ΑΕΚ vs Παναθηναϊκός, Αθηναϊκό ντέρμπι με κίνητρο

2020-12-06 04:07
Η αγωνιστική στην Super League, περιλαμβάνει το Αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Η γηπεδούχος θέλει να κλείσει τις πληγές της από τον όμιλο του Europa League, ενώ από την άλλη ο Παναθηναϊκός, να κλείσει τις πληγές από το κακό ξεκίνημα και τις άσχημες εμφανίσεις μέχρι τώρα. Η ΚΕΔ όρισε διαιτητή τον 36χρονο, Ιρφάν Πέλιτο, από την πρώτη κατηγορία της UEFA, ο οποίος για πρώτη φορά σφυρίζει ελληνικές ομάδες. Πάμε στα σημερινά ΑΕΚ — Παναθηναικος στοιχημα προγνωστικα.
Stoiximan — Ένας συναρπαστικός κόσμος ΠΑΝΤΑ μαζί σου *| +21
Να αφήσει πίσω της το Europa League
Η ΑΕΚ, βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, οριακά πίσω από Ολυμπιακό Άρη και ΠΑΟΚ και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να απομακρυνθεί από την κορυφή. Μετράει έξι νίκες σε οχτώ παιχνίδια μέχρι τώρα, με γκολ 15 υπέρ και πέντε κατά.
Προέρχεται από αήττητο πέντε αγώνων και τέσσερις συνεχείς νίκες στα πιο πρόσφατα ματς. Κατά σειρά έχει επιβληθεί των ΠΑΣ Γιάννενα, Λάρισα, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης. Την προηγούμενη αγωνιστική, μπόρεσε να φύγει με τρίποντο από την Αρκαδία, ο Μάρκο Λιβάγια (8 συμ./2 γκολ) άνοιξε το σκορ, η Τρίπολη, έφερε το σκορ στα ίσια, αλλά στο δεύτερο μέρος ο Καρίμ Ανσαριφάρντ (8 συμ./4 γκολ), έκανε το 1–2, δίνοντας την νίκη στην ομάδα του. Σήμερα, θα έχει σαφώς δύσκολο έργο, όμως έχει το προβάδισμα για θετικό αποτέλεσμα.
Την Πέμπτη αποχαιρέτησε το Europa League, χάνοντας με 2–4 από την Μπράγκα, πραγματοποιώντας μία κάκιστη εμφάνιση, με πολλά σοβαρά αμυντικά λάθη. Την ερχόμενη Πέμπτη, δίνει τον τελευταία αγώνα, στην Αγγλία με την Λέστερ, χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στο ΟΑΚΑ, μετράει τρία στα τέσσερα over 2,5 και γκολ γκολ.
Ο Ιταλός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζεις τους Μιχάλη Μπακάκη, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Ελντερ Λόπες, οι οποίοι έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.
Στην αποστολή βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς και Ολιβέιρα.
Στη Novibet… γράφεις τη δική σου ιστορία στο παιχνίδι! Με πρωτότυπα στοιχήματα και Live Streaming* |+21
Να συνεχίσει την ανοδική του πορεία
Ο Παναθηναϊκός, με μόλις τρεις νίκες σε δέκα ματς, δικαίως είναι στην μέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, δέκα μακριά από την πρώτη θέση. Το ρεκόρ του είναι τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με ίδια γκολ εννιά υπέρ και κατά.
Έπειτα από τις ήττες, από Ατρόμητο και Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, μπόρεσε να επιστρέψει στις νίκες, κερδίζοντας τον Παναιτωλικό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Τα γκολ του Φεντερίκο Μακέντα (10 συμ./3 γκολ) και ένα αυτογκολ του έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων, η μείωση του σκορ, στο τέλος, δεν τον προβλημάτισε καθόλου. Οι εμφανίσεις του ακόμα, κινούνται με μέτρια επίπεδα και πρέπει να ανεβάσει την απόδοση του, σύντομα, αν θέλει να διεκδικήσει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Στατιστικά, έχει οχτώ στα δέκα under 2,5, όπου μόνο ένα παιχνίδι του έληξε με πάνω από τρία γκολ. Στην αποστολή και στην ενδεκάδα ua e;inai ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ, Σέχου και θεραπεία ο Σαβιέρ.
H 22μελής αποστολή, αποτελείται από τους, Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Τζαβίδας, Μαουρίσιο.
ΑΕΚ — Παναθηναικος στοιχημα προγνωστικα Super League: Τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Παναθηναϊκός, έχουν θέματα να λύσουν και η νικήτρια ομάδα, θα έχει επιπλέον χρόνο, για την επίλυση τους. Η γηπεδούχος, θα έχει επιπλέον κούραση και κακή ψυχολογία από την ήττα με τους Πορτογάλους. Αναμένω παιχνίδι μεσαίας γραμμής, οι άμυνες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και θα προτείνω τα λίγα γκολ, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,55 στην ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan
Η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Γούλβς στο Άνφιλντ. Οι Reds μοιράζονται την θέση με την Τότεναμ μετά από 10 γύρους. Και οι δύο ομάδες έχουν 21 πόντους, ενώ η Τσέλσι έναν παραπάνω με ένα παιχνίδι περισσότερο. Η Τότεναμ θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου νωρίτερα την Κυριακή. Για πρώτη φορά από τότε που στέφθηκε πρωταθλητής της Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ θα παίξει μπροστά στους οπαδούς της — μόνο 2.000 «πιο τυχεροί» υποστηρικτές θα έρθουν στο Άνφιλντ. Ας δούμε τα σημερινά Λιβερπουλ — Γουλβς στοιχημα προγνωστικα.
Stoiximan — Ένας συναρπαστικός κόσμος ΠΑΝΤΑ μαζί σου *| +21
Λαβωμένοι από τραυματισμούς η Λίβερπουλ
Η Λίβερπουλ ήταν σε καλή κατάσταση στην Premier League μέχρι την τελευταία εβδομάδα. Οι Κόκκινοι έχασαν δύο πόντους εναντίον της Μπράιτον στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ο Ντιόγκο Ζότα (8 συμ./5 γκολ) εξασφάλισε το προβάδισμα με 1–0, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τη νίκη καθώς οι Γλάροι έλαβαν μια αμφιλεγόμενη ποινή πέναλτι.
Προηγουμένως, η Λίβερπουλ κατάφερε να νικήσει την Λέστερ Σίτι με 3: 0. Την Τρίτη οι άντρες του Κλοπ κέρδισαν 1–0 τον Άγιαξ στο Champions League και εξασφάλισαν την πρώτη θέση στο γκρουπ. Ήταν ένας αγώνας όπου τρεις έφηβοι — Κουίβιν Κέλεχερ, Κέρτις Τζόουνς και Νέκο Γουίλιαμς — ήταν στο επίκεντρο. Ο τερματοφύλακας Κέλεχερ ήταν εξαιρετικός ανάμεσα στα γκολπόστ, ενώ ο Τζόουνς σκόραρε χάρη στην ασίστ του Γουίλιαμς.
Πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι θετική μετά τη σημαντική νίκη, αλλά ο Κλοπ εξακολουθεί έχει τεράστια προβλήματα τραυματισμού. Όπως ίσως γνωρίζετε, ο βασικός αμυντικός Φίρχιλ φαν Ντάικ (5 συμ./1 γκολ) υπέστη ζημιά στους συνδέσμους στα γόνατα και θα παραμεριστεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αλλά υπάρχουν περισσότερα, ιδιαίτερα στην άμυνα. Τέσσερις από τους πέντε τακτικούς αμυντικούς είναι εκτός. Ο τερματοφύλακας Άλισον Μπέκερ (8 συμ.) θα χάσει ένα ακόμα ματς, ο Τζο Γκόμεζ (7 συμ.) θα μείνει εκτός για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με τραυματισμό στο γόνατο, ενώ αυτός ο αγώνας έρχεται πολύ νωρίς για τον δεξιό μπακ Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ (8 συμ.).
Επιπλέον, το Τιάγκο Αλκάνταρα (2 συμ.) παραμένει στο περιθώριο τουλάχιστον για μια εβδομάδα. Θα είναι επίσης χωρίς τους Τζέιμς Μίλνερ (8 συμ.), Σερντάν Σακίρι (2 συμ./1 ασίστ) και Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν.
Στη Novibet… γράφεις τη δική σου ιστορία στο παιχνίδι! Με πρωτότυπα στοιχήματα και Live Streaming* |+21
Θα δαγκώνουν οι Λύκοι
Η Γουλβς βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας με 17 πόντους. Η φόρμα της είναι καλή, έχουν μια νίκη και μία ισοπαλία στους δύο τελευταίους αγώνες. Πρώτα έμεινα στην ισοπαλία 1–1 με την Σαουθάμπτον. Ο Θίο Γουόλκοτ έβαλε τους Αγίους μπροστά στο 58ο λεπτό, ωστόσο, ο Πέντρο Νέτο (10 συμ.3 γκολ/2 ασίστ) ισοφάρισε με 15 λεπτά, ακολουθώντας την επαναφορά του σουτ του Ραούλ Χιμένες (10 συμ./4 γκολ).
Το περασμένο Σαββατοκύριακο νίκησε την Άρσεναλ με 2–1. Ακόμα περισσότερο, η νίκη αποκτήθηκε μακριά από την έδρα της. Ο Πέντρο Νέτο σημείωσε το πρώτο γκολ από κοντινή απόσταση στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου. Οι Κανονιέρηδες ισοφάρισαν μόλις τρία λεπτά αργότερα, αλλά οι Λύκοι ήταν η καλύτερη ομάδα καθ ‘όλη τη διάρκεια και επανέφεραν το προβάδισμα μέσω του Ντανιέλ Ποντένσε (9 συμ./2 γκολ/2 ασίστ).
Ο Νέτο έχει σημειώσει τρία γκολ σε 10 εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ αυτήν τη σεζόν, όσα κατόρθωσε σε 29 παιχνίδια στον διαγωνισμό την περασμένη περίοδο. Ωστόσο, ο αγώνας επισκιάστηκε από έναν άσχημο τραυματισμό στο κεφάλι του επιθετικού Ραούλ Χιμένες. Θα μείνει εκτός για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ο τεχνικός διευθυντής Νούνο Εσπίριτο Σάντο θα είναι επίσης χωρίς τον Τζόνι Κάστρο, αλλά ο Ρομέν Σαΐς (6 συμ./1 γκολ) είναι και πάλι διαθέσιμος μετά την ανάρρωση από τον Κορονοϊο.
Λιβερπουλ — Γουλβς στοιχημα προγνωστικα Premier League: Περιμένω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο Άνφιλντ. Η Λίβερπουλ έχει ένα ισχυρό επιθετικό τρίο, τώρα μεταμορφωμένο σε κουαρτέτο — ο Σαλάχ, ο Φιρμίνο, ο Μανέ και ο Ζότα όπου είναι όλοι σε θέση να σκοράρουν. Αλλά την ίδια στιγμή οι Κόκκινοι έχουν μειονεκτήματα στην άμυνα — τέσσερις από τους πέντε βασικούς αμυντικούς είναι τραυματισμένοι. Η αυτοπεποίθηση των Λύκων είναι πολύ υψηλή αφού νίκησε την Άρσεναλ την περασμένη εβδομάδα. Είμαι βέβαιος ότι θα σκοράρουν στο Άνφιλντ, με την Λίβερπουλ μα μετράει οχτώ στα δέκα γκολ γκολ. Το αμφίσκορο είναι σε απόδοση 1,78 στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop
Ο ΠΑΟΚ εν μέσω Ευρωπαϊκών αναμετρήσεων, υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, με στόχο, τι άλλο από την νίκη. Ο Δικέφαλος δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσει επαφή με τους δύο πρωτοπόρους, ενώ ο Αστέρας έχει σαν στόχο την είσοδο του στην εξάδα. Θα γίνει μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, κάνοντας ενδιαφέροντα παράλληλα τα ΠΑΟΚ — Αστερας Τριπολης στοιχημα προγνωστικα.
Επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ, μετά τον αποκλεισμό από το Europa League, θα έχει το μυαλό του μόνο στο πρωτάθλημα. Είναι αήττητος, με έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες μέχρι τώρα, έχοντας βρει δίχτυα 16 γκολ και δεχτεί πέντε τέρματα. Σε τέσσερα εντός έδρας ματς, έχει μία βαθμολογική απώλεια και δεχτεί μόλις δύο γκολ.
Προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και διεκδικεί την πέμπτη σήμερα. Την προηγούμενη εβδομάδα, είχε εύκολο έργο, κερδίζοντας την Λαμία με 0–2. Σκόρερ ο νεαρός Χρήστος Τζόλης (9 συμ./2 γκολ/1 ασίστ) και ο αρχηγός Άντρε Βιειρίνια (2 συμ./1 γκολ). Την επόμενη αγωνιστική, υπάρχει το ντέρμπι της πόλης, όπου θα δοκιμαστεί με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Την Πέμπτη, έχασε στην Κύπρο από την Ομόνοια και απώλεσε τις ελπίδες πρόκρισης από το Europa League. Έκανε μέτρια εμφάνιση, ισοφάρισε προσωρινά, όμως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή και τελικά ηττήθηκε με 2–1. Την Πέμπτη υποδέχεται την Γρανάδα, σε ένα αδιάφορο ματς για τον ΠΑΟΚ, σε αντίθεση με την Γρανάδα, που θέλει την νίκη για την πρώτη θέση του ομίλου.
Μοιρασμένα τα αποτελέσματα του στα σύνολο γκολ. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει στη διάθεση του τον τραυματία Αντελίνο Βιεϊρίνια τους Ζαμπά και Μιχάι αλλά τον Άντριαν Περέιρα που ταλαιπωρείται από ίωση. Ο προπονητής του Δικέφαλου άφησε εκτός αποστολής τους Φερνάντο Βαρέλα, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ — και τους νεαρούς Λύρατζη και Βρακά.
Έτσι την αποστολή αποτελούν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Νινούα , Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σβιντέρσκι, Τσόλακ και Κούτσιας.
Απειλούν οι Τριπολιτσιωτες
Ο Αστέρας Τρίπολης, είναι οριακά εκτός εξάδας και κάθε πόντος είναι σημαντικός, στην μάχη για τα πλεϊ οφ. Έχει μοιρασμένα αποτελέσματα αλλά και γκολ μέχρι τώρα σε εννέα παιχνίδια.
Δεν έχει νίκη στα τέσσερα πρόσφατα ματς, από τα οποία έχει πάρει δύο πόντους. Ισόπαλος ήρθε με την Λαμία εκτός έδρας και τον Απόλλων Σμύρνης στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Στο ίδιο γήπεδο την περασμένη εβδομάδα, ηττήθηκε από την ανώτερη ΑΕΚ, με τελικό σκορ 1–2. Εξίσου δύσκολο είναι η σημερινή αναμέτρηση, τις επόμενες εβδομάδες στρώνει το αγωνιστικό του πρόγραμμα.
Στατιστικά τέσσερα ματς, είχαν σύνολο γκολ 0–1 γκολ. Στην προϊστορία, ο ΠΑΟΚ στα πέντε πρόσφατα, έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, η τελευταία νίκη του Αστέρα ήταν το μακρινό 2012. Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Χερόνιμο Μπαράλες, αλλά και ο Λουίς Φερνάντεζ, με τον Σέρβο προπονητή να παίρνει μαζί του στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά στην Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψουν οι: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεζ, Πέπε Καστάνιο, Κώτσιρας, Άλβαρεζ, Βαλιέντε, Λέο Τιλίκα, Μπόρχα Φερνάντεζ, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Γκόμεθ, Τζίμας, Ριέρα, Σίτο, Ρέγκις και Αλί Μπαμπά.
ΠΑΟΚ — Αστερας Τριπολης στοιχημα προγνωστικα Super League: Οι γηπεδούχοι, θα έχουν επιπλέον κούραση, όμως αντίθετα, έχει περισσότερη ποιότητα από τους αντιπάλου του. Θα το παλέψει ο Αστέρας, όμως δύσκολα θα κάνει την έκπληξη, περιμένω ο ΠΑΟΚ, να βρει τον τρόπο να κερδίσει. Θα προτείνω στο combo bet άσσου και under 4,5 σε απόδοση 1,65 στην σελίδα στοιχημάτων Interwetten
Η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες στην κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας, με τους πρωτοπόρους να ταξιδεύουν στο Αλαβές την Κυριακή το βράδυ. Η ομάδα του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ είναι επί του παρόντος ένα πάνω από την δεύτερη θέση, στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η Αλαβές κατέχει τη 13η θέση και βρίσκεται σε αήττητο πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα. Δύσκολα τα σημερινά Αλαβες — Σοσιεδαδ στοιχημα προγνωστικα.
Stoiximan — Ένας συναρπαστικός κόσμος ΠΑΝΤΑ μαζί σου *| +21
Με ψυχολογία η Αλαβές
Η Αλαβές είναι αουτσάιντερ για την σημερινή αναμέτρηση της Κυριακής, αλλά ο σύλλογος των Βάσκων θα είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση μετά από νίκη 2–1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο Λούκας Πέρεθ (9 συμ./3 γκολ/2 ασίστ) και ο Χοσελού (10 συμ./2 γκολ) σημείωσαν τα γκολ εναντίον της Ρεάλ, και η ομάδα του Πάμπλο Ματσίν θα προσπαθήσει τώρα να διεκδικήσει ένα άλλο τεράστιο αποτέλεσμα ενάντια στους σημερινούς ηγέτες του πρωταθλήματος.
Η Αλαβές τερμάτισε 16η στην Ισπανία την περασμένη σεζόν, και υπήρχαν ενδείξεις στα πρώτα στάδια της περιόδου 2020–21 ότι θα μπορούσε να είναι μια μακρά και δύσκολη σεζόν για τον σύλλογο.
Ήταν εντυπωσιακή από τότε που έχασε από την Έλτσε στις 18 Οκτωβρίου, ωστόσο, πήρε δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες από τους πέντε τελευταίους αγώνες, συμπεριλαμβανομένης της ισοπαλίας με τη Μπαρτσελόνα και νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Στο γήπεδο της έχει πέντε στα έξι under 2,5.
Η Αλαβές δεν έχει καμία ανησυχία απουσιών και δεν θα ήταν έκπληξη να δούμε τον κόουτς να επιλέγει την ίδια αρχική σύνθεση, με την προηγούμενη αναμέτρηση με τους Μαδριλένους. XI για το διαγωνισμό αυτό το Σαββατοκύριακο.
Να βγάλει την ποιότητας της
Η Σοσιεδάδ, εν τω μεταξύ, ηγείται στην La Liga της Ισπανίας, έχοντας κερδίσει επτά ματς, τρεις ισοπαλίες και έχασε ένα παιχνίδι από τους 11 αγώνες της φετινής σεζόν για να συγκεντρώσει 24 πόντους. Η ομάδα των Βάσκων είναι επί του παρόντος ένα πόντο μακριά από τη δεύτερη θέση της Ατλέτικο Μαδρίτης στη κορυφή, αν και η ομάδα του Ντιέγκο Σιμόνε έχει δύο παιχνίδια λιγότερα, πράγμα που σημαίνει ότι η Ατλέτικο, μπορεί να την προσπεράσει. Πρέπει να είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα.
Η Σοσιεδάδ είχε κερδίσει έξι συνεχόμενους αγώνες πρωταθλήματος προτού μοιραστεί τους πόντους με την Βιγιαρεάλ το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ έρχεται στην αναμέτρηση της Κυριακής μετά από ισοπαλία 2–2 με τη Ριέκα στο Europa League την Πέμπτη.
Η ομάδα της Αλγκουαθίλ είναι αυτή τη στιγμή δεύτερη στο γκρουπ, αλλά η θέση της στον νοκ άουτ του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού είναι αμφίβολη πριν από το απίστευτα δύσκολο ταξίδι της επόμενης εβδομάδας στη Νάπολη. Θα έχουν σίγουρα και το μυαλό τους στο τελευταίο τους παιχνίδι στη Νάπολη, αλλά ένα κακό αποτέλεσμα εναντίον της Αλαβές θα μπορούσε να τους ρίξει από την πρώτη θέση.
Η Σοσιεδάδ, θα είναι χωρίς τη Λούκα Σανγκάλι λόγω τραυματισμού, ενώ οι Ασιέρ Ιγιαραμέντι και Αρίτζ Ελουστόντο (10 συμ.) είναι απίθανο να συμμετάσχουν στο ματς. Ο επικεφαλής προπονητής αναμένεται να κάνει αλλαγές από την ομάδα που ξεκίνησε στον Europa League της Πέμπτης, με τους Γουίλιαν Χοσέ (7 συμ./2 γκολ), Πορτού (11 συμ./4 γκολ/2 ασίστ) και Αντόνι Γκοροσαμπέλ (8 συμ. /1 ασίστ) να ξεκινήσουν πάλι.
Αλαβες — Σοσιεδαδ στοιχημα προγνωστικα La Liga: Η Ρεάλ Σοσιεδάδ βρίσκεται εν μέσω δύσκολών και απαιτητικών αναμετρήσεων και επιπλέον θα συναντήσει μια ομάδα σε καλή φόρμα. Δεν θα ήταν έκπληξη το να βλέπουμε ισοπαλία την Κυριακή το βράδυ, αλλά θα ακολουθήσω τους φιλοξενούμενους, που δείχνουν να έχουν ποιότητα να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες της Αλαβές και να έχουν υψηλές βλέψεις. Το δύσκολο διπλό είναι σε απόδοση 1,95 στην σελίδα στοιχημάτων ιντερβετεν
Η Μετς φιλοξενεί την Λυών στην Ligue 1 την Κυριακή με τους φιλοξενούμενους να χρειάζονται νίκη για να διατηρήσουν τουλάχιστον το μικρό χάσμα από την κορυφή της βαθμολογίας τραπεζιού μεταξύ των ίδιων και των ηγετών του πρωταθλήματος Παρί Σεν Ζερμέν, τους οποίους θα αντιμετωπίσουν το επόμενο Σαββατοκύριακο. Η Μετς είναι στην μέση του βαθμολογικού πίνακα και προέρχεται από αρνητικά αποτελέσματα. Πάμε χωρίς χρονοτριβή στα Μετς — Λυων στοιχημα προγνωστικα.
Stoiximan — Ένας συναρπαστικός κόσμος ΠΑΝΤΑ μαζί σου *| +21
Σε πτώση η γηπεδούχος
Έχοντας δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί οκτώ αγώνων, η Μετς υπέκυψε στην πρώτη της ήττα από τότε που έχασε από την πρωτοπόρο Παρί στα μέσα Σεπτεμβρίου με την έκπληξη ήττα 2–0 εντός έδρας από την Μπρεστ το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Ο μακροχρόνιος τραυματισμός του κορυφαίου σκόρερ Ιμπραχίμα Νιάν (6 συμ./6 γκολ) φάνηκε να έχει επηρεάσει τους οικοδεσπότες, οι οποίοι δεν κατάφεραν να μετατρέψουν την κυριαρχία τους από την άποψη του αριθμού των τελικών προσπαθειών για γκολ σε κάτι πιο απτό. Τα γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο αποδείχτηκαν αρκετά για να σφραγίσουν τους τρεις πόντους στους αντιπάλου της, οι οποίοι πέρασαν την Μπρεστ πάνω από τον Μετς, με τον Φρεντερίκ Αντονετί να απορεί πώς η ομάδα του απέτυχε να σκοράρει.
Εξακολουθεί να ισχύει ότι μόνο ο Νιάν, με έξι γκολ στο πρωτάθλημα στους έξι αγώνες του πριν από τη διάρρηξη του συνδέσμου του, έχει σκοράρει περισσότερα από ένα γκολ πρωταθλήματος για την ομάδα του Αντονετί αυτή τη σεζόν. Αυτό πρέπει σίγουρα να διορθωθεί σύντομα εάν θέλουν να αποφύγουν να γλιστρήσουν πιο κάτω στην βαθμολογία. Μόνο δύο παιχνίδια της, από τα 12 είχαν πάνω από δύο γκολ.
Ο Νιάν είναι απίθανο να επιστρέψει μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον Κεβίν Ν’ Ντοράμ να είναι επίσης μακροχρόνιος απόντας μετά από χειρουργική επέμβαση στον Αχίλλειο τένοντα. Ο τεχνικός Αντονετί ίσως να μπει στον πειρασμό να αναμίξει τα πράγματα μετά την απογοητευτική ήττα το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Στη Novibet… γράφεις τη δική σου ιστορία στο παιχνίδι! Με πρωτότυπα στοιχήματα και Live Streaming* |+21
Κομβικό ματς για την Λυών
Μετά από μια αργή έναρξη της σεζόν για τη Λυών, ίσως επηρεασμένη από τον ψυχικό και σωματικό αντίκτυπο της εξέλιξης τους να φτάσουν στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ τον Αύγουστο, η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία έχει βελτιωθεί αισθητά τις τελευταίες εβδομάδες.
Πράγματι, η άνετη νίκη 3–0 επί της Ρεμς το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη της Λυών, έχοντας παραμείνει αήττητη στα εννέα τελευταία παιχνίδια. Μια ήττα και ισοπαλία στους δύο τελευταίους αγώνες της Παρί βοήθησε την ομάδα της Γακρσία να μειώσει το βαθμολογικό χάσμα από στους πρωταθλητές.
Αφού έδειξε τις ικανότητες του στο Τσάμπιονς Λιγκ τον Αύγουστο, ο Καρλ Τοκό Εκαμπί (10 συμ./5 γκολ/2 ασίστ) αποδεικνύεται ότι είναι πιο συνεπής επιθετικός για την ομάδα του σε αυτήν την σεζόν, με το πρώτο γκολ εναντίον της Ρεμς την περασμένη εβδομάδα να είναι το πέμπτο χτύπημα του πρωταθλήματος σε εννέα συμμετοχές. Με τους επιθετικούς Μέμφις Ντεπάι (12 συμ./5 γκολ/4 ασίστ) και Μούσα Ντεμπελέ (12σ υμ./1 γκολ), η Λυών δεν είναι ποτέ πιθανό να μην έχει γκολ.
Στο άλλο άκρο ο κόουτς Γκαρσία προσπαθήσει να τελειοποιήσει την ομάδα του, είναι με δύο ματς χωρίς να δεχτεί γκολ, με σαφής αμυντική βελτίωση. Φαίνεται να είναι σε αξιοζήλευτη θέση να μην έχει τραυματισμούς ή τιμωρίες για να αντιμετωπίσει, οπότε μπορεί να πάει με την ίδια ομάδα που είχε τόσο καλή απόδοση έναντι της Ρεμς την προηγούμενη εβδομάδα.
Μετς — Λυων στοιχημα προγνωστικα Ligue 1: Περιμένουμε μια αρκετά άνετη νίκη για μια ομάδα της Λυών που είναι γεμάτη σκόρερ, σε αντίθεση με την Μετς που αγωνίζεται χωρίς τον τραυματισμένο κορυφαίο σκόρερ Νιάν. Οι τριπλέτα Εκαμπί, Ντεπαϊ και Ντεμπελέ είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για όλες τις ομάδες, κάτι που θα βοηθήσει την ομάδα του Γκαρσία να δημιουργήσει μια τέταρτη διαδοχική νίκη πριν από την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν το επόμενο Σαββατοκύριακο. Το διπλό μας δίνεται σε απόδοση 1,60 στην στοιχηματική πλατφόρμα Stoiximan