Αρμενία vs Ελλάδα, να πιστοποιήσει την άνοδο της

2019-11-15 04:55

Στο τελείωμα των προκριματικών του Euro 2020, πολλά παιχνίδια είναι αδιάφορα, χωρίς καμία βαθμολογική σημασία. Η Εθνική Ελλάδος δοκιμάζεται στην Αρμενία, σε ένα παντελώς αδιάφορο ματς στον όμιλο. Θα παίξουν για το γόητρο και η Ελλάδα για να πιστοποιήσει την αγωνιστική άνοδο της, ώστε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων. Σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, μπορεί τα Αρμενια — Ελλαδα προγνωστικα, να έχουν ενδιαφέρον.

Μέτρια ομάδα η Αρμενία

Η Αρμενία, έχει δύο περισσότερους βαθμούς από την Ελλάδα, με ρεκόρ τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ισοπαλίες, με γκολ 13 υπέρ και 15 κατά. Στην Αρμενία, έχει δύο νίκες και δύο ήττες. Την τελευταία αγωνιστική δοκιμάζεται στην Ιταλία.

Η νίκη, επί της Βοσνίας, δεν είχε συνέχεια, δεν μπόρεσε να κερδίσει το Λιχτενσταϊν, μένοντας στο 1–1, ενώ την πιο πρόσφατη αγωνιστική, ηττήθηκε με 3–0 στην Φινλανδία. Δεν μπόρεσε να απειλήσει καθόλου και η ήττα ήρθε δίκαια. Στο ΟΑΚΑ, χτύπησε στις αντεπιθέσεις και πέρασε με διπλό με τελικό σκορ 2–3. Βρέθηκε με 0–2 μπροστά στο σκορ, η Ελλάδα μείωσε με τον Κάρλος Ζέκα, όμως με τρίτο τέρμα κλείδωσε την νίκη, παρά την μείωση του σκορ από τον Φουρτούνη.

Τον Πάβελ Ρατσκόβσκι όρισε η UEFA για να διευθύνει την αναμέτρηση. Ο Πολωνός ρέφερι σφύριξε πρόσφατα την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο Μόναχο. Στατιστικά, μετράει έξι στα οχτώ over 2,5 και πέντε στα οχτώ γκολ γκολ.

Νίκη γοήτρου και ψυχολογίας

Η Ελλάδα, με τις αλλαγές στην αποστολή, φαίνεται να βρίσκει κάποιες σταθερές και αρχίζει να παίζει καλά, παίρνοντας θετικά αποτελέσματα. Ο απολογισμός της είναι δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας πετύχει εννιά γκολ και δεχτεί 13 τέρματα.

Έπειτα, από την καλή εμφάνιση, στην ήττα στην Ιταλία με 2–0, επιβλήθηκε της Βοσνίας με 2–1. Στην Ιταλία, ήταν καλή, θα μπορούσε να είχε προηγηθεί και πλήρωσε ένα αμυντικό λάθος. Την προηγούμενη αγωνιστική, είχε καλή απόδοση, τελικώς δικαιώθηκε, κερδίζοντας την Βοσνία. Προηγήθηκε με τον επιθετικό της Βίλεμ Βαγγέλης Παυλίδης, η Βοσνία έφερε το ματς στα ίσια, λίγο αργότερα. Η προσπάθεια της, δικαιώθηκε στο 88ο λεπτό, όπου έκανε το 2–1, επιστρέφοντας μετά από καιρό στις νίκες. Σήμερα, απαιτείται να είναι πάλι σοβαρή, να επιβληθεί πάλι, για να αποκτήσει σταθερή πορεία και εμφανίσεις.

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος

Την πρώτη του κλήση για το αντιπροσωπευτικός συγκρότημα έλαβε ο 22χρονος μέσος της Πάντερμπορν, Σεμπάστιαν Βασιλειάδης. Ο Χάρης Μαυρίας επιστρέφει στην κυανόλευκη αποστολή, ενώ εκτός έμειναν ξανά οι Κώστας Μανωλάς, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Ανδρέας Σάμαρης και Κώστας Μήτρογλου. Ο Κάρλος Ζέκα τέθηκε νοκ άουτ λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς-προσαγωγούς.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Κούτρης, Σταφυλίδης, Μαυρίας, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχάλακης, Βασιλειάδης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας.

Αρμενια — Ελλαδα προγνωστικα Euro 2020: Η Ελλάδα, δίνεται φαβορί να κερδίσει στις στοιχηματικές σελίδες. Η Αρμενία, έχει περιορισμένες δυνατότητες και βασίζεται στην ποιότητα ορισμένων, αλλά λίγων παικτών της. Η Ελλάδα, έχει αλλάξει και είναι ανεβασμένη αγωνιστικά, αναμένω να είναι σοβαρή πάλι και να διεκδικήσει με αξιώσεις την νίκη. Μπορεί να γίνει ένα ανοικτό ματς με γκολ και φάσεις, το over 2,5 σε απόδοση 1,91 στην πλατφόρμα Στοιχημαν, έχει αξία. Το over 2,5, μπορεί να συνδυαστεί με το διπλό, με περισσότερο ρίσκο

Αρμενια — Ελλαδα προγνωστικα @@ over 2,5 σε απόδοση 1,91

Στον έκτο όμιλο, η Ισπανία, έχει ουσιαστικά κλειδώσει την πρώτη θέση, ενώ για την άλλη θέση κοντράρονται Ρουμανία και Σουηδία. Στο Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου, θα πραγματοποιηθεί ίσως η πιο ενδιαφέρουσα μάχη, η οποία κρίνει την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2020. Οι δύο Εθνικές, έχουν διαφορά ενός βαθμού και μετά την λήξη θα γνωρίζουμε ποία ομάδα θα έχει πλεονέκτημα πρόκρισης. Πάμε κατευθείαν να δούμε τα σημερινά Ρουμανια — Σουηδια προγνωστικα.

Μόνο για την νίκη η Ρουμανία

Η Ρουμανία, έχει ένα βαθμό λιγότερο και το μόνο αποτέλεσμα που θέλει σήμερα στην έδρα της, είναι η νίκη. Έχει ίδιο απολογισμό εντός και εκτός έδρας και συνολικά τέσσερις νίκες και από δύο ισοπαλίες. Έχει βρει δίχτυα 17 φορές, ενώ η εστία της έχει παραβιαστεί οχτώ φορές. Την τελευταία αγωνιστική δοκιμάζεται στην Ισπανία, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο της.

Από την ήττα στην πρεμιέρα από την σημερινή αντίπαλο της, έχει ηττηθεί μόνο από την Ισπανία. Στα τρία τελευταία, έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία με την Νορβηγία. Προηγήθηκε των Νορβηγών με τον Αλεξάντρου Μιτρίτα, όμως έχασαν την νίκη στις καθυστερήσεις με τον Αλεξάντερ Σέρλοθ, χάνοντας σημαντικό έδαφος για την δεύτερη θέση. Καλό θα είναι, να καλύψει την ήττα με 2–1, για να έχει την ισοβαθμία. Μετά την νίκη θα κοιτάξει την διαφορά τερμάτων.

Στατιστικά, έχει έξι over 2,5 σε οχτώ ματς και πέντε γκολ γκολ στα ίδια παιχνίδια. Σε δύο ματς έχει βρεθεί πίσω στο σκορ στο ημίχρονο.

Βήμα πρόκρισης για την Σουηδία

Η Σουηδία, έχοντας την ισοβαθμία και την τελευταία να παίξει με τα Νησιά Φερόε, της αρκεί η ισοπαλία σήμερα, για να αυξήσει αισθητά τις πιθανότητες της για πρόκριση. Έχει ηττηθεί μόνο από την Ισπανία, εκτός έδρας, ενώ έχει σκοράρει διπλάσια γκολ από όσα έχει δεχτεί.

Την προηγούμενη αγωνιστική, έχασε το τρίποντο και αυτή στις καθυστερήσεις, από την Ισπανία. Προηγήθηκε με τον Μάρκους Μπεργκ, στις αρχές του 2ου ημιχρόνου, ενώ ισοφάρισε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον επιθετικό της Βαλένθια, Ροντρίγκο Μορένο. Μία από τα ίδια, με έξι στα οχτώ over 2,5 και τέσσερα γκολ γκολ σε οχτώ παιχνίδια. Στο ημίχρονο, βρέθηκε πίσω στο σκορ, στα δύο ματς με την Νορβηγία.

Ρουμανια — Σουηδια προγνωστικα Euro 2020: Σε 90 λεπτά, κρίνεται μία πρόκριση σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πιστεύω, θα γίνει, μία σκληρή μάχη, με πολλή σκοπιμότητα, από τις δύο ομάδες. Αναμένω, παιχνίδι υπομονής, όπου θα κριθεί στις λεπτομέρειες, επομένως, τα λίγα γκολ έχουν σημαντική τύχη, το under 2,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,70 στις στοιχηματικές εταιρίες. Τύχη η ισοπαλία στο ημίχρονο, σε απόδοση πάνω από 2,00

Ρουμανια — Σουηδια προγνωστικα @@ Under 2,5 σε απόδοση 1,70

Η ημέρα στα προκριματικά, έχει αναμετρήσεις για όλα τα γούστα. Περιέχει τόσο αδιάφορα παιχνίδια, όσο και παιχνίδια, με ενδιαφερόμενες ομάδες που χρειάζονται βαθμούς για την πρόκριση. Στα προγνωστικα στοιχηματος ποδοσφαιρου, έχουν επίσης ενδιαφέρον και μπορούν να μας οδηγήσουν ασφαλώς στον δρόμο του ταμείου.

Μάχες εσχάτων στον 4ο όμιλο

Στον τέταρτο όμιλο γίνεται σκληρή μάχη για την πρόκριση. 12 βαθμούς έχουν Δανία και Ιρλανδία, 11 η Ελβετία. Η Ιρλανδία, όμως έχει ένα ματς περισσότερο και υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική την Δανία, που μπορεί να είναι αδιάφορο, αφού θα έχει κριθεί και μαθηματικά η μία θέση. Η Δανία υποδέχεται το Γιβραλτάρ, που μετράει μόνο ήττες και δεν θα έχει πρόβλημα να κερδίσει με άνεση. Η διαφορά είναι μεγάλη και δεν τίθεται θέμα. Δεν αξίζει κάτι στα προγνωστικα στοιχηματος ποδοσφαιρου.

Η Ελβετία αντιμετωπίζει την Γεωργία και με νίκη κλειδώνει την πρόκριση, διότι την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται το αδύναμο Γιβραλτάρ. Η Γεωργία, είναι αποκλεισμένη και δεν θα μπορέσει να αντισταθεί, το combo bet άσσου και over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,75 στην ιστοσελίδα Στοιχιμαν.

Χωρίς ουσιαστικές ελπίδες η Βοσνία

Στον όμιλο της Ελλάδος, υπάρχουν εκτός της Εθνικής μας, άλλα δύο ματς. Η Βοσνία, απέχει πέντε βαθμούς από την Φινλανδία και έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την δεύτερη θέση. Στα δύο παιχνίδια που απομένουν οι Φινλανδοί, θέλουν δύο πόντους και αγωνιζόμενη σήμερα εντός έδρα με το Λιχτενσταϊν, μπορεί να τελειώσουν όλα. Η Φινλανδία κερδίζει οριακά, ενώ το Λιχτενσταϊν είναι σοβαρή ομάδα, με καλές μονάδες προσφάτως και μόνο από την Ιταλία, έχει ηττηθεί με μεγάλη διαφορά τερμάτων. Θα ποντάρω στον άσσο σε συνδυασμό με το under 3,5 σε απόδοση 1,93 στις στοιχηματικές εταιρίες

Όπως ανέφερα, θεωρώ το Βοσνία — Ιταλία, αδιάφορο, ειδικά να έχει προηγηθεί νωρίς οι Φινλανδοί. Αναμένω, ένα ανοικτό παιχνίδι, οι δύο Εθνικές, έχουν επιθετική ποιότητα και μπορούν να βρουν από ένα τέρμα. Το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,67 στις στοιχηματικές εταιρίες

Αγγαρεία στην Ισπανία

Η Ισπανία υποδέχεται την Μάλτα, σε παιχνίδι αγγαρεία. Οι γηπεδούχοι, θέλουν ένα πόντο σε δύο παιχνίδια για την πρώτη θέση και δεν θα έχουν πρόβλημα με αυτό. Η Μάλτα, θα παραταχθεί, για μία τιμητική ήττα. Θα ρισκάρω με το combo bet άσσου και under 5,5 στα προγνωστικα στοιχηματος ποδοσφαιρου, σε απόδοση 1,62 στις στοιχηματικές εταιρίες