Combo bet στις προτάσεις στοιχήματος Σαββάτου

2019-11-09 06:31

Μία πολύ σημαντική αναμέτρηση διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. ΟΦΗ και ΠΑΟΚ, κάνουν εξαιρετική πορεία, με βάση τις δυνατότητες τους και προμηνύεται ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, που μπορεί να το θυμόμαστε για καιρό. Από αρνητικά αποτελέσματα προέρχονται οι δύο σύλλογοι, επιθυμούν να επιστρέψουν τις νίκες και στις καλές εμφανίσεις. Δύσκολα σε κάθε περίπτωση τα σημερινά ΟΦΗ – ΠΑΟΚ προγνωστικα

Με επιθετικότητα οι Κρητικοί

Ο ΟΦΗ ισοβαθμεί με την Ξάνθη στους 16 βαθμούς και βρίσκεται στην τέταρτη θέση, επτά πόντους πίσω από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο απολογισμός της είναι πέντε νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, με γκολ 19 υπέρ και 11 κατά. Η επίθεση του είναι η δεύτερη καλύτερη, με ένα γκολ λιγότερο από τον σημερινό αντίπαλο της. Στην έδρα του, είναι πανίσχυρος, έχοντας το απόλυτο των νικών με τέσσερις στις τέσσερις νίκες και γκολ 12 υπέρ και 3 κατά.

Ηττήθηκε στο Καραϊσκάκη με 2-1, κάνοντας καλή εμφάνιση, στην επόμενη αγωνιστική επιβλήθηκε με 2-0 της Ξάνθης στην Κρήτη και την προηγούμενη αγωνιστική, έχασε με 3-2 στην Λάρισα. Πριν από μία εβδομάδα, βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-2 μόλις στο όγδοο λεπτό. Ο Σεμέδο με ένα υπέροχο σουτ εκτός περιοχής και ο Τσιλιανίδης, ήταν οι σκόρερ. Λίγα λεπτά αργότερα, ο αρχηγός Βαγγέλης Μόρας, μείωσε σε 1-2. Στο δεύτερο μέρος, οπισθοχώρησε και οι Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς και Αμπιόλα Ντάουντα, ανέτρεψαν το σκορ σε 3-2, δίνοντας ένα ακόμα τρίποντο στην Λάρισα.

Στατιστικά κάνει μεγάλα σκορ, συνολικά έχει έξι στα εννιά over 2,5 και επτά στα εννιά γκολ γκολ. Πέντε παιχνίδια του, είχαν πάνω από τέσσερα γκολ. Ποτέ δεν έχει βρεθεί πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, έχει έξι ισόπαλα αποτελέσματα και τρεις φορές ήταν προηγούμενη στο σκορ. Μοναδικές απουσίες από την αυριανή αποστολή του ΟΦΗ ο Μεγιάδο, ο οποίος θα είναι εκτός μέχρι το τέλος του 2019 αλλά και ο Δεληγιαννίδης, ο οποίος κάνει θεραπείες.

Αναλυτικά η 18μελης αποστολή του ΟΦΗ είναι η εξής: Σωτηρίου, Ουάλεϊ, Δερμιτζάκης, Μαρινάκης, Μπράουν, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Νάστος, Κοροβέσης, Σακόρ, Στάικος, Νέιρα, Ναμπί, Τσιλιανίδης, Ντίνας, Σόουζα, Σεμέντο, Φιγκεϊρέντο, Μάνος.

Διπλό τίτλου για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, επιβάλλεται να επιστρέψει στις νίκες, για να μην χάσει την επαφή του με τον Ολυμπιακό. Είναι δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή, παραμένοντας αήττητος, εκτός από το φετινό πρωτάθλημα, για πολλούς αγώνες εδώ και καιρό. Έχει έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες, με την καλύτερη επίθεση 20 γκολ και 11 γκολ παθητικό.

Έπειτα από τρεις νίκες με Αστέρα Τρίπολης, Λαμία και Βόλο, την προηγούμενη Κυριακή, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις τον Παναθηναϊκό. Στο πρώτο μέρος, έκανε ίσως το χειρότερο ημίχρονο και ο Παναθηναϊκός δεν κινδύνευσε καθόλου, μάλιστα ο Γκαγιάς Ζαχίντ, εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κρέσπο και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Στο δεύτερο ημίχρονο, ανέβασε απόδοση, πίεσε και έκλεισε τους Πράσινους, έτσι με σουτ του Βιεϊρίνια, ισοφάρισε. Ο Παναθηναϊκός, χτύπησε πάλι στην αντεπίθεση, σκοράροντας με τον Φεντερίκο Μακέντα, όμως στις καθυστερήσεις ο Κουρμπέλης ανέτρεψε τον Κρέσπο και πάλι ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, για να δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας και κρατώντας το αήττητο.

Μόνο ένα παιχνίδι του ήταν με κάτω από τρία γκολ και δύο χωρίς γκολ γκολ. Σε ένα ματς βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, ένα ήταν ισόπαλο και στα υπόλοιπα επτά βρέθηκε προηγούμενος στο σκορ. Όσο εύκολα σκοράρει, τόσο εύκολα παραβιάζεται η εστία του, για αυτό το λόγο κάνει μεγάλα σκορ. Μπορεί ο Μαουρίσιο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, αλλά δεν ταξιδεύει για την Κρήτη καθώς έκανε μία προπόνηση.

Στην αποστολή, αντίθετα, βρίσκεται ο συμπατριώτης του, Λέο Ζαμπά και ο Πολωνός Σβιντέρσκι που έχει ίωση θα αντικατασταθεί από τον Λάμπρου. Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς στο Γεντί Κουλέ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντούγκλας, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Στοχ, Ζαμπά, Άκπομ, Λάμπρου.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ προγνωστικα Super League: Πολύ ενδιαφέρον ματς και το τρίποντο μπορεί να είναι αυτοσκοπός. Αν δεν είναι σοβαρός ο ΠΑΟΚ, οι Κρητικοί μπορούν να κάνουν την ζημιά. Θα μείνω μακριά από το τελικό αποτέλεσμα και θα ποντάρω στο ανοικτό παιχνίδι των δύο συλλόγων. Κάνουν μεγάλα σκορ, σκοράροντας εύκολα, ενώ αμυντικά έχουν πολλά κενά. Περιμένω να βρουν από ένα τέρμα, το γκολ γκολ μας δίνεται σε απόδοση 1,75 στην σελίδα Στοχιημαν. Όποιος θέλει να ρισκάρει περισσότερο, μπορεί να ποντάρει στο combo bet over 2,5 και Goal Goal σε απόδοση 2,15 στην ίδια στοιχηματική σελίδα

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ προγνωστικα @@ Goal Goal σε απόδοση 1,75

Κομβική η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα, η οποία περιλαμβάνει ένα σημαντικό ντέρμπι. Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Ντόρτμουντ, θέλοντας να κλείσει τις πληγές της, ενώ η Ντόρτμουντ να δείξει ότι μπορεί να μείνει ψηλά στην βαθμολογία, διεκδικώντας μέχρι τέλους τον τίτλο. Πάντα, όλα τα φίλαθλα βλέμματα είναι στραμμένα σε τέτοια ματς, που έχουν έντονο ενδιαφέρον τόσο βαθμολογικά όσο και για το κίνητρο. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε  τα σημερινά Μπαγερν – Ντορτμουντ προγνωστικα.

Να επανέλθει στα γνωστά της στάνταρ της η Μπάγερν

Περίεργη σεζόν κάνει η Μπάγερν Μονάχου, που χαρακτηρίζετε από αστάθεια, μακριά από τα υψηλά στάνταρ της. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 18 βαθμούς, ένα πίσω από την σημερινή αντίπαλο της και τέσσερις από την κορυφή του πρωταθλήματος. Έχει κερδίσει μόνο τους μισούς φετινούς αγώνες πρωταθλήματος, με γκολ 25 υπέρ και 16 κατά.

Μία νίκη έχει στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, όπου έχει χάσει σε δύο ματς. Επιβλήθηκε εντός έδρας της Ούνιον Βερολίνου με τελικό σκορ 2-1. Το προηγούμενο Σάββατο, υπέστη μία ήττα ντροπή, μετά από καιρό στην Μπουντεσλίγκα. Διελύθει από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με τελικό σκορ 5-1. Έμεινε με παίκτη λιγότερο, μόλις στο όγδοο λεπτό, με την αποβολή του αμυντικού Ζερόμ Μπόατενγκ και παρουσίασε μεγάλα αμυντικά κενά. Μείωσε με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, σε 2-1, όπως η Αϊντραχτ, στο δεύτερο μέρος, ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της, σκοράροντας άλλα τρία τέρματα.

Στο Champions League, έχει το απόλυτο των νικών, με τέσσερις στις τέσσερις νίκες, χωρίς πάντως να εντυπωσιάσει με την απόδοση της. Την Τετάρτη, επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 2-0, με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος, των Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Ίβαν Πέρισιτς. Είχε την κατοχή, δύο δοκάρια και χαμένες ευκαιρίες, όμως βασίστηκε στην ποιότητα των παικτών της και όχι στο σύνολο. Ο σύλλογος, έχει μείνει από κεντρικούς αμυντικούς και παίζει με νεαρό παίκτη. Ο Χάνσι Φλικ, θα καθοδηγήσει πάλι τους Βαυαρούς. Μόνο ένα παιχνίδι της, ήταν κάτω από τρία γκολ και μόνο δύο δεν ήρθαν γκολ γκολ. Στο ημίχρονο το ρεκόρ της είναι 5-3-2.

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ είναι τιμωρημένος και λογικά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο Νίκλας Σιούλε, θα χάσει όλη την χρονιά, με τραυματισμό στο γόνατο, ενώ εκτός είναι και ο Λικά Ερναντέζ με τραυματισμό στον αστράγαλο.

Με ελπίδες στην Allianz Arena

Η Ντόρτμουντ πηγαίνει στο Μόναχο, με ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα, αφού η Μπάγερν δεν πείθει. Η Ντόρτμουντ, έχει απολογισμό πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, με γκολ 23 υπέρ και 11 κατά. Απέχει τρεις πόντους από την πρώτη θέση και με νίκη σήμερα θα θέσει βάσεις για τον φετινό τίτλο.

Στα τρία τελευταία ματς μόνο την Σάλκε δεν κέρδισε. Την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε με 3-0 της Βόλφσμπουργκ, με τα τέρματα να επιτυγχάνονται στο δεύτερο μέρος. Την Τρίτη στον όμιλο του Champions League, έκανε μία μεγάλη ανατροπή επί της Ίντερ και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, με 0-2, όμως έκανε την ανατροπή σε 3-2 με δύο γκολ του Ασράφ Χακίμι και ένα του Γιούλιαν Μπραντ. Μία από τα ίδια, στα στατιστικά, οχτώ στα δέκα over 2,5 και ‘έξι στα δέκα γκολ γκολ. 3-6-1, το ρεκόρ της στο πρώτο ημίχρονο.

Ο αμυντικός Μαρσέλ Σμέλτσερ, είναι τραυματίας, ενώ αμφίβολος είναι ο Μάρκο Ροϊς. Δεν είναι διαθέσιμος ο τερματοφύλακας Μάρβιν Χιτς, ο οποίος υπέστη έναν τραυματισμό στην πλάτη κατά τη διάρκεια της νίκης επί της Ίντερ την Τρίτη.

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες:

Μπάγερν Μονάχου: Νοϊερ, Παβάρ, Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Ντέιβις, Κίμιχ, Τιάγκο, Κουτίνιο, Γκάμπρι, Κομάν, Λεβαντόφσκι

Ντόρτμουντ: Μπούρκι; Πίστσεκ, Ακαντζί, Χούμελς, Γκερέιρο; Βίτσελ, Βάιγκλ; Χακίμι, Μπράντ, Σάντσο; Γκέτσε

Μπαγερν – Ντορτμουντ προγνωστικα Bundesliga: Μεγάλο ματς και ντέρμπι, με έντονο ενδιαφέρον από όλο τον κόσμο. Η γηπεδούχος Μπάγερν Μονάχου, βρίσκεται σε μία περίεργη φάση, με απουσίες στην άμυνα, που της δημιουργούν πολλά κενά. Η Ντόρτμουντ, είναι σε καλύτερη φάση και έχει ψυχολογία από την ανατροπή με την Ίντερ. Σίγουρα τα πολλά γκολ, έχουν σημαντική τύχη, αφού παίζουν οι καλύτερες επιθέσεις, και παράλληλα, με αμυντικά κενά. Θα ρισκάρω με την Ντόρτμουντ, δεν εμπιστεύομαι καθόλου την Μπάγερν, το διπλό είναι σε απόδοση 5,00, το draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) μας δίνεται σε απόδοση 3,70 στις νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος. Η διπλή ευκαιρία Χ2 είναι σε απόδοση 2,35 στην ίδια στοιχηματική σελίδα.

Μπαγερν – Ντορτμουντ προγνωστικα @@ Χ2 σε απόδοση 2,35

Η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην Premier league, διεξάγεται στο Λέστερ. Η τοπική ομάδα υποδέχεται την Άρσεναλ, επιθυμώντας να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες, έχουν αντίθετες φόρμες και αναμένουμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, που μπορεί να προσφέρει γκολ και θέαμα. Πάμε να δούμε τα σημερινά Λεστερ – Αρσεναλ προγνωστικα.

Με σπασμένα φρένα η Λέστερ

Η Λέστερ κάνει πορεία πρωταθλητισμού, όπως την χρονιά που πήρε τον τίτλο στην Αγγλία. Δικαίως είναι στην τρίτη θέση, με 23 βαθμούς, δύο πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι και οχτώ από την Λίβερπουλ. Μετράει επτά νίκες σε 11 ματς, έχοντας σκοράρει 27 γκολ και δεχτεί μόλις οχτώ. Η αμυντική της επίδοση είναι η καλύτερη στην κατηγορία. Στο γήπεδο της έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, με την εστία της να έχει παραβιαστεί τρεις φορές.

Προέρχεται από τρεις νίκες και πέντε στα έξι τελευταία ματς. Μόνο από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ έχει ηττηθεί προσφάτως. Διέλυσε με 0-9 την Σαουθάμπτον και 0-2 την σκληροτράχηλη Κρίσταλ Πάλας. Ο επιθετικός  Τζέιμι Βάρντι, είναι σε σούπερ κατάσταση, σκοράροντας κατά βούληση και εκμεταλλευόμενος την καλή κατάσταση της ομάδας του. Σε 11 ματς, έχει 10 γκολ και μία ασίστ. Ακολουθεί, εύκολο πρόγραμμα και μπορεί να κάνει όνειρα εξόδου στο επόμενο Champions League. Πριν από την Κρίσταλ Πάλας, προκρίθηκε στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, επιβεβαιώνοντας την φόρμα της.

Στατιστικά, έχει 7 στα 11 over 2,5 και έξι στα 11 γκολ γκολ. Σχεδόν μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στο πρώτο ημίχρονο. Ο τεχνικός Μπρένταν Ρότζερς, δεν έχει νεότερα αγωνιστικά προβλήματα και μάλλον θα παρατάξει την ίδια σύνθεση, που αγωνίστηκε με την Κρίσταλ Πάλας.

Πολλά θέματα για την Άρσεναλ

Το κλίμα στην Άρσεναλ δεν είναι το καλύτερο, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Ο Ουναϊ Έμερι, δεν πρέπει να αισθάνεται άνετα με την θέση του. Μπορεί αν δεν κερδίσει σήμερα, να απομακρυνθεί από τον σύλλογο, που όμως δεν αλλάζει εύκολα προπονητές. Είναι στην πέμπτη θέση με 17 βαθμούς, έξι πίσω από την τέταρτη Τσέλσι και 14 από την κορυφή του πρωταθλήματος. Το ρεκόρ της είναι τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες, με γκολ 16 υπέρ και 15 κατά. Εκτός έδρας, έχει μία νίκη σε πέντε παιχνίδια.

Προέρχεται από δύο εντός έδρας ισοπαλίες και τρία παιχνίδια χωρίς νίκη. Ηττήθηκε από την Σέφιλντ Γιουναϊτεντ με 1-0, στα επόμενα δύο έμεινε ισόπαλη 2-2 με την Κρίσταλ Πάλας και 1-1 με την Γούλβς. Στα δύο παιχνίδια πήρε προβάδισμα, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει μέχρι το τέλος, παίρνοντας μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας. Την Τετάρτη, παίχτηκε το ίδιο έργο, πήγε στην Πορτογαλία για να αντιμετωπίσει την Γκιμαράες, για το Europa League, πήρε προβάδισμα στο 80΄αλλά στην καθυστερήσεις πάλι δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης. Δεν έχει πρόβλημα, όμως να μην προκριθεί.

Ο Γκρανίτ Τζάκα εξακολουθεί να μην υπολογίζεται από τον Έμερι, λόγω της αντίδρασης του, προς τους φιλάθλους. Ο Έκτορ Μπεγερίν, δεν αγωνίστηκε στην Πορτογαλία και λογικά θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας. Τραυματίας παραμένει ο μέσος Ντάνι Θεμπάγιος.

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες:

Λέστερ: Σμαϊχελ, Περεϊρα, Έβανς, Σογιουντσού, Τσίλγουελ; Ντίντι, Τίλεμανς; Πέρεθ, Μάντισον, Μπαρνς; Βάρντι

Άρσεναλ: Λένο; Μπέλεριν, Παπασταθόπουλος, Λουϊζ, Τιέρνι; Γκεντουζί, Τορεϊρα, Πέπε, Οζίλ, Ομπαμπεγιάνγκ, Λακαζέτε

Λεστερ – Αρσεναλ προγνωστικα Premier League: Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να πάμε κόντρα στην φόρμα της Λέστερ. Εκτός από όμορφο ποδόσφαιρο, είναι αποτελεσματική στην επίθεση. Η Άρσεναλ, είναι μπερδευμένη και αμυντικά έχει πολλά κενά. Περιμένω η Λέστερ, με την βοήθεια της έδρα της να πάρει ένα ακόμα τρίποντο και να βάλει βάσεις για την πρώτη τετράδα. Ο άσσος είναι σε απόδοση 2,05 στις νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος

Λεστερ – Αρσεναλ προγνωστικα @@ 1 σε απόδοση 2,05

Μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση περιλαμβάνει η Premier League αυτό το Σάββατο στο Λονδίνο. Η Τότεναμ υποδέχεται την Σέφιλντ Γιουναϊτεντ, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν τρεις βαθμούς, με την φιλοξενούμενη να προηγείται βαθμολογικά. Μπορεί να γίνει ένα ανοικτό ματς, με γκολ και φάσεις, έτσι ώστε να γίνουν εύκολα τα σημερινά Τοτεναμ – Σεφιλντ προγνωστικα.

Να βρει ρυθμό η Τότεναμ

Η Τότεναμ βρίσκεται στην 11η θέση με 13 πόντους. Είναι 18 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Λίβερπουλ και οι οπαδοί είναι απογοητευμένοι. Ο τεχνικός Μαουρίσιο Ποκετίνο βρίσκεται υπό πίεση, καθώς και οι παίκτες. Ωστόσο, τα Σπινούρια θα παίξουν αυτόν τον αγώνα μετά τη μεγάλη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ ενάντια του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι. Η Τότεναμ κέρδισε 4 -0 την Τετάρτη και η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλύτερη.

Ο μέσος Σον, ο οποίος είχε συμμετοχή στο φάουλ που οδήγησε στον τρομερό τραυματισμό στον αστράγαλο για τον Αντρέ Γκόμες της Έβερτον το περασμένο Σαββατοκύριακο, σημείωσε δύο γκολ. Ο Νοτιοκορεατικός διεθνής δεν γιόρτασε το πρώτο του γκολ, αλλά ένωσε τα χέρια του και έσκυψε το κεφάλι του. Τα υπόλοιπα δύο γκολ σημειώθηκαν από τους Χιοβάνι λο Σέλσο και Κρίστιαν Έρικσεν. Οι Spurs έγινε ο πρώτος Αγγλικός σύλλογος που κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι σε κάποιο ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Να σας υπενθυμίσω, πέρυσι η Λίβερπουλ έχασε 2 -0 στο Στάδιο “Rajko Mitic”.

Δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος, αλλά δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Έτσι, σήμερα, απαιτείται να επιστρέψει στις νίκες, για να μην μείνει και άλλο πίσω στον βαθμολογικό πίνακα. Την προηγούμενη εβδομάδα, έχασε την νίκη μέσα από τα χεριά της, με την Έβερτον να ισοφαρίζει στον 7ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Ποκετίνο, έχει τους περισσότερους παίκτες του διαθέσιμους, συμπεριλαμβανομένου του Σον. Η κόκκινη κάρτα που έλαβε για το μαρκάρισμα του Γκόμες ανατράπηκε από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Ο διαιτητής Μάρτιν Άτκισον απέβαλε τον Σον, αλλά μια ανεξάρτητη ρυθμιστική επιτροπή επιβεβαίωσε την αξίωση για παράνομη αποβολή. Τρεις παίκτες έχουν προβλήματα με τραυματισμούς – ο Ουγκό Λιορίς και ο Γιαν Βερτόνγκεν είναι σίγουρα εκτός, ενώ ο Έρικ Λαμέλα είναι αμφίβολος και θα κριθεί η συμμετοχή του πριν από τον αγώνα.

Σε ανοδική πορεία η Σέφιλντ Γιουναϊτεντ

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι στην έκτη θέση με 16 πόντους. Έχοντας κατά νου ότι είναι νεοφερμένοι στην Premier League, πιστεύω ότι οι οπαδοί της είναι πολύ ικανοποιημένοι με αυτή την κατάσταση. Η φόρμα της είναι καλή, με  δύο νίκες και μία ισοπαλία στους τελευταίους τρεις αγώνες. Οι λεπίδες κέρδισαν 1 – 0 την Άρσεναλ και 3 – 0 την Μπέρνλι, ενώ μοιράστηκαν τους βαθμούς με την Γουέστ Χαμ. Η σταθερή άμυνα είναι το κλειδί για την επιτυχία. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ διατηρεί 26 παιχνίδια, χωρίς να δεχτεί γκολ, στο πρωτάθλημα από την αρχή της περασμένης σεζόν και κανένας άλλος σύλλογος δεν έχει καταγράψει περισσότερες περιπτώσεις αυτή τη στιγμή στις τέσσερις κατηγορίες της Αγγλίας.

Ο κόουτς Κρις Γουάιλντερ κάνει εξαιρετική δουλειά. Ο Γάλλος επιθετικός Μουσσέτ παίζει εξαιρετικά, αφού είναι σε πολύ καλή κατάσταση, κατέγραψε τρεις ασιστ στην νίκη 3 – 0 της προηγούμενης εβδομάδας με την Μπέρνλι. Ο Τζον Λάντστραμ πρέπει επίσης να αναφερθεί, διότι όχι μόνο σκόραρε δύο γκολ, αλλά είχε και ακρίβεια 86,5%. Ο Τζον Ίγκαν, είναι αμφίβολος για την σημερινή αναμέτρηση αμφίβολη.

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες:

Τότεναμ: Γκασανίγκα, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Οριέ, Ντέιβις, Σισοκό, Ντελέ Άλι, Έρικσεν, Μοούρα, Σον, Χάρι Κεϊν

Σέφιλντ Γιουναϊτεντ: Χέντερσον, Μπάλντοκ, Στίβενς, O’Κόνελ, Μπάσαμ, Έγκαν, Φλέκ, Λάντστραμ, Νοργούντ, ΜακΓκόλντρικ, Μουσσετ

Τοτεναμ – Σεφιλντ προγνωστικα Premier League: Περιμένω και τις δύο ομάδες να σημειώσουν από ένα γκολ. Τόσο η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ είναι σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Οι λεπίδες σημείωσαν τρία γκολ στον τελευταίο αγώνα, ενώ τέσσερα η Τότεναμ. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα γεγονότα, περιμένω έναν αποτελεσματικό αγώνα στο White Hart Lane. Το γκολ γκολ μας προσφέρεται σε απόδοση 1,80 στις νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος

Τοτεναμ – Σεφιλντ προγνωστικα @@ Οι δύο ομάδες θα σκοράρουν – Ναι @ 1,80

Για άλλη μία φορά, υπάρχει ένα γεμάτο Σάββατο, με αναμετρήσεις για όλα τα γούστα, χωρίς πάντως να λείπουν τα μεγάλα ματς και ντέρμπι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία σύντομη παρουσίαση αγώνων, μαζί με τις προτάσεις στοιχήματος για τα ματς. Επιπλέον, στην κατηγορία αναλύσεις στοιχήματος, μπορεί να βρείτε κάποιες προτάσεις από τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού. Πάμε κατευθείαν να τα δούμε

Πολλά αμφίρροπα παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ

Η αγωνιστική ξεκινά, στο Λονδίνο με την αναμέτρηση Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας. Οι δύο ομάδες, δεν έχουν καλή φόρμα και θα γίνει μία όμορφη μάχη. Η Τσέλσι προέρχεται από μεγάλο ματς με τον Άγιαξ, όπου ανέτρεψε το 1-4 σε 4-4. Θα ακολουθήσω το ανοικτό παιχνίδι της γηπεδούχου και θα ποντάρω στα πολλά γκολ. Το over 2,5 βρίσκεται σε απόδοση 1,60 στον Στοιχιμαν. 8 στα 11 over 2,5 η Τσέλσι, ενώ μπορεί να βοηθήσει και η Κρίσταλ Πάλας στο σκορ.

Στο Μπέρνλι – Γουέστ Χαμ, οι αντίπαλοι είναι σε πτώση και χρειάζονται μία νέα αρχή. Δεν τα πάνε αρκετά καλά προσφάτως, Καλύτερα να μείνουμε μακριά από όλες τις προτάσεις στοιχήματος.

Επιστροφή στις νίκες για Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Στην Λα Λιγκα, διεξάγονται τέσσερις αναμετρήσεις σήμερα. Η Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζεται στην έδρα της Εϊμπαρ, ενώ η Μπαρτσελόνα υποδέχεται Θέλτα. Από αρνητικά αποτελέσματα προέρχεται στο πρωτάθλημα και σημερινός στόχος είναι να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες. Περιμένω, έστω και δύσκολα να κερδίσουν σήμερα. Αξία υπάρχει στα combo bet τελικού αποτελέσματος και γκολ.  Η Εϊμπαρ δέχεται εύκολα γκολ και έτσι το διπλό της Ρεάλ Μαδρίτης σε συνδυασμό με το over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 2,5 στην Novibet

Στο Αλαβές – Βαγιαδολίδ, τα πάντα είναι ανοικτά. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, η καλύτερη φόρμα της Βαγιαδολίδ, μετριάζεται από την έδρα. Η Αλαβές έχει 9 στα 12 Under 2,5, ενώ η Βαγιαδολίδ 8 στα 12 under 2,5. Περιμένω να κριθεί στις λεπτομέρειες και τα λίγα γκολ έχουν σημαντική τύχη στις προτάσεις στοιχήματος.

Τον πρώτο λόγο έχει η έδρα στην αναμέτρηση Βαλένθια- Γρανάδα. Η Βαλένθια δεν έχει ηττηθεί ακόμα στο γήπεδο της, είναι ανεβασμένη προσφάτως, κερδίζοντας εύκολα την Λιλ με τελικό σκορ 4-1 στο Champions League. Παρά την κούραση, μπορεί να πάρει το τρίποντο, για να ανέβει και άλλο βαθμολογικά. Ο άσσος είναι σε απόδοση 1,65 στην Sportingbet

Ακόμα σκοράρει η Λειψία

Η Λειψία, φαίνεται να έχει αφήσει πίσω της, ένα κακό διάστημα. προέρχεται από τρεις νίκες, δύο σe πρωτάθλημα και κύπελλο και μία στο Champions League. Σε αυτά τα τρία ματς έχει βρει δίχτυα 16 φορές!!! Η Χέρτα δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος και δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να κρατήσει την επιθετικότητα της Λειψίας. Το διπλό έχει αρκετή τύχη να μπει στο κουπόνι στοιχήματος μας. Μας προσφέρεται σε απόδοση 1,85 στις νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος

Ο λόγος στις έδρες στην Serie A

Στην Ιταλική Serie A, πραγματοποιούνται τρία ματς, με έντονο ενδιαφέρον. Όπως φαίνεται από τις αποδόσεις στις νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος, μπορεί να πάει παντού. Οι δύο ομάδες, είναι σε κάκιστη φόρμα, χωρίς νίκη στα έξι πρόσφατα ματς. Είναι σε κάθετη πορεία και αν δεν αλλάξει αυτό θα έχουν πρόβλημα παραμονής. Καλύτερα να μείνουμε μακριά από αυτό το ματς. NO BET.

Αργότερα, η Ίντερ υποδέχεται την Βερόνα, θέλοντας την νίκη για να μείνει κοντά στην Γιουβέντους. Η Βερόνα, έκανε δύο συνεχείς νίκες και πήρε βαθμολογική ανάσα. Συνολικά μετράει 9 στα 11 under 2,5, αφού σκοράρει και δέχεται δύσκολα γκολ. Η Ίντερ, την Τρίτη προηγήθηκε με 0-2 της Ντόρτμουντ, αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-2 και έχασε έδαφος στον όμιλο. Στην Ιταλία, έχει ηττηθεί μόνο από την Γιουβέντους και σήμερα, στην έδρα, η νίκη είναι μονόδρομος. Αντίθετα αυτή, έχει 8 στα 11 ματς με πάνω από τρία γκολ. Θα συνδυάσω τον άσσο με το over 1,5 για να ανεβάσω την απόδοση στο 1,55 στις νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος

Τέλος, η Νάπολι υποδέχεται την Τζένοα, επιθυμώντας να αφήσει πίσω της τις ισοπαλίες και να επιστρέψει στις νίκες. Η φιλοξενούμενη στα έξι τελευταία έχει πέντε ήττες και μία νίκη επί της Μπρέσια. Αμυντικά είναι κάκιστη, δέχεται συνεχώς γκολ και για αυτό το λόγο έχει 10 στα 11 over 2,5. Η Νάπολι, δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος, ενώ δεν κέρδισε ούτε στο Champions League, την Σάλτσμπουργκ, μένοντας στο 1-1.

Η Νάπολι, δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι, άλλωστε άξιζε σε κάποια ματς να κερδίσει. Έχει ποιότητα στην επίθεση της, για να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες της Τζένοα και να πάρει μία εύκολη νίκη με γκολ. Το combo bet, άσσου και over 2,5 βρίσκεται σε απόδοση 1,85 στην Goalbet