Κλείνουν τις άμυνες Δανία και Ιρλανδία

2017-11-11 00:55

Γεία χαρά σε όλους, συνεχίζουμε με χαμηλούς ρυθμούς στο πάμε στοίχημα, λόγω των μπαράζ του Μουντιάλ 2018, που θα δώσουν τέσσερις θέσεις από την ζώνη της Ευρώπης. Σήμερα, πραγματοποιείται η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στην Δανία και την Ιρλανδία, στα υπόλοιπα υπάρχουν χαμηλής ποιότητας ματς από δεύτερες κατηγορίες και προτιμώ να μείνω μακριά από αυτά, θα επιλέξω μόνο ένα ματς από την Βραζιλία που έχει μεγάλη βαθμολογική αξία, πάμε να δούμε τις προτάσεις στο πάμε στοίχημα Δανία – Ιρλανδία, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Οι άμυνες τον πρώτο λόγο στην Δανία

Η Δανία, για το πρώτο παιχνίδι των μπαράζ πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018, υποδέχεται την Ιρλανδία, όπου οι δύο ομάδες θέλουν να πάρουν προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στην Ιρλανδία.

Η Δανία συμμετείχε στον πέμπτο όμιλο, όπου έμεινε στην δεύτερη θέση με 20 βαθμούς και πέντε βαθμούς πίσω από την Πολωνία και τέσσερις πάνω από την Μαυροβούνιο. Ο απολογισμός της ήταν έξι νίκες δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας σκοράρει 20 φορές και δεχτεί οχτώ γκολ. Στην έδρα της είχε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, με γκολ δέκα υπέρ και τρία μόνο κατά. Οι δύο ήττες της, ήταν στα τρία πρώτα ματς, στην συνέχεια ήταν πολύ καλή.

Η αποστολή της γα την σημερινή αναμέτρηση είναι η παρακάτω:

Τερματοφύλακες: Κάσπερ Σμάιχελ (Λέστερ), Φρέντερικ Ρένοβ (Μπρέντμπι), Γιόνας Λεσλ (Χάντερσφιλντ)

Αμυντικοί: Σίμον Κιερ (Σεβίλλη), Αντρέας Μπιέλαντ (Μπρέντφορντ), Πέτερ Άνκερσεν (Κοπεγχάγη), Γιάνικ Βέστεργκααρντ (Γκλάντμπαχ), Αντρέας Κρίστενσεν (Τσέλσι), Ματίας Γέργκενσεν (Χάντερσφιλντ), Γενς Λάρσεν (Ουντινέζε), Γιόνας Κνούντσεν (Ίπσουιτς)

Μέσοι: Βίλιαμ Κβιστ (Κοπέγχάγη), Κρίστιαν Έρικσεν (Τότεναμ), Λάσε Σένε (Άγιαξ), Τόμας Ντιλέινι (Βέρντερ), Πιόνε Σίστο (Θέλτα), Μίκε Γένσεν (Ρόσενμποργκ), Λούκας Λεράγκερ (Μπορντό)

Επιθετικοί: Νίκλας Μπέντνερ (Ρόσενμποργκ), Νίκολαϊ Γέργκενσεν (Φέγενοορντ), Γιουσούφ Πόουλσεν (Λειψία), Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ (Μίντλεσμπρο), Βίκτορ Φίσερ (Μάιντς), Αντρέας Κορνέλιους (Αταλάντα)

Από την άλλη πλευρά η Ιρλανδία ήταν στον τέταρτο όμιλο, όπου έγινε μία πραγματική μάχη για τις δύο πρώτες θέσεις, απευθείας πέρασε η Σερβία με 21 βαθμούς, η Ιρλανδία, πήρε την δεύτερη θέση με 19 βαθμούς, ενώ κάτω ήταν η Ουαλία και η Αυστρία με δύο βαθμούς λιγότερους έκαστος. Το συνολικό ρεκόρ της ήταν πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας πετύχει 12 γκολ και δεχτεί έξι τέρματα. Μακριά από την έδρα της, ήταν αήττητη, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες με γκολ οχτώ υπέρ και τέσσερα κατά. Επίσης, συνολικά είχε οχτώ στα δέκα under 2,5, ενώ προέρχεται από επτά συνεχόμενα στα πιο πρόσφατα ματς.

Η αποστολή της αποτελείτε από τους:

Τερματοφύλακες: Ντάρεν Ράντολφ (Μίντλεσμπρο), Κίρεν Γουέστγουντ (Σέφιλντ Γούντσντεϊ), Ρομπ Έλιοτ (Νιούκαστλ), Κόλιν Ντόιλ (Μπράντφορντ)

Αμυντικοί: Τζον Ο’Σέι (Σάντερλαντ), Στίβεν Γουόρντ (Μπέρνλι), Πολ ΜακΣέιν (Ρέντινγκ), Κίραν Κλαρκ (Νιούκαστλ), Σάιρους Κρίστι (Μίντλεσμπρο), Σέιν Ντάφι (Μπράιτον), Κέβιν Λονγκ (Μπέρνλι), Ματ Ντόχερτι (Γουλβς)

Μέσοι: Έιντεν ΜακΓκίτι (Σάντερλαντ), Γκλεν Γουίλαν (Άστον Βίλα), Τζέιμς ΜακΚλιν (Γουέστ Μπρομ), Γουές Χούλαχαν (Νόριτς), Ρόμπι Μ,πρέιντ και Τζεφ Χέντρικ (Μπέρνλι), Ντέιβιντ Μέιλερ (Χαλ), Χάρι Άρτερ (Μπόρνμουθ), Κάλουμ Ο’Ντόουντα (Μπρίστολ Σίτι), Γιούναν Ο’Κέιν (Λιντς), Κόνορ Χούρικεϊν (Άστον Βίλα)

Επιθετικοί: Σέιν Λονγκ (Σαουθάμπτον), Ντάριλ Μέρφι (Νότιγχαμ Φόρεστ), Στοκ Χόγκαν (Άστον Βίλα), Έιντεν Ο’Μπράιεν (Μίλγουολ)

Πάμε στοίχημα Δανία – Ιρλανδία: Όπως, είπα και τις προηγούμενες μέρες, σε αυτά τα ματς, κάθε γκολ μετράει, ίσως και διπλά, για αυτό το λόγο βλέπουμε ματς με λίγα γκολ και λίγες τελικές προσπάθειες για γκολ, ενώ οι άμυνες κυριαρχούν. Σήμερα, περιμένω, άλλο ένα παιχνίδι με λίγα γκολ, όπου οι άμυνες θα κυριαρχήσουν, άλλωστε η Ιρλανδία, όσο δύσκολα σκοράρει, τόσο δύσκολα δέχεται κάποιο γκολ, η Δανία διαθέτει πολύ καλή αμυντική λειτουργία, με μικρό παθητικό, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,50 στις νομιμες εταιριες στοιχηματος, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.

Δανία – Ιρλανδία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,50

Να διατηρήσει την διαφορά στην κορυφή η Κορίνθιανς

Για την 34η αγωνιστική της Βραζιλιάνης Λίγκα η πρωτοπόρος Κορίνθιανς υποδέχεται την Αβάϊ που είναι στην επικίνδυνη ζώνη και χρειάζεται σίγουρα βαθμούς.

Η Κορίνθιανς είναι στη πρώτη θέση με 65 βαθμούς, έχοντας διαφορά οχτώ βαθμών από την δεύτερη Γκρέμιο και σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου, αν είναι σοβαρή, κερδίζοντας αδύναμους αντιπάλους στην έδρα της. Με 23 γκολ παθητικό, είναι η καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, ενώ συνολικά έχει 25 στα 33 under 2,5 και 10 στα 16 under 2,5 εντός έδρας.

Από την άλλη η Αβαϊ, βρίσκεται στην προτελευταία θέση ισοβαθμώντας στους 35 βαθμούς με την Πόντε Πρέτα. Έχει τις λιγότερες νίκες και τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία. Διαθέτει την χειρότερη επιθετική γραμμή με 23 γκολ ενεργητικό, για αυτό το λόγο έχει 24 στα 33 under 2,5 και 12 στα 16 under 2,5 εκτός έδρας.

Pame stoixima Κορίνθιανς – Αβαϊ: Οι δύο ομάδες, από και πέρα δεν έχουν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες, περιμένω η γηπεδούχος Κορίνθιανς να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει την νίκη και να κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα για τον τίτλο, λόγω των χαμηλών σκορ που κάνουν, δεν περιμένω πολλά γκολ, θα προτείνω τον άσσο σε συνδυασμό με το under 3,5 σε απόδοση 2,05 στις νομιμες εταιριες στοιχηματος

Κορίνθιανς – Αβαϊ @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 2,05

Πάμε στοίχημα Δανία – Ιρλανδία Μουντιάλ 2018 Πλεϊ Οφ

Πάμε στοίχημα Δανία – Ιρλανδία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,50

Κορίνθιανς – Αβαϊ @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 2,05