Με τις έδρες και τα γκολ στα προγνωστικα

2017-10-27 04:32

Καλημέρα σας, αφήνουμε πίσω μας το περίεργο μεσοβδομαδιάτικο αγωνιστικό πρόγραμμα με τα κύπελλα και τα περίεργα αποτελέσματα, κυρίως λόγω των αλλαγών που κάνουν οι αλλαγές και πάμε στα εγχώρια πρωταθλήματα που είναι σίγουρα πιο αξιόπιστα. Σήμερα, κλασικά υπάρχει το γνωστό πρόγραμμα με την έναρξη των πρωταθλημάτων, με πολλά και σημαντικά ματς, μην χάσουμε άλλο χρόνο, πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικα στο πάμε στοίχημα , καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Επιστρέφει στις νίκες η Παρί Σεν Ζερμέν

Για την 11η αγωνιστική της Λιγκ 1 της Γαλλίας η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Νις που πέρυσι έκανε την έκπληξη στο πρωτάθλημα, λαμβάνοντας την τρίτη θέση και παίζοντας στα πλεϊ οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, συνεχίζει να είναι αήττητη, βρισκόμενη στην πρώτη θέση με 26 βαθμούς, τέσσερις παραπάνω από την δεύτερη Μονακό. Μετράει οχτώ νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας σκοράρει 31 γκολ και δεχτεί οχτώ τέρματα, σκοράρει δηλαδή πάνω από τρία γκολ μέσο όρο ανά ματς. Συνολικά έχει επτά στα 10 over 2,5, με τα πέντε να είναι με γκολ γκολ. Την προηγούμενη αγωνιστική, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Μαρσεϊγ με σκορ 2-2, βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές, κατάφερε να κάνει το 2-2 στις καθυστερήσεις με απευθείας γκολ του Καβάνι. Αποβλήθηκε ο Νέϊμαρ και δεν θα αγωνιστεί σήμερα.

Η Νις, δεν επαναλαμβάνει την πορεία της προηγούμενης χρονιάς, βρίσκεται στην 14η θέση με δέκα βαθμούς, έχοντας έξι ήττες σε δέκα ματς. Μακριά από την έδρα της, έχει τρεις ήττες και μία νίκη επί της αδύναμης Ρεν με 0-1, το γκολ αυτό είναι το μοναδικό εκτός έδρας σε τέσσερα ματς. Συνολικά, έχει έξι στα 10 over 2,5.

Προγνωστικα Παρί Σεν Ζερμέν – Νις: Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μία κλάση πάνω από πολλές ομάδες στην κατηγορία, αναμένω σήμερα να επιστρέψει στις νίκες, κάνοντας άλλη μία εύκολη νίκη με μεγάλο σκορ, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,44 στις στοιχηματικες εταιριες

Παρί Σεν Ζερμέν – Νις @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,44

Περίεργη αναμέτρηση με γκολ στο Τβέντε – Εξέλσιορ

Για την δέκατη αγωνιστική της Ολλανδίας η Τβέντε υποδέχεται την Εξέλσιορ, με τις δύο ομάδες να πολύ μικρή βαθμολογική διαφορά και βρίσκονται λίγο κάτω από την μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Τβέντε έχει εννιά βαθμούς, με τρεις νίκες και έξι ήττες μέχρι τώρα, οι νίκες είναι εντός έδρας, αφού εκτός έδρας μετράει πέντε στις πέντε ήττες. Συνολικά έχει έξι στα εννιά over 2,5 και τέσσερα στα τέσσερα εντός έδρας, με τα δύο από αυτά να είναι με γκολ γκολ.

Από την άλλη η Εξέλσιορ, είναι εντελώς αλλοπρόσαλλη, εντός έδρας έχει μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες, ενώ εκτός έδρας έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία, όπου παραμένει αήττητη. Εκτός έδρας έχει τρία στα τέσσερα over 2,5 και το ίδιο στα γκολ γκολ.

Προγνωστικα Τβέντε – Εξέλσιορ: Περίεργη αναμέτρηση, ανάμεσα σε περίεργες ομάδες, θα μείνω μακριά από το τελικό αποτέλεσμα και θα προτείνω το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, το γκολ γκολ μας δίνεται σε απόδοση 1,60 στις στοιχηματικες εταιριες

Τβέντε – Εξέλσιορ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,60

Γκολ εκατέρωθεν στην Μπουντεσλίγκα

Η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα ξεκινά με την αναμέτρηση Μάϊντς – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο μικρομεσαίες ομάδες χωρίς ιδιαίτερους στόχους στο πρωτάθλημα.

Η Μαϊντς είναι στην 12η θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς, εντός μετράει τρεις νίκες και δύο ήττες, ενώ μακριά από αυτή δεν έχει ακόμα νίκη, αλλά τρεις ήττες σε τέσσερα ματς. Τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ και στα γκολ γκολ είναι σχεδόν μοιρασμένα.

Από την άλλη η Αϊντραχτ Φρανκ. είναι στην έβδομη θέση με 14 βαθμούς, στην έδρα της έχει μόνο μία νίκη σε τέσσερα ματς, μακριά από το κοινό της έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Προέρχεται από τέσσερα συνεχή over 2,5 και γκολ γκολ στα πιο πρόσφατα ματς.

Προγνωστικα Μαϊντς – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης: Δύσκολη αναμέτρηση για κάθε πρόβλεψη, νομίζω ότι οι δύο ομάδες να σκοράρουν από ένα γκολ τουλάχιστον και αν επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ που είναι σε απόδοση 1,80 στις στοιχηματικες εταιριες

Μαϊντς – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,80

Προγνωστικά στοιχήματος Serie A

Παρί Σεν Ζερμέν – Νις @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,44

Τβέντε – Εξέλσιορ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,60

Μαϊντς – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,80

Δείτε επίσης                                              

Νόμιμα Καζίνο στην Ελλάδα