Μεγάλα παιχνίδια παντού στο στοιχημα

2019-11-02 04:07

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα σήμερα στην Θράκη για μία σημαντική αναμέτρηση. Η Ξάνθη θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι, που θα παλέψουν και οι δύο ομάδες για τους βαθμούς. Η Ξάνθη, θέλει να μείνει στην πρώτη εξάδα, ενώ ο Ολυμπιακός να συνεχίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Υπάρχει φαβορί και δεν είναι άλλος από τον Ολυμπιακό, η γηπεδούχος όμως, θα το παλέψει. Ας δούμε τα σημερινά Ξανθη – Ολυμπιακος προγνωστικα.

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα

Η Ξάνθη, είναι στην τέταρτη θέση με 15 βαθμούς, επτά μακριά από τον σημερινό αντίπαλο της. Στόχος της, είναι η πρώτη εξάδα και απαιτείται να είναι σε εγρήγορση σε όλα τα παιχνίδια της. Μέχρι τώρα, μετράει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχοντας σκοράρει (10) γκολ, όσα έχει δεχτεί (10).

Φαίνεται να είναι σε κάμψη, διότι προέρχεται από δύο ήττες. Ηττήθηκε από τον Άρη, εντός έδρας με 0-1, δέχτηκε νωρίς το γκολ με πέναλτι, μη μπορώντας να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα. Την προηγούμενη αγωνιστική, έχασε στην Κρήτη με 2-0 από τον ΟΦΗ. Τα δύο γκολ τα δέχτηκε στις αρχές και στο τέλος του δεύτερου μέρους.

Ξεκίνησε την σεζόν με πέντε over 2,5, όμως στα τρία πρόσφατα, έχει τρία under 2,5. Τα γκολ γκολ είναι μοιρασμένα. Στο ημίχρονο τα αποτελέσματα της είναι 2-4-2. Πέρα του Μπαξεβανίδη που έκανε ατομικό πρόγραμμα, ο Κίκο Ραμίρεθ δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.

Τρίποντο τίτλου για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει στην κορυφή του πρωταθλήματος, έχοντας μόνο μία βαθμολογική απώλεια. Σε οχτώ ματς έχει βρει δίχτυα 16 φορές, ενώ στην άμυνα έχει δεχτεί μόλις τρία γκολ, μία επίδοση που είναι η καλύτερη στην Super League.

Προέρχεται από τέσσερις νίκες, έπειτα από το διπλό στο Βικελίδης, έδωσε δύο εντός έδρας ματς. Επιβλήθηκε 2-1 του ΟΦΗ και στο ντέρμπι της ΑΕΚ με 2-0. Με την ΑΕΚ ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο και είχε πάντα την πρωτοβουλία του ματς. Προηγήθηκε νωρίς με τον αμυντικό Σεμέδο και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα να κλειδώσει την νίκη. Είναι σημαντικό, να παραμείνει αήττητος μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Στατιστικά, έχει πέντε στα οχτώ under 2,5 και no goal. Παίρνει νωρίς προβάδισμα στο σκορ, έτσι βρέθηκε προηγούμενος σε έξι ημίχρονα, στα άλλα δύο ήταν ισόπαλος. Την Τετάρτη, πηγαίνει στο Μόναχο για να αντιμετωπίσει την Μπάγερν, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Σχεδόν με όλα τα όπλα του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός, ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή τόσο τον Ματιέ Βαλμπουενά όσο και τον Αντρέα Μπουχαλάκη. Εκτός αποστολής έμεινε ο Λεονάρντο Κούτρης, καθώς επίσης και οι μακροχρόνια απόντες Κώστας Φορτούνης και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Αναλυτικά η ερυθρόλευκη αποστολή αποτελείται από τους: Αλέν, Μπενζιά, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Γκιλιέρμε, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Μεριά, Παπαδόπουλος, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Σουντανί, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά.

Ξανθη – Ολυμπιακος προγνωστικα Super League: Θα πραγματοποιηθεί μία σκληρή μονομαχία, με πολλές μάχες. Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για την αναμέτρηση, αλλά η απόδοση στο διπλό είναι μικρή και δεν έχει αξία. Δεν θα έχει εύκολο βράδυ ο Ολυμπιακός, όμως έχει την ποιότητα να περάσει από την Θράκη. Θα συνδυάσω το διπλό με λίγα γκολ και το under 3,5, αφού η Ξάνθη θα κλειστεί στην άμυνα. Combo bet διπλό και under 3,5 σε απόδοση 1,91 στις στοιχηματικες ιστοσελιδες

Ξανθη – Ολυμπιακος προγνωστικα @@ 2 & under 3,5 σε απόδοση 1,91

Η αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ, ξεκινά στην Νέα Σμύρνη, με μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Άρη, με τους δύο συλλόγους να έχουν διαφορετικούς στόχους. Ο Πανιώνιος, θέλει να ξεφύγει από την τελευταία θέση, ενώ ο Άρης να συνεχίσει το σερί του για την πρώτη εξάδα. Η χαμένη ομάδα θα μπει βαθύτερα σε περαιτέρω εσωστρέφεια. Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά, μαζί με τα Πανιωνιος – Αρης προγνωστικα.

Καίγεται ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος, με την τιμωρία των -6 βαθμών, βρίσκεται καθηλωμένος στον πάτο της βαθμολογίας, με -2 βαθμούς. Έχει υποστεί έξι ήττες σε οχτώ ματς, έχοντας πετύχει μόνο πέντε γκολ και δεχτεί 15 τέρματα, επίδοση που είναι από τις χειρότερες στην κατηγορία.

Προέρχεται από τέσσερις συνεχείς ήττες, έχει ηττηθεί κατά σειρά από Παναθηναϊκό, ΟΦΗ, Αστέρα και Ατρόμητο. Σε κανένα από αυτά τα ματς, δεν έδειξε κάτι θετικό και δίκαια, δεν πήρε κάτι θετικό από αυτά τα ματς. Στο Περιστέρι, την προηγούμενη εβδομάδα, έχασε εύκολα με 4-0, ήδη στο ημίχρονο το σκορ ήταν 3-0. Την Τετάρτη, πέρασε από τον Ολυμπιακό Βόλου με 0-3 για τον πρώτο αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος. Δύο τέρματα, σημείωσε ο Εμμανουηλίδης.

Απόλυτα μοιρασμένα τα αποτελέσματα του σε over under και γκολ γκολ, ενώ σε κανένα ημίχρονο δεν προηγήθηκε στο σκορ. Ο Γιάννης Μασούρας, έμεινε εκτός αποστολής, καθώς έχει θλάση στον ορθό μηριαίο.

Ο προπονητής Νικόδημος Παπαβασιλείου, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Μανιάτης, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Αρσε, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι, Δούμτσιος.

Για τρίτο τρίποντο οι Θεσσαλονικείς

Ο Άρης με 11 βαθμούς, είναι μακριά από την εξάδα, ένα πόντο και δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες. Το συνολικό ρεκόρ του, είναι τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ 13 υπέρ και εννιά κατά.

Δείχνει να είναι σε αγωνιστική άνοδο, κερδίζοντας Ξάνθη εκτός έδρας με 0-1 και Παναιτωλικό εντός με σκορ 2-0. Προηγήθηκε και στα δύο ματς, νωρίς κρατώντας στην συνέχεια ανέπαφη την εστία του, παίρνοντας έτσι δύο σημαντικά τρίποντα. Έχει σαν στόχο την εξάδα και πρέπει να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα.

Μία από τα ίδια στα αποτελέσματα της με τέσσερα over 2,5 και under 2,5 και τον ίδιο αριθμό γκολ γκολ. Μοιρασμένα είναι και τα αποτελέσματα της στο πρώτο ημίχρονο.

Ο 53χρονος Γερμανός προπονητής Ένινγκ, θα διατηρήσει – όπως παραδέχθηκε – την ίδια ενδεκάδα για τρίτο διαδοχικό ματς (Έμαν, Σούντγρκεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Ματίγια, Σάσα, Φετφατζίδης, Γκάμα, Ντιγκινί, Ιντέγε). Αναλυτικά η αποστολή του Άρη είναι: Έμαν, Τσιλιγγίρης, Βέλεθ, Ροζ, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Λάρσον, Ματίγια, Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι, Σάσα, Μπα, Τόνσο, Ιντέγε, Ντουάρτε, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

Πανιωνιος – Αρης προγνωστικα Super League: Απαιτείται συνέχεια για τον Άρη, για να τον εμπιστευτώ. Είναι φαβορί στην Νέα Σμύρνη, στις στοιχηματικές ιστοσελίδες, αλλά δεν περάσει αέρα. Αναμένω η αναμέτρηση να κριθεί στις λεπτομέρειες και επομένως τα λίγα γκολ έχουν σημαντική τύχη. Το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,65 στις στοιχηματικες ιστοσελιδες. Όποιος πιστεύει ότι θα κερδίσει ο Άρης, μπορεί να συνδυάσει διπλό και under 2,5.

Πανιωνιος – Αρης προγνωστικα@@ Under 2,5 σε απόδοση 1,65

Λίγο πριν η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι, την επόμενη αγωνιστική, πηγαίνει να αντιμετωπίσει την Άστον Βίλλα εκτός έδρας. Η γηπεδούχος, θέλει να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις, ενώ η Λίβερπουλ να διατηρήσει την διαφορά της, από τον επόμενο αντίπαλο της. Θα γίνει μία όμορφη αναμέτρηση, που όμως έχει ισχυρό φαβορί στα Αστον Βιλλα – Λιβερπουλ προγνωστικα και αναμένουμε αν θα επιβεβαιωθούν.

Με όπλο την έδρα της η Βίλλα

Η Άστον Βίλλα θα καλωσορίσει την Λίβερπουλ στο Βίλα Παρκ στο Μπέρμιγχαμ αυτό το Σάββατο. Η Βίλλα βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας με 11 πόντους, βασιζόμενη κυρίως στην έδρα της, ενώ είναι σε καλή κατάσταση, αφού προσφάτως έχει ηττηθεί μόνο από την Μάντσεστερ Σίτι, την προηγούμενη αγωνιστική με 3-0 στο Έτιχαντ.

Πριν από αυτή την ήττα είχε καταφέρει να νικήσει τη Νόριτς Σίτι με 5 -1 και Μπράιτον με 2 -1 στην Πρέμιερ Λιγκ. Επιπλέον, η στον Βίλλα εξασφάλισε την συμμετοχή της στους προημιτελικούς του κυπέλλου Λιγκ Καπ, κερδίζοντας την Γούλβς με 2 -1 κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Είναι ενδιαφέρον, ότι θα αντιμετωπίσει ξανά την Λίβερπουλ στο Λιγκ Κπ. Τα γκολ από τον Ανβάρ Ελ Γκαζί και τον Αχμέντ Ελμοχαμάντι ήταν αρκετά για να προκριθούν στους 8 του Λιγκ Καπ για πρώτη φορά από το 2012. Η Βίλλα κυριάρχησε στον αγώνα με την Γούλβς – έχοντας 71% κατοχή, 20 τελικές για γκολ και 10 – 0 κόρνερ.

Πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι θετική. Οι περισσότεροι από τους παίκτες είναι έτοιμοι, αν και ο αρχηγός Τζακ Γκρίλις, ο οποίος έχασε το ματς με την Γούλβς, δίνεται ως αμφίβολος λόγω μυϊκού τραυματισμού. Ο τεχνικός Ντιν Σμιθ είναι αισιόδοξος ότι ο μέσος θα ανακάμψει εγκαίρως, οι Ντιόγκο Ζότα και Κέναν Ντέιβις παραμένουν μη διαθέσιμοι.

Να παραμείνει το +6 από την Σίτι

Η Λίβερπουλ είναι η πρωτοπόρος στην Premier League με εννέα νίκες και μία ισοπαλία. Το απόλυτο ρεκόρ της έληξε στο Ολντ Τράφορντ στο 1 – 1 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψαν στα νικητήρια μονοπάτια το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η Λίβερπουλ κατάφερε να νικήσει την Τότεναμ με 2 -1 χάρη στα γκολ του δεύτερου ημιχρόνου από τους Τζόρνταν Χέντερσον και Μοχάμεντ Σαλάχ.

Την Τετάρτη οι άνδρες του Κλοπ αντιμετώπισαν την Άρσεναλ στο Κύπελλο Λιγκ Κπ. Ο αγώνας ήταν πολύ αποτελεσματικός και τελείωσε με ισοπαλία 5 – 5 μετά τα 90 λεπτά, ενώ η Λίβερπουλ πήρε την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι με 5-4. Αυτή ήταν η υψηλότερη ισοπαλία μεταξύ δύο ομάδων της Premier League, μετά το Γουέστ Μπρον – Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ τον Μάιο του 2013. Την Τρίτη υποδέχεται την Γκενκ στην 4η αγωνιστική του Champions League.

Στατιστικά μετράει οχτώ στα δέκα over 2,5 και γκολ γκολ. Στο ημίχρονο τα αποτελέσματα της είναι 7-1-2. Ο Κλοπ έχει να αντιμετωπίσει πέντε τραυματισμούς για αυτόν τον αγώνα. Οι Ναθάνιελ Κλάιν, Ζοέλ Ματίπ και Σερντάν Σακίρι είναι σίγουρα εκτός, ενώ οι Ναμπί Κεϊτά και Μοχάμεντ Σαλάχ θεωρούνται αμφίβολοι. Ο τελευταίος έχασε τη σύγκρουση της Τετάρτης λόγω τραυματισμού και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί το Σάββατο. Ο Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν και ο Ντιβόκ Όριτζι θα επιστρέψουν στο πάγκο παρά το γεγονός ότι και οι δύο εντυπωσίασαν ενάντια στην Άρσεναλ.

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες:

Άστον Βίλλα: Χίτον; Γκουλμπέρτ, Ενγκελς, Μινγκς, Ταργκέτ; Τρεζεγκέ, ΜακΓκίν, Νακαμπα, Χούριχεϊν, Γκρίλις, Γουέσλι

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεχάντερ-Αρνολντ, Λοβρεν, Βαν Νταϊκ, Ρομπερτσον, Χάντερσον, Φαμπίνιο, Βαϊναλντούμ, Σάλαχ;, Φιρμίνο, Μάνε

Αστον Βιλλα – Λιβερπουλ προγνωστικα Premier League: Η Λίβερπουλ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είναι φαβορί σε αυτόν τον αγώνα. Ωστόσο, η Βίλλα, είναι πολύ δυνατή στο γήπεδο της και είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Μπορεί να κερδίσει η Λίβερπουλ και να μπουν γκολ στο ματς, το διπλό σε συνδυασμό με το over 1,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,50 στις στοιχηματικες ιστοσελιδες

Αστον Βιλλα – Λιβερπουλ προγνωστικα @@ 2 & over 1,5 σε απόδοση 1,50

Σπουδαίες ποδοσφαιρικές παραστάσεις σε όλη την Ευρώπη σήμερα Σάββατο, αφού υπάρχουν ντέρμπι σχεδόν σε κάθε πρωτάθλημα. Τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά κυρίως σε Serie A, Ισπανία και Μπουντασλίγκα, η δράση είναι σημαντική και μας δίνει αρκετές επιλογές από όλες τις αποδόσεις στο στοιχημα.

Με Άστον Βίλα η Λίβερπουλ, πολλά φαβορί στην Πρέμιερ Λιγκ

Φουλ δράση στην Πρέμιερ Λιγκ σήμερα, καθώς αγωνίζονται σχεδόν όλες οι ομάδες. Εκτός έδρας αποστολή για την Λίβερπουλ μέσα στην έδρα της Άστον Βίλα, αλλά το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι αλλού. Αρχίζει και ξυπνά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μέσα στο Μπόρνμουθ μπορεί να πιστοποιήσει ότι κάτι έχει αλλάξει τελευταία. Το διπλό στο 2,20. Μίνι Λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Γουότφορντ και την Τσέλσι, με το διπλό να έχει τον πρώτο λόγο, ενώ η Άρσεναλ θέλει πάση θυσία την επιστροφή της στις νίκες απέναντι στην Γουλβς και ο άσος πληρώνει 1,75 στις στοιχηματικες ιστοσελιδες

Ντέρμπι σε Ρώμη και Τορίνο στην Serie A

Μεγάλη ημέρα στο Καμπιονάτο σήμερα, αφού μέσα στην τριάδα αγώνων υπάρχουν δύο μεγάλα ντέρμπι. Αρχικά στο «Ολίμπικο», η Ρόμα υποδέχεται τη Νάπολι και αν δεν αλλάξει κάτι σημαντικά θα έχουμε την εμφάνιση του Over 2,5 στο 1,67. Αργότερα δύσκολη αποστολή για την Ίντερ στην έδρα της Μπολόνια, όμως το διπλό στο 2,12 δεν είναι άσχημο. Το βράδυ στο Τορίνο, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Γιουβέντους στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης, με τους φιλοξενούμενους να είναι βέβαια το φαβορί. Προτιμότερο λόγω απόδοσης το Goal/Goal στο 2,00.

Μονόδρομος η νίκη για Ντόρτμουντ

Έχει χάσει από τον ενθουσιασμό της η Ντόρτμουντ και γενικά δυσκολεύεται να κερδίσει τελευταία στην Μπουντεσλίγκα. Απέναντι της σήμερα η Βόλφμπουργκ και αν εμφανιστεί σοβαρή τότε μπορεί να επιστρέψει στα τρίποντα, με τον άσο να δίνεται 1,60. Ενδιαφέρουσα συνάντηση στην Φρανκφούρτη ανάμεσα στην Αϊντραχτ και την Μπάγερν, με τους Βαυαρούς να μην πείθουν ακόμη με την απόδοση τους στο πρωτάθλημα. Στα υπόλοιπα ξεχωρίζει το Λεβερκούζεν – Γκλάντμπαχ, όπου η έδρα μπορεί να κάνει την διαφορά για τον άσο στο 2,05 στις στοιχηματικες ιστοσελιδες

Μετωπική για Σεβίλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης

Σημαντικό παιχνίδι από όλες τις απόψεις υπάρχει και στην Λα Λίγκα, καθώς η Σεβίλλη φιλοξενεί στο «Σάντσες Πιθχουάν» την Ατλέτικο Μαδρίτης. Δύο δυνατές ομάδες, αλλά οι γηπεδούχοι είναι πιο ελκυστική στο μάτι και θα ρισκάρουμε στον άσο, που πληρώνει 2,45 στις στοιχηματικες ιστοσελιδες. Ευκαιρία νίκης για την Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Μπέτις, αλλά οι αποδόσεις δεν βοηθάνε ιδιαίτερα, ενώ εκτός έδρας αποστολή στο Λεβάντε περιμένει την Μπαρτσελόνα. Αμφίρροπο και το Εσπανιόλ – Βαλένθια, παιχνίδι που μπορεί να πάει παντού σε σημείο.

προγνωστικά στοιχημα Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διπλό σε απόδοση 2,20

προγνωστικά στοιχημα Άρσεναλ – Γουλβς άσος σε απόδοση 1,75

προγνωστικά στοιχημα Ρόμα – Νάπολι over 2,5 σε απόδοση 1,67

προγνωστικά στοιχημα Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ άσος σε απόδοση 1,60

προγνωστικά στοιχημα Λεβερκούζεν – Γκλάντμπαχ άσος σε απόδοση 2,05

προγνωστικά στοιχημα Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης άσος σε απόδοση 2,45