Έβερτον vs Τότεναμ

2024-02-03 02:59

Η Έβερτον υποδέχεται την Τότεναμ στην πρώτη έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ του Σαββάτου στο Γκούντισον Παρκ.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη ζώνη πτώσης και εμπλέκονται βαθιά στη μάχη του υποβιβασμού. Πήραν μόλις μια ισοπαλία χωρίς γκολ με τη Φούλαμ μεσοβδόμαδα, το οποίο είναι ένα σταθερό αποτέλεσμα αν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι οι άνδρες του Ντάιτς ήταν φιλοξενούμενοι.

Ωστόσο, οι άμεσοι αντίπαλοί τους σημείωσαν νίκη — η Λούτον Τάουν κέρδισε την Μπράιτον με 4-0. Η κατάσταση είναι σχεδόν κρίσιμη και γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό αυτό το ματς. Είναι ξεκάθαρο που βρίσκεται το πρόβλημα, η Έβερτον δεν κατάφερε να πετύχει ούτε ένα γκολ στα τρία τελευταία ματς της Premier League.

Έμεινε στις ισοπαλίες χωρίς γκολ με Φούλαμ και Άστον Βίλα, ενώ έχασε 3-0 από τη Γουλβς. Ο Ντάιτς έχει επίσης κάποιες ανησυχίες για τραυματισμούς. Ο επιθετικός Άρναουτ Χρούνεφελντ αξιολογείται ως αμφίβολος καθώς αναγκάστηκε να αποχωρήσει στα τελευταία στάδια της ισοπαλίας με τη Φούλαμ λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο.

Οι πρώην Σπερς, Ντέλε Άλι συνεχίζουν να αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση στη βουβωνική χώρα, ενώ οι Αντρέ Γκόμες και Αμπντουλάγι Ντουκουρέ παραμένουν επίσης στο περιθώριο. Οι Κόλεμαν και Αμαντού Ονανά αξιολογούνται ως αμφίβολοι με τραυματισμό στο μηρό και στο γόνατο αντίστοιχα. Ο Ιντρισά Γκεγέ θα πρέπει να φτάσει πολύ σύντομα στην ομάδα του μετά τον αποκλεισμό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής της Σενεγάλης.

Θέλει το Champions League

Η Τότεναμ μοιράζεται την τέταρτη θέση με την Άστον Βίλα. Και οι δύο ομάδες έχουν 43 βαθμούς, οκτώ λιγότερους από την κορυφαία Λίβερπουλ. Το πιο σημαντικό είναι ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει 46 βαθμούς.

Σύμφωνα με μένα, είναι βασικοί υποψήφιοι για τον τίτλο, μαζί με την Λίβερπουλ και την Άρσεναλ. Οι βαθμοί από αυτό το ματς είναι πολύ σημαντικοί για τους Σπερς. Οι Σπερς δεν είναι στην καλύτερη φόρμα αυτή τη στιγμή, έχασαν από την Μάντσεστερ Σίτι στο FA Cup, αλλά ήρθαν από πίσω για να κερδίσουν την Μπρένττφορντ με 3-2 στο πρωτάθλημα την Τετάρτη.

Οι Ουντότζιε, Ρισάρλισον και Μπρέναν Τζόνσον σκόραραν τα γκολ και πιστεύω ότι η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι πλέον υψηλότερη. Ο Ποστέκογλου περιμένει την επιστροφή του Πάπε Σαρ από τη διεθνή αποστολή μετά τον αποκλεισμό της Σενεγάλης, αλλά ο Ιβ Μπισούμα από το Μάλι και ο Νοτιοκορεάτης Σον Χεούνγκ Μιν εξακολουθούν να αγωνίζονται με τις εθνικές τους ομάδες.

Εάν ο Σαρ φτάσει εγκαίρως για αυτό το ματς, ο Όλιβερ Σκιπ μπορεί να χάσει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα. Τέσσερις παίκτες μένουν εκτός λόγω τραυματισμού — οι Μανόρ Σόλομον, Αλέχο Βέλις, Χιοβάνι λο Σέλσο και Ράιαν Σεσενιόν.

Πρόβλεψη Έβερτον — Τότεναμ:

Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο πλευρές. Η Έβερτον έχει το πλεονέκτημα έδρας και αυτό δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Το Γκούντισον Παρκ είναι ένα δύσκολο μέρος για κάθε αντίπαλο. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έχουν μεγάλα προβλήματα στην επίθεση. Δεν πέτυχαν ούτε ένα γκολ στα τρία τελευταία ματς στην Πρέμιερ Λιγκ, μένοντας χωρίς γκολ στις ισοπαλίες με Φούλαμ και Άστον Βίλα και χάνοντας 3-0 από τη Γουλβς. Δεν μπορείς να κερδίσεις τους αγώνες χωρίς να σκοράρεις. Η Τότεναμ είναι φαβορί εδώ.

Έβερτον vs Τότεναμ Pick: Η Τότεναμ να κερδίσει @ 2,35 στις Ελληνικες στοιχηματικες εταιριες