Ελάχιστες επιλογές στις προτάσεις στοιχήματος

2019-11-25 04:16

Η αγωνιστική στην Premier League, ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα, με μία σημαντική αναμέτρηση, που είναι μονομαχία παραμονής. Στο Βίλλα Πάρκ, η Άστον Βίλλα υποδέχεται την Νιουκάστλ, με τις δύο ομάδες να είναι οριακά πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού. Κάθε βαθμός είναι πολύτιμος από εδώ και πέρα και θα παλέψουν για ότι καλύτερο σήμερα. Δύσκολα τα σημερινά Αστον Βιλλα – Νιουκαστλ προγνωστικα.

Να βρει ρυθμό η Βίλλα

Η Άστον Βίλλα, με 11 βαθμούς είναι οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, με διαφορά μόλις ενός βαθμού. Αν δεν αλλάξει, δεν θα παραμείνει εύκολα στην μεγάλη κατηγορία. Μετράει επτά ήττες σε 12 ματς και έχει αρνητικό συντελεστή τερμάτων -3. Στην έδρα της, είναι καλύτερη με περισσότερους βαθμούς.

Πριν την διακοπή των Εθνικών, είναι δύσκολο πρόγραμμα και έκανε τρεις ήττες. Ηττήθηκε εύκολα με 3-0 από την Μάντσεστερ Σίτι, ήταν κοντά σε μία μεγάλη νίκη, επί της Λίβερπουλ, η οποία με δύο γκολ μετά το 87΄λεπτό, της στέρησε τους βαθμούς της νίκης. Την τελευταία αγωνιστική, έχασε πάλι εύκολα από την Γουλβς με τελικό σκορ 2-1. Τα τρία επόμενα, είναι με ομάδες από την πρώτη τετράδα, κάτι που σημαίνει ότι αν δεν κερδίσει σήμερα, θα μείνει πίσω ακόμα περισσότερο.

Σκοράρει εύκολα, αλλά τα αμυντικά κενά της πληγώνουν πολύ. Συνολικά μετράει 9 στα 12 over 2,5 με οχτώ γκολ γκολ. Έχει προηγηθεί έξι φορές στο ημίχρονο, όμως δεν έχει καταφέρει να κρατήσει τα αποτελέσματα. Επιστρέφει ο τερματοφύλακας Τομ Χίτον, ενώ οι αμυντικοί Μπιορν Ένγκελς και Ματ Τάργκετ παραμένουν εκτός.

Για θετικό αποτέλεσμα η Νιουκάστλ

Η φιλοξενούμενη Νιουκάστλ έχει 15 βαθμούς και απέχει πέντε πόντους από την επικίνδυνη ζώνη, χωρίς ακόμα να είναι ασφαλείς. Εκτός έδρας έχει απολογισμό δύο νίκες και τέσσερις ήττες, με γκολ έξι υπέρ και 14 κατά. Ο συνολικός συντελεστής τερμάτων είναι αρνητικός με -7.

Πριν την διακοπή, έκανε δύο σημαντικές νίκες, ενώ έχει ηττηθεί μόνο από την Τσέλσι στα πέντε πρόσφατα ματς. Μετά την ισοπαλία με την Γουλβς, πήρε διπλό πιο εύκολο από όσα λέει το σκορ, επί της Γουέστ Χαμ, ενώ την τελευταία επιβλήθηκε της Μπόρνμουθ, με 2-1, σε ένα ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ και κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση.

Στατιστικά, έχει δύο παραπάνω under 2,5 και μοιρασμένα γκολ γκολ. Τα αποτελέσματα της στο ημίχρονο είναι 3-6-3. Ο Σον Λόνγκσταφφ επιστρέφει από τιμωρία τριών αγώνων και θα είναι διαθέσιμος σήμερα. Αντίθετα ο αμυντικός Τζαμάαλ Λάσελς θα είναι έτοιμος το 2020 με τραυματισμό στο γόνατο.

Αστον Βιλλα – Νιουκαστλ προγνωστικα Premier League: Δεν έχω εμπιστοσύνη σε καμία ομάδα, η γηπεδούχος είναι οριακό φαβορί, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει αξία. Με τις απουσίες που έχουν στην άμυνα και τα μεγάλα σκορ που κάνει η Βίλλα, μπορεί να γίνει ανοικτό παιχνίδι με γκολ. Να μπουν πάνω από δύο γκολ, μας δίνεται σε απόδοση 1,91 στις στοιχηματικές εταιρίες

Αστον Βιλλα – Νιουκαστλ προγνωστικα @@ Over 2,5 σε απόδοση 1,91

Περιορισμένες με χωρίς ποιότητα οι σημερινές αναμετρήσεις και λογικό θα είναι μα ρίξουμε ρυθμούς για να πάρουμε φόρα για το Champions League και Europa League. Την ανάλυση για το Άστον Βίλλα – Νιουκστλ, μπορείτε να την δείτε στην αντίστοιχη κατηγορία, επομένως πάμε να δούμε τα υπόλοιπα., μαζί με τις προτάσεις στοιχήματος.

Εξάποντο στην Serie A

Στην Ιταλία ολοκληρώνεται η αγωνιστική, με ένα σημαντικό παιχνίδι, ανάμεσα σε Σπαλ και Τζένοα, οι οποίες κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Αυτή την στιγμή, βρίσκονται κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού, έχοντας ένα πόντο διαφορά. Έχουν σχεδόν τον ίδιο απολογισμό, με δύο νίκες μέχρι τώρα σε 12 παιχνίδια. Η Σπαλ διαθέτει την χειρότερη επιθετική γραμμή με επτά μόνο γκολ ενεργητικό, ενώ η Τζένοα την χειρότερη άμυνα με 26 γκολ παθητικό. Οι δύο σύλλογοι, έχουν αρνητικό συντελεστή τερμάτων με πάνω από -10 γκολ.

8 στα 12 under 2,5 η Σπαλ, 10 στα 12 over 2,5 η Τζένοα. Τα πάντα είναι ανοικτά στην αναμέτρηση όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα, όπως φαίνεται στις νόμιμες στοιχηματικές σελίδες. Για να βγω από την δύσκολη θέση θα ποντάρω στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,80 στις στοιχηματικές εταιρίες

Εκτός φόρμας Αννόβερο και Ντάρμσταντ

Στην δεύτερη Μπουντεσλίγκα, με την αναμέτρηση Αννόβερο – Νταρμστάντ, δεν βγαίνει καμία άκρη, Οι δύο ομάδες είναι εκτός φόρμας και δίκαια βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Η γηπεδούχος Αννόβερο μετράει 9 στα 13, 2-3 σύνολο γκολ και αυτή είναι μία επιλογή μας για σήμερα. Το σημείο 2-3 γκολ μας δίνεται σε απόδοση 2,05 στις στοιχηματικές εταιρίες

Λίγα γκολ στην Serie B

Στην Serie B και στην αναμέτρηση Κιέβο – Εντέλα, θα ποντάρω στα λίγα γκολ, αφού και οι δύο ομάδες, κάνουν μικρά σκορ. 8 στα 12 under 2,5 η Κιέβο, 9 στα 12 under 2,5 η Εντέλα. Θα ποντάρω στο under 2,5 σε απόδοση 1,65 στις στοιχηματικές εταιρίες, μία απόδοση με αξία.

Μοίρασμα βαθμών στην Χάβρη

Στην Β’ Γαλλίας η αναμέτρηση Χάβρη – Γκινγκάμπ, είναι αρκετά ισορροπημένη και το μοίρασμα των βαθμών είναι πιθανό. Η Χάβρη στην έδρα της έχει τέσσερις ισοπαλίες σε έξι ματς, ενώ η φιλοξενούμενη πέντε συνολικά σε 14 ματς. Η ισοπαλία μας προσφέρεται σε απόδοση 3,00 στις στοιχηματικές εταιρίες και αξίζει το ρίσκο, ειδικά σε μία κατηγορία με πολλές ισοπαλίες στις προτάσεις στοιχήματος