσσερις αγώνες που έδωσε με τον Πυέλ, αλλά καμία από τις νίκες δεν ήταν υπερβολικά πειστική, και οι δύο ήρθαν στις καθυστερήσεις ενώ οι δύο ισοπαλίες ήταν με την αδύναμη 14η Αμιάν Amiens και την  αδύναμη Ολεξάνδρεια στο Europe League.

Έχει σκοράρει 11 γκολ τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα που είναι έκπληξη, ενώ δύο γκολ και άνω φορές έχει πετύχει σε ένα μόνο από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της. Πολλοί οπαδοί περίμεναν μια ώθηση στις εμφανίσεις όταν διορίστηκε ο Πυέλ, αλλά από την άφιξή του δεν ήταν η αναμενόμενη. Την Πέμπτη πηγαίνει στην Ουκρανία για να αντιμετωπίζει στην Ολεξάνδρεια, για τον όμιλο του Europa Legaue, στον όποιο έχει δύο βαθμούς μετά από τρία ματς. Έχει λίγα παραπάνω under 2,5 και γκολ γκολ, ενώ πέντε ματς είχαν 0-1 σύνολο γκολ. Επίσης, σε πέντε ημίχρονα έχει βρεθεί πίσω στο σκορ.

Σε φόρμα και άνοδο η Μονακό

Η Μονακό βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο, καθώς κερδίζει πρόσφατα, έχοντας 5 νίκες και 14 γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια. Οι άνδρες του Λεονάρντο Ζαρντίμ έχουν καλές εμφανίσεις και είναι η μόνη ομάδα μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν που έχουν πάρει δώδεκα βαθμούς από τα τελευταία δεκαπέντε. Όπως αναφέρθηκε, η εξαιρετικά καλή επίθεση τους ήταν η κύρια πηγή επιτυχίας τους μέχρι στιγμής, σημειώνοντας την δεύτερη καλύτερη επιθετική συγκομιδή στη Λιγκ 1 αυτή τη σεζόν.

Έχουν καταφέρει να υπερκαλύψουν πολλούς από τους αντιπάλους τους τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά η άμυνά τους είναι προβληματική και χρειάζεται βελτίωση εάν θέλουν το κάτι για οτιδήποτε αυτή τη σεζόν. Μόλις σε δύο ματς από τα 11 έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Στατιστικά, μετράει οχτώ στα δέκα over 2,5 και επτά γκολ γκολ. Μάλιστα έξι παιχνίδια της είχαν απάνω από τέσσερα γκολ.

Σεντ Ετιεν – Μονακο προγνωστικά Ligue 1: Αλλοπρόσαλλες ομάδες που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη σε καμία περίπτωση. Τα πάντα είναι ανοικτά, θα δώσω περισσότερη τύχη στο διπλό ακολουθώντας την φόρμα της Μονακό. Λόγω της επίθεσης και της άμυνας της φιλοξενούμενης περιμένω πολλά γκολ και θα ποντάρω στο over 2,5 σε απόδοση 1,70 στις νόμιμες πλατφόρμες πάμε στοίχημα

Σεντ Ετιεν – Μονακο προγνωστικά @@ Over 2,5 σε απόδοση 1,70

Η αγωνιστική ημέρα στην Super League, αρχίζει στον κάμπο, με μία μάχη για την εξάδα. Η Λάρισα υποδέχεται τον ΟΦΗ, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν μία θέση στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Αξιοπρόσεκτη πορεία κάνουν οι δύο ομάδες και αναμένεται μία μάχη με αρκετή ποιότητα, στον καινούργιο χλοοτάπητα στο ΑΕΛ Αρίνα. Ας δούμε τα σημερινά Λαρισα – ΟΦΗ προγνωστικα.

Να βγάλει ποιότητα στο γήπεδο της

Η Λάρισα βρίσκεται στην έκτη θέση της Super League, με ρεκόρ τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Έχει πετύχει 11 γκολ, ενώ οχτώ φορές έχει παραβιαστεί η εστία της. Έχει στόχο την συμμετοχή στην πρώτη εξάδα και γιατί όχι να μην διεκδικήσει μία Ευρωπαϊκή έξοδο.

Τρέχει αήττητο σερί πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Έπειτα από τις ισοπαλίες με ΑΕΚ και Παναιτωλικό, πέρασε με διπλό από το ΟΑΚΑ, επί του Παναθηναϊκού. Στο ΟΑΚΑ, προηγήθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό, εκμεταλλευόμενη το λάθος του Διούδη, ενώ στην αντεπίθεση ο Ουάρντα έκανε το 0-2, μείωσε μόνο σε 1-2 ο Παναθηναϊκός. Είχε σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς στο ματς, χτυπώντας στις αντεπιθέσεις.  Απόλυτα μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ. Τα πέντε ημίχρονα της ήταν ισόπαλα, ενώ μόνο σε ένα ήταν πίσω στο σκορ.

Την Τετάρτη, ηττήθηκε με 3-0 από την Καλαμάτα, στον πέμπτο γύρο του κυπέλλου Ελλάδος. Έδειξε, ότι μάλλον δεν ενδιαφέρεται για τον θεσμό.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά και έτσι δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης. Αναλυτικά η αποστολή: Κρίστινσον, Ρίστιτς, Ασούμπρε, Μπράλιτς, Ζίζιτς, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Σεσέροβιτς, Στάνκοβιτς, Ουάρντα, Χαλκιαδάκη, Ζίφκοβιτς, Καρανίκα, Μιχαήλ, Μόρα και Μπέρτο

Εντυπωσιάζουν οι Κρητικοί

Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Κρητικοί και δίκαια βρίσκονται στην τρίτη θέση με 16 βαθμούς. Στην έδρα τους, έχουν μόνο νίκες, ενώ μακριά από αυτή, μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Τα γκολ της είναι 17 υπέρ και 8 κατά. Προσφάτως, έχουν ηττηθεί μόνο στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό με 2-1.

Την προηγούμενη εβδομάδα, επιβλήθηκε με 2-0 της Ξάνθης, χωρίς να είναι πολύ καλύτερος. Σκόρερ της, είναι οι Ζοάο Φιγκεϊρέδο και Λισάντρο Σεμέδο, στην αρχή και στο τέλος του δεύτερου ημιχρόνου. Η Ξάνθη, έχασε κάποιες ευκαιρίες και με κάποιες άδικες αποφάσεις της διαιτησίας, μπορεί να αισθάνεται αδικημένη από το τελικό αποτέλεσμα. Αν πάρει βαθμό ή βαθμούς και στην Λάρισα, θα αυξήσει τις ελπίδες της για την εξάδα.

Μία από τα ίδια στο κύπελλο ο ΟΦΗ, ηττήθηκε με 2-0 στην Καβάλα, μη θυμίζοντας την ομάδα του πρωταθλήματος. Στατιστικά έχει πέντε στα οχτώ over 2,5 και έξι γκολ γκολ. Στα δύο πρώτα ημίχρονα στο πρωτάθλημα, είχε προηγηθεί, ενώ στα έξι πρόσφατα έληξαν ισόπαλα.

Οι Κρητικοί θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ΑΕΛ, χωρίς τον τιμωρημένο Νέιρα και τον τραυματία Μεγιάδο. Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Σωτηρίου, Ουάλεϊ, Δερμιτζάκης, Μαρινάκης, Μπράουν, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Νάστος, Κοροβέσης, Σουρνάκης, Σακόρ, Στάικος, Ναμπί, Τσιλιανίδης, Ντίνας, Σόουζα, Βαζ, Σεμέντο, Φιγκεϊρέντο και Μάνος.

Λαρισα – ΟΦΗ προγνωστικα Super League: Σχεδόν απόλυτα μοιρασμένες οι αποδόσεις στις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες, με το Χ κάτω από 3,00. Είναι όλα ανοικτά στο ματς και μπορεί να πάει παντού. Θα μείνω μακριά και θα ποντάρω στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Έχουν αμυντικά κενά και οι δύο σύλλογοι και μπορεί εύκολα να βγει το αμφίσκορο, το οποίο είναι σε απόδοση 1,80 στις νόμιμες πλατφόρμες πάμε στοίχημα

Λαρισα – ΟΦΗ προγνωστικα @@ Goal Goal σε απόδοση 1,80

Ο μεγαλύτερος όγκος παιχνιδιών στα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη ήταν χθες, αλλά και σήμερα Κυριακή ότι έχει απομείνει παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον, κυρίως στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και την Serie A. Επιλογές προκύπτουν φυσικά και από την Λα Λίγκα, αλλά και την Μπουντεσλίγκα στα προγνωστικα ποδοσφαιρου

Επικίνδυνη έξοδος στο Λονδίνο για Λέστερ

Mόλις δύο παιχνίδια έμειναν σήμερα στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά είναι και τα δύο αρκετά ανταγωνιστικά. Αρχικά, η εξαιρετική Λέστερ φέτος παίζει στην πάντα επικίνδυνη έδρα της Κρίσταλ Πάλας και το θετικό της σερί τελευταία κινδυνεύει. Προτιμότερο το Goal/Goal στο 1,80. Αργότερα στις 18.30, η Έβερτον υποδέχεται την Τότεναμ, με τις δύο ομάδες να απογοητεύουν πέρα ως πέρα με την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα. Το ματς μπορεί να πάει παντού σε σημείο και στοιχηματικά θα κρατήσουμε αποστάσεις στις νόμιμες πλατφόρμες πάμε στοίχημα.

Ντέρμπι στο «Σαν Σίρο» ανάμεσα στην Μίλαν και την Λάτσιο

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η δράση στην Serie A της Ιταλίας, με αποκορύφωμα το ντέρμπι ανάμεσα στην Μίλαν και την Λάτσιο. Δύο ομάδες ικανές για όλα, όμως οι «ροσονέρι» χρωστούν μετά από καιρό μια καλή νίκη και ο άσος δίνεται 2,85. Στα υπόλοιπα, η Φιορεντίνα έχει εντός έδρας ματς, με αντίπαλο την Πάρμα, αλλά και το προβάδισμα για τον λογικό άσο. Λογικά η Αταλάντα δεν θα συναντήσει προβλήματα απέναντι στην Κάλιαρι, ενώ στην ουρά υπάρχει ο άσος της Τζένοα, με αντίπαλο την Ουντινέζε σε απόδοση 2,05 στις νόμιμες πλατφόρμες πάμε στοίχημα.

Το πάνω χέρι οι φιλοξενούμενοι στην Μπουντεσλίγκα

Δύο ισορροπημένα ματς και στην Μπουντεσλίγκα την Κυριακή και ειδικά το πρώτο χρονικά ανάμεσα στην Φορτούνα Ντίσελντορφ και την Κολωνία. Οι δύο ομάδες πασχίζουν να ξεφύγουν από την ουρά της βαθμολογίας, όμως η Κολωνία παίζει καλύτερα και θα ρισκάρουμε στο διπλό του 2,45. Η φιλοξενούμενη ομάδα δείχνει να έχει το πάνω χέρι και στο άλλο ματς της ημέρας, όπου η Άουγκσμπουργκ φιλοξενεί την σοβαρή φέτος και ανώτερη ομάδα της Σάλκε. Πάντως το παιχνίδι για τους «βασιλικούς μπλε» δεν είναι τόσο εύκολο όσο δείχνουν οι αποδόσεις.

Κερδίζει θέσεις η Βιγιαρεάλ

Το δικό του ξεχωριστό παιχνίδι έχει και το πρωτάθλημα στην Λα Λίγκα της Ισπανίας, όπου η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Μπιλμπάο. Οι δύο ομάδες έχουν επαφή με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά οι γηπεδούχοι λόγω έδρας έχουν το προβάδισμα για τον άσο στο 1,83 στις νόμιμες πλατφόρμες πάμε στοίχημα. Αρκετά αμφίρροπα είναι και τα υπόλοιπα παιχνίδια, όπου θα σταθούμε επίσης στον άσο της Βαγιαδολίδ, με αντίπαλο την Μαγιόρκα. Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί στα άλλα τρία ζευγάρια, όπου η Θέλτα υποδέχεται την Χετάφε, η Λεγκανές την Εϊμπάρ και η Γρανάδα την Σοσιεδάδ.

προγνωστικα ποδοσφαιρου Κρίσταλ Πάλας – Λέστερ goal/goal σε απόδοση 1,80

προγνωστικα ποδοσφαιρου Μίλαν – Λάτσιο άσος σε απόδοση 2,85

προγνωστικα ποδοσφαιρου Τζένοα – Ουντινέζε άσος σε απόδοση 2,05

προγνωστικα ποδοσφαιρου Φορτούνα Ντίσελντορφ – Κολωνία διπλό σε απόδοση 2,45

προγνωστικα ποδοσφαιρου Βιγιαρεάλ – Μπιλμπάο άσος σε απόδοση 1,83