Στις λεπτομέρειες η πρόκριση για Ιρλανδία και Δανία

2017-11-14 01:15

Γεία χαρά σε όλους, ολοκληρώνονται σήμερα οι αγώνες μπαράζ στην Ευρωπαϊκή ζώνη, όπου πλέον μένει μία θέση για την τελική φάση του θεσμού. Χτες, η Ιταλία τελικά δεν τα κατάφερε να προκριθεί στο επόμενο Μουντιάλ, έμεινε στην λευκή ισοπαλία με την Σουηδία, όπου με το 1-0 του πρώτου ματς, πήρε μία μεγάλη πρόκριση, πανάξια και απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Σήμερα, η Ιρλανδία υποδέχεται την Δανία, για μία θέση, αφού όλα είναι ανοικτά μετά το αποτέλεσμα του πρώτου ματς, ας δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος Ιρλανδία – Δανία, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Μάχη εσχάτων για Ιρλανδία και Δανία

Η Ιρλανδία υποδέχεται την Δανία, σε μία μονομαχία που θα δώσει το τελευταίο εισιτήριο του Μουντιάλ 2018, η πρόκριση είναι ακόμα ανοικτή, χωρίς να υπάρχει ένα μεγάλο φαβορί από αυτή την αναμέτρηση.

Στο πρώτο ματς στην Δανία, οι δύο ομάδες έμειναν στην λευκή ισοπαλία, παλεύοντας με όλες τις δυνάμεις τους. Η Δανία με την βοήθεια της έδρας, ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, είχε κατοχή μπάλας 68%, αλλά και 11 τελικές για γκολ, πέντε στην εστία, έναντι πέντε της Ιρλανδίας. Για άλλη μία φορά η Ιρλανδία βασίστηκε στην δύναμη της άμυνας της.

Η Ιρλανδία στον όμιλο σε δέκα ματς, δέχτηκε μόνο έξι τέρματα, ενώ στην έδρα της, είχε απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας σκοράρει τέσσερις φορές και δεχτεί δύο τέρματα. Και τα πέντε εντός έδρας παιχνίδια ήταν under 2,5, δέχτηκε ένα τέρμα από την Σερβία και ένα από την Αυστρία.

Η αποστολή της για τα μπαράζ του Μουντιάλ είναι η παρακάτω:

Τερματοφύλακες:Ντάρεν Ράντολφ (Μίντλεσμπρο), Κίρεν Γουέστγουντ (Σέφιλντ Γούντσντεϊ), Ρομπ Έλιοτ (Νιούκαστλ), Κόλιν Ντόιλ (Μπράντφορντ)

Αμυντικοί: Τζον Ο’Σέι (Σάντερλαντ), Στίβεν Γουόρντ (Μπέρνλι), Πολ ΜακΣέιν (Ρέντινγκ), Κίραν Κλαρκ (Νιούκαστλ), Σάιρους Κρίστι (Μίντλεσμπρο), Σέιν Ντάφι (Μπράιτον), Κέβιν Λονγκ (Μπέρνλι), Ματ Ντόχερτι (Γουλβς)

Μέσοι: Έιντεν ΜακΓκίτι (Σάντερλαντ), Γκλεν Γουίλαν (Άστον Βίλα), Τζέιμς ΜακΚλιν (Γουέστ Μπρομ), Γουές Χούλαχαν (Νόριτς), Ρόμπι Μ,πρέιντ και Τζεφ Χέντρικ (Μπέρνλι), Ντέιβιντ Μέιλερ (Χαλ), Χάρι Άρτερ (Μπόρνμουθ), Κάλουμ Ο’Ντόουντα (Μπρίστολ Σίτι), Γιούναν Ο’Κέιν (Λιντς), Κόνορ Χούρικεϊν (Άστον Βίλα)

Επιθετικοί: Σέιν Λονγκ (Σαουθάμπτον), Ντάριλ Μέρφι (Νότιγχαμ Φόρεστ), Στοκ Χόγκαν (Άστον Βίλα), Έιντεν Ο’Μπράιεν (Μίλγουολ)

Από την άλλη η Δανία στον όμιλο σε δέκα ματς δέχτηκε οχτώ τέρματα, δείχνοντας καλή αμυντική λειτουργία, σχεδόν σε όλα τα ματς. Εκτός έδρας, είχε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα από την εξαιρετική Πολωνία, τα γκολ της ήταν δέκα υπέρ και πέντε κατά. Εκτός έδρας, κέρδισε εύκολα μόνο τις αδύναμες Καζανκστάν και Αρμενία.

Η αποστολή της για τις δύο αναμετρήσεις των μπαράζ είναι η εξής:

Τερματοφύλακες: Κάσπερ Σμάιχελ (Λέστερ), Φρέντερικ Ρένοβ (Μπρέντμπι), Γιόνας Λεσλ (Χάντερσφιλντ)

Αμυντικοί: Σίμον Κιερ (Σεβίλλη), Αντρέας Μπιέλαντ (Μπρέντφορντ), Πέτερ Άνκερσεν (Κοπεγχάγη), Γιάνικ Βέστεργκααρντ (Γκλάντμπαχ), Αντρέας Κρίστενσεν (Τσέλσι), Ματίας Γέργκενσεν (Χάντερσφιλντ), Γενς Λάρσεν (Ουντινέζε), Γιόνας Κνούντσεν (Ίπσουιτς)

Μέσοι: Βίλιαμ Κβιστ (Κοπέγχάγη), Κρίστιαν Έρικσεν (Τότεναμ), Λάσε Σένε (Άγιαξ), Τόμας Ντιλέινι (Βέρντερ), Πιόνε Σίστο (Θέλτα), Μίκε Γένσεν (Ρόσενμποργκ), Λούκας Λεράγκερ (Μπορντό)

Επιθετικοί: Νίκλας Μπέντνερ (Ρόσενμποργκ), Νίκολαϊ Γέργκενσεν (Φέγενοορντ), Γιουσούφ Πόουλσεν (Λειψία), Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ (Μίντλεσμπρο), Βίκτορ Φίσερ (Μάιντς), Αντρέας Κορνέλιους (Αταλάντα)

Betcatalog προγνωστικά στοιχήματος Ιρλανδία – Δανία: Όπως έγινε σε όλα τα ματς των μπαράζ αλλά και στην πρώτη αναμέτρηση στην αντίθετη έδρα, έδειξε ότι οι ομάδες θα είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικές στην άμυνα, διότι ένα γκολ, μπορεί να αλλάξει σημαντικά τις ισορροπίες, οι δύο ομάδες, ειδικά η Ιρλανδία διαθέτουν πολύ καλές αμυντικές γραμμές και θα δώσουν όλα για την πρόκριση, περιμένω πολύ κλειστό παιχνίδι με λίγες φάσεις και η πρόκριση να κριθεί στο γκολ, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,40, ενώ η ισοπαλία στο ημίχρονο είναι σε απόδοση 1,75 στον Stoiximan.gr, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.

Προγνωστικά στοιχήματος Ιρλανδία – Δανία Ιρλανδία – Δανία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,40

Ιρλανδία – Δανία @@ Χ ημίχρονο σε απόδοση 1,75