Ρόμα vs Ίντερ

2024-02-10 05:39

Η πέμπτη Ρόμα θα υποδεχθεί την κορυφαία Ίντερ στο στάδιο Ολίμπικο το απόγευμα του Σαββάτου. Οι Ρωμαίοι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, τρεις νίκες στα τρία τελευταία ματς από τότε που ο Ντανιέλε ντε Ρόσι πήρε την ομάδα.

Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες αποφάσισαν να απολύσουν τον προπονητή Μουρίνιο μετά τα κακά αποτελέσματα αυτή τη σεζόν. Ο Ντε Ρόσι είναι πολύ γνωστός στους φιλάθλους καθώς έπαιξε 616 φορές για τον σύλλογο κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής του καριέρας.

Οι φίλαθλοι τον στηρίζουν, ακόμα και οι παίκτες έχουν ωραία λόγια και θετική εμπειρία. Προφανώς, αυτό έκανε τον Μουρίνιο να «ζηλέψει» και άφησε ένα δαχτυλίδι που του δόθηκε από την ομάδα της Ρόμα μετά τη νίκη της στο Europa Conference League μέσα στο ντουλάπι του Λορέντζο Πελεγκρίνι στο προπονητικό της γήπεδο στην Τριγκόρια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να ένιωσε προδομένος από τους παίκτες, κάτι που το θεωρώ λάθος. Ωστόσο, ο Ντε Ρόσι ξεκίνησε πολύ καλά και το κλίμα στην ομάδα είναι θετικό. Έχει διαθέσιμους τους περισσότερους παίκτες του, αλλά ο Εβάν Ντικά και ο Σαρντάρ Αζμούν βρίσκονται σε διεθνή καθήκοντα, ενώ ο Τάμι Έιμπραχαμ και ο Κρις Σμόλινγκ είναι θύματα μακροχρόνιων τραυματισμών.

Η Ίντερ είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα με τέσσερις βαθμούς πλεονέκτημα έναντι της δεύτερης Γιουβέντους. Η πραγματική φόρμα είναι καλή, έχει 8 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 9 ματς στη Serie A.

Η Ίντερ έχει ήδη κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο αυτή τη σεζόν, το Supercoppa στη Σαουδική Αραβία. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, ενώ η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι πολύ υψηλή. Το περασμένο Σαββατοκύριακο κέρδισε τη Γιουβέντους με 1–0.

Η Ίντερ ενίσχυσε την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και συνεχίζει να προχωρά συστηματικά προς το επόμενο Scudetto. Οι άνδρες του Σιμόνε Ιντζάγκι είναι τα μεγαλύτερα φαβορί για τον τίτλο. Η Ίντερ πάει στο Ολίμπικο με βέλτιστη σύνθεση και με μεγάλη διάθεση αφού κέρδισε τους βασικούς αντιπάλους. Οι Νερατζούρι έχουν βρει το δίχτυ και στους 22 αγώνες τους στην κορυφή της σεζόν. Ο προπονητής Σιμόνε Ιντζάγκι κάνει φανταστική δουλειά και οι οπαδοί τον αγαπούν. Έχει σχεδόν μια πλήρη ομάδα για να διαλέξει, μόνο δύο παίκτες αποκλείονται — ο Χουάν Γκιγιέρμο Κουαντράδο και ο Ντάβιντε Φρατέζι. Ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ θα πρέπει να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής μαζί με τον Μάρκους Τουράμ.

Πρόβλεψη Ρόμα — Ίντερ:

Η Ρόμα είναι σε εξαιρετική φόρμα, παίζει πολύ καλύτερα από τότε που πήρε την ομάδα ο Ντανιέλε ντε Ρόσι. Οδήγησε την ομάδα τρεις φορές και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά — η Ρόμα κέρδισε την Ελλάς Βερόνα, τη Σαλερνιτάνα και την Κάλιαρι. Θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τη νικητήρια σειρά, αν και δεν θα είναι απλό. Η Ίντερ έχει σερί έξι νικών σε όλες τις διοργανώσεις και πιστεύω ότι θα κερδίσει. Η ποιότητα είναι με το μέρος τους.

Ρόμα vs Ίντερ Pick: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες — Ναι @ 2,03 στις εταιριες στοιχηματων