Όλα ανοικτά στο Champions League

2019-10-23 04:38

 Για τον έκτο όμιλο, στο Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα, διεξάγεται μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Ίντερ υποδέχεται την Ντόρτμουντ, έχοντας μοναδική ευκαιρία να ξαναμπεί με αξιώσεις, στην διεκδίκηση της πρόκρισης, αφού με έναν βαθμό, που έχει δεν έχει ελπίδες. Οι Γερμανοί είναι πιο άνετοι βαθμολογικά και ο βαθμός της ισοπαλίας, είναι της είναι αρκετός σήμερα. Πάμε κατευθείαν να δούμε τα Ιντερ – Ντορτμουντ προγνωστικα.

Για το τρίποντο η Ίντερ

Η Ίντερ, δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα στον όμιλο, σε αντίθεση με την Serie A. Στάθηκε τυχερή στην πρεμιέρα, παίρνοντας τον βαθμό από την Σλάβια Πράγας, ισοφαρίζοντας με τον Νικολό Μπαρέλα, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ, στο δεύτερο ημίχρονο. Ούτε στην δεύτερη αγωνιστική τα κατάφερε, χάνοντας στο Καμπ Νου, με σκορ 2-1. Προηγήθηκε, μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Λαουτάρο Μαρτίνες, όμως ο Λουϊς Σουάρες είχε άλλη άποψη, με δύο δικά του τέρματα, έδωσε τους βαθμούς της νίκης στην ομάδα του. Στα δύο ματς με την Ντόρτμουντ, το ελάχιστο που απαιτείται να πάρει, είναι τέσσερις βαθμοί.

Στην Ιταλία, είναι εξαιρετική, μετράει επτά νίκες σε οχτώ ματς και δικαίως είναι έναν πόντο πίσω από την Γιουβέντους. Η ήττα της, ήταν από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, εντός έδρας με 1-2. Σε οχτώ ματς έχει βρει δίχτυα 18 φορές, δηλαδή λίγο πάνω από δύο γκολ μέσο όρο ανά ματς.Την Κυριακή, πέρασε εύκολα από την Σασσουόλο με 3-4, δεχόμενη δύο γκολ, αφού είχε κάνει το 1-4.

Για το αποτέλεσμα στο Μεάτσα      

Οι Γερμανοί, ισοβαθμούν στους τέσσερις βαθμούς και σίγουρα βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης από τον όμιλο. Έμεινε στην λευκή ισοπαλία, στην πρεμιέρα από την Μπαρτσελόνα, μετά από έναν κάκιστο σε ποιότητα παιχνίδι. Στον δεύτερο αγώνα, ήταν σοβαρή, εκμεταλλεύτηκε την ανωτερότητα και την εμπειρία της, παίρνοντας από την Τσεχία με την Σλάβια Πράγας, με σκορ 0-2, με τον αμυντικό Ασράφ Χακίμι, να πετυχαίνει τα δύο τέρματα. Ο βαθμός της ισοπαλίας, σήμερα θα είναι σημαντικός, αφού σε δύο εβδομάδες θα υποδεχτεί στην Ίντερ στην Γερμανία και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται και την αδύναμη Σλάβια Πράγας.

Στην Μπουντεσλίγκα, έχει 15 βαθμούς, έναν μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, με γκολ 20 υπέρ και 11 κατά. Σκοράρει και αυτή πάνω από δύο γκολ ανά ματς. Στο πρωτάθλημα, έπειτα από τρεις συνεχείς ισοπαλίες με σκορ 2-2, επέστρεψε στις νίκες, επί της δυνατής φετινής Γκλαντμπαχ με 1-0, με τέρμα του Μάρκο Ρόις, στο πρώτο ημίχρονο.

Ιντερ – Ντορτμουντ προγνωστικα Champions League: Με βαθμολογικό ενδιαφέρον η αναμέτρηση. Η Ίντερ καίγεται για την νίκη, ενώ η Ντόρτμουντ, βολεύεται και με την ισοπαλία. Οι Γερμανοί είναι αρκετά έμπειρη σε σχέση με τη Ίντερ, που θα αγωνιστεί να παίξει επιθετικά για την νίκη. Εξαιρετικές επιθετικές ομάδες, η Ίντερ θα επιτεθεί για την νίκη και έτσι η Ντόρτμουντ θα βρει χώρους για να χτυπήσεις στις αντεπιθέσεις. Περιμένω να βρουν από ένα γκολ και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ, το οποίο είναι σε απόδοση 1,60 στις σελίδες στοιχημάτων με άδεια

Ιντερ – Ντορτμουντ προγνωστικα @@ Goal Goal σε απόδοση 1,60

Στο πλαίσιο του πέμπτου ομίλου, ο οποίος είναι ακόμα ανοικτός σε κάθε αποτέλεσμα, στο Βέλγιο η Γκενκ υποδέχεται την Λίβερπουλ. Σημαντικός αγώνας για τους δύο συλλόγους, αφού ο όμιλος είναι πολύ ανοικτός, έτσι η νικήτρια ομάδα, θα αυξήσει τις ελπίδες της για πρόκριση. Οι Κόκκινοι είναι ισχυρό φαβορί για σήμερα, αλλά πρέπει να το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο. Ας δούμε κατευθείαν τα σημερινά Γκενκ – Λιβερπουλ προγνωστικα.

Για άλλη μια καλή εμφάνιση εντός έδρας η Γκενκ

Η Γκεκ ξεκίνησε την Ευρωπαϊκή πορεία της με τρομερό τρόπο. Υπέστη ήττα με σκορ 6 – 2 από την Red Bull Σάλτσμπουργκ στον εναρκτήριο αγώνα της ομάδας στον θεσμό. Οι άνδρες του Φελίς Μαζού επέτρεψαν στον νεαρό Έρλινγκ Μπράουτ Χόλαντ να σκοράρει ένα πρώτο ημίχρονο χακ τρικ στον αγώνα. Από την Γκενκ σκόραραν οι Τζον Λούκουμι και Μμπάντα Σαμάτα.

Η Βελγική ομάδα έδειξε περισσότερα στον δεύτερο αγώνα και παρέμεινε αήττητη με την Νάπολι στο γήπεδο της. Ο αγώνας τελείωσε με ισοπαλία χωρίς γκολ. Το στατιστικό στοιχείο σε αυτόν τον αγώνα πιθανότατα θα αντικατοπτρίζει το παιχνίδι με την Λίβερπουλ. Η Νάπολι είχε 63% κατοχή μπάλας, είχε 18 τελικές για γκολ, αλλά απέτυχε να σκοράρει και έχασε δύο πόντους. Την ίδια στιγμή ήταν η δεύτερη φορά στις τελευταίες 32 Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις που η Γκενκ απέτυχε να σκοράρει.

Η Γκενκ είναι ιδιαίτερα ισχυρή στο σπίτι της. Οι Βέλγοι είναι αήττητοι στους τελευταίους έξι αγώνες του Champions League ως οικοδεσπόντες και έχασε μόλις μία φορά στις τελευταίες 17 εντός έδρας Ευρωπαϊκές μάχες. Ωστόσο, η εγχώρια πορεία της, στο πρωτάθλημα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο. Έχαναν 1 – 0 από την Σταντάρ Λιέγης και βρίσκονται στην 6η θέση. Για αυτόν τον αγώνα Μαζού έχει δύο προβλήματα με  τραυματισμούς. Δεν θα έχει διαθέσιμο τον τερματοφύλακα Ντάνι Βούκοβιτς με τραυματισμό στον αχίλλειο και τον Νέτο Μπόρζες λόγω προβλήματος στο πόδι.

Με ποιότητα στο Βέλγιο

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε επίσης, χωρίς τρίποντο στον όμιλο. Οι Κόκκινοι υπέστησαν ήττα 2 – 0 στη Νάπολι στην πρώτο αναμέτρηση. Ο Ντρις Μέρτενς και ο Φερνάντο Γιορέντε σημείωσαν τα γκολ στην Ιταλία. Γίνεται σαφές ότι οι άνδρες του Γιούργκεν Κλοπ έχουν πρόβλημα να παίζουν μακριά από το σπίτι τους. Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι έχουν χάσει 6 από τα 8 τελευταία παιχνίδια τους στο Champions League ως φιλοξενούμενοι. Ακόμα περισσότερο, μια νίκη με 7 – 0 εναντίον της Μάριμπορ από την Σλοβενία το 2017 είναι η μόνη νίκη της στα τελευταία 10 παιχνίδια.

Στον δεύτερο αγώνα η Λίβερπουλ νίκησε την Red Bull Σάλτσμπουργκ με 4 – 3 στο Άνφιλντ. Οι Αυστριακοί έμειναν πίσω στο σκορ με 3 – 0 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αγωνίστηκαν καλά στο δεύτερο ημίχρονο, ισοφαρίζοντας σε 3 – 3 πριν ο Σαλάχ πετύχει το νικητήριο γκολ στο 69ο λεπτό. Το σκληρό και συνεχές πρόγραμμα είναι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Κλοπ. Η Λίβερπουλ έμεινε ισόπαλη με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ πριν λίγες ημέρες, ενώ Τότεναμ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι θα ακολουθήσουν στα επόμενα πέντε ματς.

Είναι σοφό ορισμένοι παίκτες να ξεκουραστούν, ώστε να διατηρήσουν την φόρμα τους. Όσον αφορά τους τραυματισμούς, το μεγαλύτερο ερωτηματικό αφορά τον Σαλάχ. Έχει έναν τραυματισμό στον αστράγαλο που απέκτησε εναντίον της Λέστερ και έχασε το ντέρμπι της Κυριακής στο Ολντ Τράφορντ. Ο Αίγυπτιος θεωρείται αμφίβολος για αυτό το παιχνίδι. Ο Σερντάν Σακίρι παραμένει εκτός, ενώ ο Ναθάνιελ Κλάιν είναι μακροχρόνια απόντας με τραυματισμό στο γόνατο. Στο τέλος θα αναφέρω ότι ο Ντιβόκ Όριτζι πέρασε εννέα χρόνια στην Γκενκ στην αρχή της καριέρας του.

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες:

Γκενκ: Κουκε; Μέλε, Λουκουμι, Ντεβέστ, Ουρόνεν; Χεϊνεν, Χαγκί, Μπέργκε; Ιτό, Σαμάτα, Μπογκόντα

Λίβερπουλ: Άλισον; Αλέξαντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Βαν Ντικ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Σάλαχ, Φιρμίνο, Μάνε

Γκενκ – Λιβερπουλ προγνωστικα Champions League: Δεν περιμένω μια εύκολη δουλειά για την Λίβερπουλ. Οι Κόκκινοι όταν αγωνίζονται εκτός στο Champions League, δυσκολεύονται πολύ. Η Γκενκ είναι δυνατή στην έδρα της, αλλά έχει περιορισμένες δυνατότητες, σε σχέση με την Λίβερπουλ. Δεν νομίζω ότι η Λίβερπουλ δεν θα μπορούσε να κερδίσει την Γκενκ, θα πάω με το combo bet διπλού και ove 1,5 σε απόδοση 1,42 στις σελίδες στοιχημάτων με άδεια

Γκενκ – Λιβερπουλ προγνωστικα @@ 2 & over 1,5 σε απόδοση 1,42

Πιο ενδιαφέρουσα δείχνει η βραδιά της Τετάρτης όσον αφορά το Champions League, καθώς τα παιχνίδια σήμερα σε σχέση με χθες δείχνουν πιο αμφίρροπα και αναμένονται μεγάλες μάχες σε όλη την Ευρώπη. Δεν λείπουν μάλιστα και τα ντέρμπι όπως το Άγιαξ – Τσέλσι, αλλά και το Ίντερ – Ντόρτμουντ στο Champions League στοίχημα.

Επιθετικό ποδόσφαιρο από Άγιαξ και Τσέλσι

Ίσως το πιο λαμπερό ζευγάρι της βραδιάς διεξάγεται στο Άμστερνταμ, με τον Άγιαξ να υποδέχεται την Τσέλσι στις 19.55. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλό… φεγγάρι το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ σκοράρουν με χαρακτηριστική άνεση σχεδόν σε όλα τους τα παιχνίδια. Ένα τέρμα νωρίς θα ανοίξει περισσότερο τον ρυθμό και απολύτως λογική είναι η επιλογή του Over 2,5 στο 1,65 στις σελίδες στοιχημάτων με άδεια. Στο άλλο ματς του ομίλου που είναι και αυτό αμφίρροπο, η Λιλ φιλοξενεί την Βαλένθια και το Goal/Goal εδώ έχει τύχες επιβεβαίωσης.

Μάχη μέχρι τέλους στο Ίντερ – Ντόρτμουντ

Μεγάλο παιχνίδι και στο Μιλάνο, όπου η Ίντερ φιλοξενεί τη Ντόρτμουντ στο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής στον έκτο όμιλο. Δυνατά ρόστερ και στις δύο ομάδες, με την Ίντερ να αναζητά το πρώτο της τρίποντο στην διοργάνωση, ενώ η Ντόρτμουντ έχει ήδη τέσσερις πόντους στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ένα ματς που μπορεί να πάει παντού, όμως πιο πιθανό φαντάζει το Goal/Goal στο 1,62. Πιο εύκολο έργο δείχνει να έχει η Μπαρτσελόνα, που παίζει με την Σλάβια στην Πράγκα και μπορεί να συνοδέψει το διπλό, με το Over 2,5 στις σελίδες στοιχημάτων με άδεια.

Διπλό για Λίβερπουλ, «παγίδα» για Νάπολι

Μετά το συναρπαστικό 4-3 της Λίβερπουλ επί της Σάλτσμπουργκ, η τρίτη αγωνιστική την φέρνει στην έδρα της Γκενκ και έχει σαφώς το προβάδισμα για τη νίκη. Χαμηλά τα πάντα εδώ και μάλλον στον όμιλο ξεχωρίζει περισσότερο η αναμέτρηση στην Αυστρία ανάμεσα στην Σάλτσμπουργκ και τη Νάπολι. Εντελώς ισορροπημένο το σετ των αποδόσεων, αλλά οι μονάδες της Ιταλικής ομάδας μπορούν να γείρουν την πλάστιγγα προς τα δεξιά και το διπλό, που πληρώνει 2,50.

Δεύτερη νίκη για Λειψία

Μέσα από τα παιχνίδια προσπαθεί να βρει τον καλό της εαυτό η Λειψία και σήμερα στο Champions League ψάχνει την δεύτερη της νίκη, υποδεχόμενη στη Γερμανία την Ζενίτ. Σίγουρα οι τιμές του ζευγαριού δεν αντικατοπτρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού, αλλά και πάλι ο άσος έχει τον πρώτο λόγο στο 1,60 στις σελίδες στοιχημάτων με άδεια. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μπενφίκα υποδέχεται την Λιόν σε μια πραγματική τριπλή όσον αφορά το σημείο. Καθοριστικό το παιχνίδι, όμως λόγω έδρας ένα προβάδισμα υπάρχει στην πρωταθλήτρια Πορτογαλίας και τον άσο.

Champions League στοίχημα Άγιαξ – Τσέλσι over 2,5 σε απόδοση 1,65

Champions League στοίχημα Λιλ – Βαλένθια goal/goal σε απόδοση 1,75

Champions League στοίχημα Ίντερ – Ντόρτμουντ goal/goal σε απόδοση 1,62

Champions League στοίχημα Σάλτσμπουργκ – Νάπολι διπλό σε απόδοση 2,50

Champions League στοίχημα Λειψία – Ζενίτ άσος σε απόδοση 1,60